Γιατρός του Υπουργείου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένας γιατρός του Υπουργείου Acadia θα σας βοηθήσει:

  • Παρέχοντας ευκαιρίες για προσωπική αναζωογόνηση μέσω λατρείας, φιλίας και ενθάρρυνσης ενώ βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη στο όμορφο καταφύγιο όπως η περιοχή της κοιλάδας Annapolis της Νέας Σκωτίας.
  • Εμπλουτίζοντας το μυαλό και την ψυχή σας περνώντας βαθύτερα μέσα από την προηγμένη μελέτη της γραφής και της θεολογίας.
  • Εμπλουτίζοντας την πνευματική σας ζωή μέσα από μαθήματα και συντροφικότητα στον πνευματικό σχηματισμό.
  • Ενίσχυση των δεξιοτήτων του υπουργείου και της ηγεσίας σας μέσω προχωρημένων πρακτικών μαθημάτων από επαγγελματίες του ακαδημαϊκού τομέα.
  • Βοηθώντας σας να διεξάγετε έρευνα αιχμής για να ανακαλύψετε τις ιδέες για την αποτελεσματικότητα του υπουργείου στον 21ο αιώνα.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην Acadia για να κερδίσετε την ενέργεια, τις δεξιότητες και το βάθος που χρειάζεστε για τη μακροχρόνια διαδρομή στο υπουργείο και να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά σας ως χριστιανικού ηγέτη. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστότοπο και στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας στηρίξουμε στην εκπλήρωση της κλήσης σας ως ηγέτη του υπουργείου για τον σημερινό κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε την εμπειρία Acadia DMin;

Προσιτότητα: Κατανοούμε τις πιέσεις στα οικογενειακά οικονομικά στα σπίτια του υπουργείου. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κρατήσουμε τα δίδακτρα σας χαμηλά και να παρέχουμε γενναιόδωρη υποστήριξη για υποτροφίες για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το διδακτορικό σας δίπλωμα.

Ευελιξία: Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δύο κατευθυντήριες μελέτες, εσείς μπορείτε να εστιάσετε τις σπουδές σας σε ένα χώρο προσωπικού ενδιαφέροντος. Ο προϊστάμενός σας για τέτοιες κατευθυντήριες μελέτες και η διατριβή σας θα μπορούσαν να προέρχονται από την ακαδημία της Acadia, από το θρησκευτικό σας πλαίσιο ή από έναν άλλο μελετητή / επαγγελματία που βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να μιλήσετε με την ομάδα DMin, όταν σημαντικές αλλαγές στη ζωή ή το υπουργείο σημαίνουν ότι χρειάζεστε λίγη ευελιξία και χάρη στην προσαρμογή του ρυθμού του προγράμματος σας.

Προτεραιότητα: Έχουμε μεγάλη σεβασμό για τη Γραφή και την θεολογία και την θεωρούμε θεμελιώδη σε όλα όσα κάνουμε στη ζωή και το υπουργείο. Απαιτούμε όλους τους σπουδαστές DMin να λάβουν δύο μαθήματα σε βιβλικές σπουδές και δύο μαθήματα Θεολογίας. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια μελέτη σε υψηλό επίπεδο είναι απαραίτητη για διδακτορικές σπουδές στην πρακτική του υπουργείου.

Διαφορετικότητα: Το φοιτητικό μας σώμα και η σχολή αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 20 ονομασίες και πολλά διαφορετικά επαγγέλματα του υπουργείου. Οι σπουδαστές από τον Καναδά, τις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες επιλέγουν να σπουδάσουν στην Acadia και αισθάνονται ευπρόσδεκτοι εδώ. Στην Acadia, θα οικοδομήσουμε φιλίες με εκπαιδευτές και συμφοιτητές από διάφορα περιβάλλοντα, τα οποία θα εμπλουτίσουν την συλλογική σας μαθησιακή εμπειρία.

Ποιότητα: Έχουμε άριστους εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται τόσο για ακαδημαϊκή αυστηρότητα όσο και για εφαρμοσμένη έρευνα. Μέσα από τα μαθήματά μας, θα σας προσκαλέσουμε να συνδυάσετε ουσιαστικό, πνευματικό βάθος με μια μελέτη που είναι πρακτική και χρήσιμη στη ζωή και το υπουργείο.

Ζωτικότητα: Εκτιμούμε τόσο την προσωπική ανανέωση όσο και την αφοσίωση της αποστολής. Στην Acadia, έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την πνευματικότητα και τη μαθησιακότητά σας μέσα από ένα πνευματικό σχηματισμό εκλεκτικών, εβδομαδιαίων παρεκκλησιών, χρόνων προσευχής τάξης καθώς και μέσω της καθοδήγησης ενός έμπειρου μέντορα υπουργείου. Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει δημιουργικές και νέες προσεγγίσεις στην υπηρεσία του Ευαγγελίου για την προώθηση του βασιλείου του Θεού σήμερα, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην Acadia.

Προσβασιμότητα: Η Wolfville, μόλις μία ώρα από το αεροδρόμιο Halifax Stanfield, είναι μια εύκολη θέση για πρόσβαση σε διεθνείς πτήσεις. Το Χάλιφαξ έχει συχνές συνδέσεις με το Λονδίνο, τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Μόντρεαλ, την Οτάβα, το Τορόντο και πολλά άλλα μεγάλα κέντρα.

Πανεπιστήμιο: Ως σεμινάριο που συνδέεται με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του Καναδά, μπορείτε να κερδίσετε ένα βαθμό που οι συμμαθητές σας και η οικογένειά σας θα σεβαστούν. Μέσω των πολλών ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων, βιβλιοθηκών, βιβλίων και συνεργασιών με άλλες μεγάλες βιβλιοθήκες στον Καναδά και πέρα από αυτήν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες πηγές από όπου κι αν ζείτε. Αυτό το ακαδημαϊκό περιβάλλον ενισχύει τις δεξιότητες έρευνας και γραφής, ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόσετε στο μοναδικό σας πλαίσιο.

σύνοψη προγράμματος

110212_program.png

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μία από τις πιο εμπλουτιστικές πτυχές του Acadia DMin είναι η ευκαιρία να συμμετάσχει σε σημαντική έρευνα σε ένα συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος. Δεδομένου ότι το DMin είναι πτυχίο στο υπουργείο, η εργασία σας θα επικεντρωθεί σε μια περιοχή πρακτικού υπουργείου. Σχεδόν κάθε περιοχή ενδιαφέροντος στον τομέα του χριστιανικού υπουργείου μπορεί να φιλοξενηθεί.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of ... περαιτέρω

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of Atlantic Canada (CBAC) and the Faculty of Theology for Acadia University, ADC has a distinguished history of equipping Christians for full-time and volunteer ministry in Canada and the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη