Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Sabi και το Ινστιτούτο Επιχειρήσεων και η IPAG Business School έχουν υπογράψει συμφωνία για να προσφέρουν ένα αναμεμειγμένο πρόγραμμα διπλού πτυχίου στον Διδάκτορα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ο Διδάκτωρ Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) είναι ένα εκτελεστικό, προσανατολισμένο στην έρευνα διδακτορικό στη διοίκηση επιχειρήσεων.

66246_728x290.gif

Το πρόγραμμα DBA αποτελείται κυρίως από τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας σε ένα επιλεγμένο θέμα και τη συγγραφή μιας διατριβής. Η έρευνα που κατέκτησε το πρόγραμμα θα εφαρμοζόταν στη συνέχεια για να συμβάλει άμεσα στις επιχειρηματικές πρακτικές. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές θα αναλάβουν ανεξάρτητη μελέτη για ένα επιλεγμένο θέμα και θα συνεργαστούν στενά με έναν επιβλέποντα που θα τους προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη. Μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη τους και οι μαθητές έχουν γράψει μια διατριβή που παρουσιάζει τα αποτελέσματά τους, θα πρέπει να υπερασπιστούν τη διατριβή τους μέσω μιας βίβας (προφορικής) εξέτασης μπροστά σε μια μεγάλη κριτική επιτροπή. Οι φοιτητές της DBA πρέπει να ολοκληρώσουν το μάθημα, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου των σπουδών τους.

Ενότητες

  • Έρευνα και μεθοδολογία
  • Ανάλυση και Κριτική 1 και 2
  • Ηγεσία 1 και 2
  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση οργανωτικών αλλαγών και εξελίξεων
  • Επιχειρησιακά Αγγλικά
  • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Όλοι οι φοιτητές της DBA πρέπει να περάσουν από το Grand Comprehensive Exam (GCE) πριν από μια κριτική επιτροπή στο τέλος του πρώτου εξαμήνου, αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση May 1, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη