Διδάκτωρ Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική και Οργανωτική Ηγεσία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η αποστολή του διδακτορικού προγράμματος του Holy Family University είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη αποτελεσματικών και ηθικών ηγετών για σχολεία και κοινότητες που μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στους τομείς της γνώσης τους μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας.

Με διδακτορικό στην Εκπαιδευτική και Οργανωτική Ηγεσία θα:

Γίνετε ένας αποτελεσματικός και ηθικός ηγέτης για σχολεία και οργανισμούς - ικανός να συμβάλει σημαντικά στον τομέα της γνώσης σας μέσω εφαρμοσμένης έρευνας. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ειδικεύοντας σε μία από τις ακόλουθες τέσσερις συγκεντρώσεις:

Οργανωτική ηγεσία - Προσφέρει επιχειρηματική προοπτική στην οργανωτική ηγεσία και προετοιμάζει τα άτομα να ηγηθούν μιας μεγάλης ποικιλίας μη κερδοσκοπικών, κερδοσκοπικών και κοινοτικών οργανισμών.

Σχολική ηγεσία και διοίκηση με πιστοποίηση διευθυντή της Πενσυλβανίας - Προετοιμάζει τους δασκάλους και το λοιπό προσωπικό του σχολείου για να αποκτήσουν πιστοποίηση της Πενσυλβανίας για να λειτουργήσει ως δημόσιος διευθυντής του σχολείου (προσχολικός έως 12ος βαθμός).

Σχολική ηγεσία και διοίκηση με επιστολή επιλεξιμότητας επιθεωρητή - προετοιμάζει τους διαχειριστές του σχολείου για να λάβουν πιστοποίηση στην Πενσυλβάνια για να υπηρετήσει ως δημόσιος επιθεωρητής σχολικής περιοχής.

Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία με την Πενσυλβανία Επόπτης του προγράμματος σπουδών και της διδασκαλίας (προσχολικός έως 12ος βαθμός) Πιστοποίηση - Προετοιμάζει τους δασκάλους και το λοιπό προσωπικό του σχολείου για την καθοδήγηση στα μοντέλα σχολικών προγραμμάτων και τις εκπαιδευτικές πρακτικές. Τα άτομα μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για την πιστοποίηση της Πενσυλβανίας για να υπηρετήσουν ως επιβλέπων του προγράμματος σπουδών και της διδασκαλίας (προσχολικό έως 12ο βαθμό) σε μια δημόσια σχολική περιοχή (εν αναμονή έγκρισης από το Τμήμα Παιδείας της Πενσυλβανίας).

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... περαιτέρω

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη