Γιατρός Υπουργείου (D.Min.)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος Doctor of Ministry είναι να παρέχει επαγγελματική και ακαδημαϊκή προετοιμασία για το υψηλότερο επίπεδο ηγεσίας στο χριστιανικό υπουργείο. Ο Γιατρός του Υπουργείου έχει σχεδιαστεί για ποιμένες και εκκλησιαστικούς εργαζόμενους με τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας διακονίας. Το πρόγραμμα του προγράμματος φιλοξενεί εκείνους που εργάζονται με πλήρες ωράριο.

Ένας μαθητής πρέπει να έχει M.Div. ή το ισοδύναμό του για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα Doctor of Ministry.

Ο μαθητής πρέπει να έχει υπηρετήσει τουλάχιστον δύο χρόνια στο ενεργό υπουργείο από τότε που έλαβε το πτυχίο του και συνέχισε σε ένα υπουργείο κατά τη διάρκεια της επίσημης μελέτης του. Οποιαδήποτε εξαίρεση από αυτήν την απαίτηση πρέπει να έχει διοικητική έγκριση πριν από την αποδοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Doctor of Ministry είναι προσβάσιμο από τον πάστορα που εργάζεται ή τον απλό υπουργό εκκλησιών χωρίς να φύγει από το υπουργείο. Μερικά μαθήματα προσφέρονται επίσης ως μαθήματα πλήρους διάρκειας κατά τα εξάμηνα του φθινοπώρου και της άνοιξης. Άλλοι προσφέρονται ως modular μαθήματα μιας ή δύο εβδομάδων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Μάιος-Ιούνιος) και χειμώνας (Ιανουάριος). Κάθε αρθρωτό μάθημα έχει γενικά τρεις φάσεις: εργασίες ανάγνωσης που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την ώρα της τάξης, τον πραγματικό χρόνο της τάξης κατά τον οποίο υπάρχει αλληλεπίδραση με βάση το υλικό ανάγνωσης και ένα πρακτικό που εφαρμόζει το υλικό που μαθαίνεται στο υπουργείο του μαθητή.

Με την ολοκλήρωση του Ιατρού του Υπουργείου, ο επιτυχημένος μαθητής θα εκτιμήσει την επικοινωνία της Βιβλικής αλήθειας και τη δέσμευση για διαχωρισμό που βασίζεται στη Βιβλική. Αποδείξτε την ικανότητα έρευνας, γραφής, κηρύγματος και παροχής συμβουλών από τη Βιβλική προοπτική. Ενσωματώστε αποτελεσματικές φιλοσοφίες και διαδικασίες που διευκολύνουν τόσο τη λατρεία όσο και τη μαθητεία σε μια τοπική εκκλησία, και Εφαρμόστε αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση σύνθετων ζητημάτων εντός της σφαίρας της διοίκησης και της διοίκησης της εκκλησίας.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

International Baptist College and Seminary is an Independent Fundamental Baptist Bible College and Seminary in Chandler, Arizona, offering graduate and undergraduate degrees in pastoral ministry, miss ... περαιτέρω

International Baptist College and Seminary is an Independent Fundamental Baptist Bible College and Seminary in Chandler, Arizona, offering graduate and undergraduate degrees in pastoral ministry, missions, music ministry, and Christian education. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη