Διδάκτορας Φιλοσοφίας σε Μεταφραστικές Σπουδές

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η μετάφραση, ενώ είναι μια αρχαία πρακτική τόσο παλιά όσο η ύπαρξη διαφορετικών γλωσσών μεταξύ της ανθρωπότητας, καθίσταται όλο και πιο κοινωνικά σημαντική στις πολύγλωσσες και ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες και οικονομίες της Αφρικής.

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στις Μεταφραστικές Σπουδές είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στην έρευνα, σχεδιασμένο για να προετοιμάσει τους υποψηφίους να κάνουν σημαντικές συνεισφορές στην έρευνα, την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και τη συμβουλευτική σε αυτόν τον δυναμικό και επεκτεινόμενο τομέα. Χρειάζονται 3-4 χρόνια για να ολοκληρωθεί και κοστίζει 90 δισεκατομμύρια Kshs.000 δίδακτρα ανά εξάμηνο. Η απαίτηση είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα με ελάχιστη ΣΔΣ 3,0. Οι προσλήψεις είναι κάθε Σεπτέμβριο.

flags

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να γίνουν δεκτοί σε διδακτορικό πρόγραμμα AIU , ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το AIU ή από ίδρυμα αναγνωρισμένο από τη Γερουσία AIU . Πέρα από την κατοχή πτυχίου, ο υποψήφιος πρέπει να έχει σωρευτικό μέσο όρο τουλάχιστον Β στις σπουδές του Masters και πρέπει να επιδεικνύει ικανότητα στην ακαδημαϊκή έρευνα. Θα ισχύουν συγκεκριμένες ελάχιστες απαιτήσεις προγράμματος.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η Γερουσία μπορεί, μετά από σύσταση οποιουδήποτε από τα σχολεία, να παραδεχθεί στο διδακτορικό πρόγραμμα αιτούντες που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, με την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι αυτοί, βάσει της ερευνητικής, επαγγελματικής και ακαδημαϊκής εργασίας που έχουν κάνει, μπορούν να αποδείξουν ότι διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα για τη διδακτορική τους εργασία.

Πότε να Εφαρμογή

Οι αιτήσεις για τακτικά προγράμματα συνήθως κλείνουν στις 15 Δεκεμβρίου για την πρόσληψη Ιανουαρίου, 15 Απριλίου για την πρόσληψη Μαΐου και 15 Αυγούστου για την πρόσληψη Σεπτεμβρίου.

Για να γίνουν δεκτοί διεθνείς φοιτητές στην πρόσληψη Σεπτεμβρίου, το έντυπο αίτησής σας θα έπρεπε να είχε αποσταλεί έως τον Απρίλιο, για την πρόσληψη Ιανουαρίου θα έπρεπε να στείλατε την αίτησή σας έως τον Σεπτέμβριο και για την πρόσληψη Απριλίου θα έπρεπε να έχετε στείλει τη φόρμα αίτησης έως τον Ιανουάριο.

Για τα προγράμματα που βασίζονται στο σχολείο, η αίτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο στις 10 Μαρτίου για τις αργίες του Απριλίου, στις 10 Ιουλίου για τις διακοπές του Αυγούστου και στις 10 Νοεμβρίου για τις αργίες του Δεκεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... περαιτέρω

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη