ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο γιατρός της φιλοσοφίας

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) είναι ένα πλήρες, αυτόνομο βαθμό που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο διδακτορικό δίπλωμα. Είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες στη διεξαγωγή ανεξάρτητης και συνεχή έρευνα. Η διατριβή πρέπει να καταδεικνύει μια κρίσιμη εφαρμογή των ειδικών γνώσεων και να κάνει μια ανεξάρτητη συνεισφορά στη γνώση στον τομέα της έρευνας.

Το μάθημα είναι μοναδικό στο ότι παραδίδεται στο πλαίσιο χριστιανική εκπαίδευση Avondale του. Οι μαθητές του βαθμού Doctor of Philosophy θα αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, ηθική υποτροφία, και στάσεις που ευνοούν την προσωπική και συλλογική συμμετοχή.

Ο στόχος του διδακτορικό είναι να μέντορας ανεξάρτητη ικανότητα μάθησης των μαθητών για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της απόκτησης των αναγκαίων δεξιοτήτων, όπως μεταβιβάσιμες δεξιότητες, τεχνικές έρευνας και την εφαρμογή τους.

Έρευνα ειδικότητες μπορεί να είναι στους τομείς της Παιδείας, Τεχνών, Νοσηλευτικής, Υπουργείο και Θεολογία.

κωδικός Μαθήματος

5001

Διάρκεια Μαθήματος

Τρία με τέσσερα χρόνια πλήρους απασχόλησης

Λειτουργία Μελέτη

On-Campus ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Διαπίστευση

Ο γιατρός του πτυχίου Φιλοσοφίας είναι αυτο-διαπιστευμένο από Avondale College της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο των όρων του επιπέδου 10 στο Αυστραλιανό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων. Το μάθημα εθνικό καταχωρηθεί με τον Οργανισμό Ποιότητας και Πρότυπα Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Avondale προσφέρει το διδακτορικό ως κοινού ανατίθενται βαθμό με τον Charles Sturt το Πανεπιστήμιο, οι βαθμοί Avondale που χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... περαιτέρω

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Διαβάστε Λιγότερα
Cooranbong , Wahroonga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη