ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΣΕΤΟΠΑΘΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (DO)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η σχολή και το προσωπικό του Κολλεγίου Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Rocky Vista University (RVUCOM) έχουν δεσμευτεί για την οστεοπαθητική φιλοσοφία και την κληρονομιά και για την προώθηση της επιστήμης και της τέχνης της πρακτικής της οστεοπαθητικής ιατρικής. Rocky Vista University Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Rocky Vista University προσπαθεί να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει άτομα που έχουν δεσμευτεί να γίνουν ιατροί πρωτοβάθμιας περίθαλψης με βάση την κοινότητα, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών της ευρείας ποικιλίας των ασθενών που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους και ποιοι θα είναι εξοπλισμένοι για στις απαιτήσεις ενός μεταβαλλόμενου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Οι αρχές της εκπαίδευσης που καθοδηγούν το Rocky Vista University Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Rocky Vista University περιλαμβάνουν την πρώιμη κλινική ολοκλήρωση και εμπειρία για τους μαθητές της. ένα υποστηρικτικό, ενεργό και διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον · και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για την προετοιμασία ενός φοιτητή να εισέλθει σε μεταπτυχιακή ιατρική εκπαίδευση και να υποστηρίξει τη δια βίου επαγγελματική ανάπτυξη και μάθηση.

Οι εκτεταμένες κοινοτικές συνεργασίες του Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine διασφαλίζουν ότι οι κλινικές τοποθεσίες και η κλινική σχολή που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών της είναι διαθέσιμες στην περιοχή και ότι η εκπαίδευση των φοιτητών θα συνεχιστεί υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της διορισμένης σχολής. Το Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη ευκαιριών μεταπτυχιακής ιατρικής εκπαίδευσης που θα απαιτηθούν και θα επιθυμηθούν από τους αποφοίτους καθώς και από άλλους οστεοπαθητικούς και αλλοπαθητικούς γιατρούς στους συνεργάτες της κοινότητάς μας και σε συνδεδεμένους ιστότοπους.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mi ... περαιτέρω

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mission: to provide healthcare education while inspiring students to serve with compassion, integrity, and excellence. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη