Read the Official Description

Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει προγράμματα που οδηγούν στην Master of Science (MS), Master of Engineering (MEng), και PhD στη μηχανολογία. πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει θεωρία, το σχεδιασμό και την εργαστηριακή εμπειρία στους τομείς των θερμικών ρευστών, μηχανική, δυναμικά συστήματα, και το σχεδιασμό και τα υλικά. Το πρόγραμμά μας επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες της βιομηχανίας.

Η πίστα MS παρέχει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει προηγμένη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή της γνώσης. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι επαρκώς προετοιμασμένες για να ακολουθήσει μια καριέρα στη βιομηχανία ή να εισάγετε ένα διδακτορικό πρόγραμμα. Το κομμάτι MEng προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική πρακτική και δεν απαιτεί διατριβή ή έργου. Το πρόγραμμα PhD είναι μια εντατική έρευνα, διεπιστημονικό πρόγραμμα. Η χρηματοδότηση είναι διαθέσιμη με τη μορφή της διδασκαλίας και της έρευνας βοηθών. Πολλά από τα βοηθών μας περιλαμβάνει τα οφέλη της Ένωσης και την υγεία.

Add-on πιστοποιητικά και ταχύρυθμα προγράμματα, όπως ένα BS + MS και μια γρήγορη διαδρομή BS + MBA είναι επίσης διαθέσιμα.

Πτυχιούχος Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Πληροφορίες

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στο ευρύ πεδίο της μηχανολογίας, και είναι μέρος της πανεπιστημιακής ευρεία, διεπιστημονική Επιστήμης & Τεχνολογίας Υλικών. Το διδακτορικό πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τη βασική και την εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα της μηχανολογίας, μέσω διεπιστημονικής έρευνας περιοχές ανακλαστικά των συμφερόντων των ME σχολής.

διδακτορικά προγράμματα

Τα διδακτορικά προγράμματα προετοιμάσει τους μαθητές για τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα της μηχανολογίας ή επιστήμη των υλικών και της μηχανικής. Τομείς έρευνας είναι διεπιστημονική και να αντικατοπτρίζει τα συμφέροντα των Watson Σχολής σχολής.

Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • Εφαρμοσμένη Μηχανική και Σχεδιασμός
 • Δυναμικά Συστήματα και Ακουστικής
 • υλικά
 • φαινόμενα μεταφοράς

Επαγγελματική εξέλιξη

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα της μηχανολογίας μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευέλικτο και διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που ενθαρρύνει τους μαθητές να διερευνήσουν τις ευκαιρίες που μπορούν να εμπλουτίσουν την ακαδημαϊκή τους εμπειρία. Την ίδια στιγμή, καλλιεργεί σχέσεις με τους γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Samsung, καθώς και συνεργατικά προγράμματα σπουδών με τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Εργαστηριακές εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη είναι νέα και state-of-the-art.

Το διδακτορικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς έρευνας:

 • Μηχανική και σχεδιασμό, με έμφαση στα στερεά μηχανική / ανάλυση τάσεων, δονήσεις και τριβολογία
 • Thermofluids, με έμφαση στη μεταφορά θερμότητας, λίπανση, επεξεργασία υλικών και περιβαλλοντικών / φαινομένων βιολογικής μεταφοράς
 • Υλικά, με έμφαση στις σχέσεις της μικροδομής / ιδιοκτησίας και ηλεκτρονικών υλικών συσκευασίας
 • Υπολογιστική Μηχανική, με έμφαση στην ασυμπτωτική μεθόδους και υβριδικά αναλυτική / υπολογιστικές μεθόδους

Watson Σταδιοδρομίας και Αποφοίτων Connections προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες, όπως καθοδήγηση συνέντευξη, συνοδευτική επιστολή κριτικές και ευκαιρίες δικτύωσης. Η Μηχανολόγων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Φοιτητική Οργάνωση είναι επίσης διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους νέους και φοιτητές για το ακαδημαϊκό ή γενικές ερωτήσεις σχετικά με την κοινότητα.

Μετά την αποφοίτησή σας

Λόγω της εμπορευσιμότητας της ένα προηγμένο πτυχίο στη μηχανολογία, απόφοιτοι εύκολα μετάβαση σε ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν λάβει θέσεις σε ανταγωνιστικές εταιρείες όπως η Apple, η Microsoft, η Samsung, η Ford, η Texas Instruments, η General Electric, η Toyota, η Lockheed Martin και CISCO. Διδάκτορες να εισάγετε τον ακαδημαϊκό κόσμο με το να γίνουν καθηγητές σε ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο Northeastern.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Για να είναι επιλέξιμες για μεταπτυχιακές σπουδές, θα πρέπει:

 • Παρέχει ένα πλήρες σύνολο των προπτυχιακών σας (και, κατά περίπτωση, μεταπτυχιακό) μεταγραφές που δείχνει ένα από τα παρακάτω:
  • Έχετε κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου (ή ισοδύναμο) από ένα εθνικό ή περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο
  • Είστε μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος για να κερδίσουν το πτυχίο πανεπιστημίου (ή ισοδύναμο) από ένα εθνικό ή περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο
  • Είστε επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση ως μέρος ενός μνημονίου κατανόησης μεταξύ της τρέχουσας ίδρυμά σας και το Πανεπιστήμιο του Binghamton
 • Έχουν κερδίσει, τουλάχιστον, ένα από τα ακόλουθα:
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ σε ολόκληρο το προπτυχιακό καριέρα σας
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ κατά τη διάρκεια τελευταία 60 πιστώσεις εξάμηνο ή 90 τριμήνου πιστώσεις του πτυχίο σας, με τα περισσότερα μαθήματα βαθμολογούνται τακτικά (όχι ως «επιτυχίας / αποτυχίας»)
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ σε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, με τα περισσότερα μαθήματα βαθμολογούνται τακτικά (όχι ως «επιτυχίας / αποτυχίας»)
  • Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές κλίμακες βαθμολόγησης που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, κάθε ακαδημαϊκό τμήμα αξιολογεί τις διεθνείς μεταγραφές να προσδιοριστεί για κάθε περίπτωση χωριστά αν αποδεικνύουν μία από τις παραπάνω απαιτήσεις.

Για να εφαρμόσετε, θα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά. Για γενικές κατευθυντήριες γραμμές για τα υλικά αυτά, δείτε την ιστοσελίδα Προϋποθέσεις Εισαγωγής.

 • Online εφαρμογή μεταπτυχιακό πτυχίο με τέλος αίτησης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
 • Αντίγραφα από κάθε κολέγιο ή πανεπιστήμιο που έχετε παρακολουθήσει
 • Προσωπική δήλωση του 2 έως 3 σελίδες περιγράφοντας τους λόγους για την επιδίωξη μεταπτυχιακών σπουδών, τις φιλοδοξίες καριέρα σας, ειδικά ενδιαφέροντά σας στο πεδίο σας, και όλα τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του φόντου σας, που μπορεί να χρειάζεται εξήγηση ή να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την επιτροπή μεταπτυχιακών ομολογίες
 • Συνέχιση ή Βιογραφικό Σημείωμα
 • Τρεις συστατικές επιστολές
 • Επίσημη GRE αποτελέσματα

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει επίσης να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα υλικά, δείτε την ενότητα Διεθνών Φοιτητών της ιστοσελίδας Προϋποθέσεις Εισαγωγής.

 • Διεθνές Φοιτητικό Οικονομικές Καταστάσεις (Ε.Π.Ε.Υ.) μορφή
 • Υποστηρίζοντας οικονομικά έγγραφα (όπως αντίγραφα τραπεζικών λογαριασμών, υποτροφία ή χορηγός γράμματα, κλπ)
 • Απόδειξη αγγλική γλώσσα (όπως είναι ο επίσημος Ακαδημαϊκό αποτελέσματα TOEFL / IELTS / PTE)

Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενημερώσετε αυτές τις σελίδες του προγράμματος, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα με ερωτήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις για κάθε πρόγραμμα.

Class Προφίλ

GRE Λεκτική: 95% GPA: 3,44

* Αυτά τα αποτελέσματα αντιπροσωπεύουν το μέσο όρο των πρόσφατα παραδέχθηκε τάξη? σκοράροντας κάτω δεν οδηγεί σε αυτόματη απόρριψη και σκοράροντας υψηλότερο δεν εγγυάται την αποδοχή.

προθεσμίες

Φθινόπωρο: Τροχαίο (1η Φεβρουαρίου Χρηματοδότησης)

Άνοιξη: Τροχαίο (Οκτώβριος 15 Χρηματοδότηση)

Program taught in:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 - 6 Χρόνια
Full-time
Τιμή
12,921 USD
(Κάτοικος); $ 24.261 (μη μονίμους κατοίκους)
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο