Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στη Μηχανική Η / Υ

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στη Μηχανική Η / Υ

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Επισκόπηση προγράμματος

Οι μαθητές επιλέγουν από δύο περιοχές εστίασης:

 • Για 4-6 χρόνια
 • Άλλες απαιτήσεις:

Τομείς εστίασης

Απαιτήσεις εισδοχής για Ph.D.

Ο αιτών πρέπει να υποβάλει τα ακόλουθα υλικά προς εξέταση στην Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών. Όλες οι απαιτήσεις απαιτήσεων εκτός από τα αποτελέσματα των δοκιμών πρέπει να επισυνάπτονται στο online έντυπο αίτησης:

Εφαρμόστε online

Ανίχνευση ετικετών

 • Αντίγραφα μη επίσημων πανεπιστημιακών αρχείων πρέπει να υποβάλλονται από τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια στα οποία έχει εγγραφεί ο σπουδαστής, ανεξάρτητα από το αν έχουν ληφθεί ή όχι πιστωτικές ώρες, το πρόγραμμα έχει τερματιστεί ή δεν έχει ολοκληρωθεί, οι ώρες πίστωσης έχουν εκδοθεί ως εγκεκριμένες ώρες ή έχουν εγκριθεί σε άλλο μητρώο.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι εγγραφές ετικετών έχουν σαρωθεί σωστά και έχουν επισυναφθεί στη ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Διαφορετικά, ο αιτών λαμβάνει ειδοποίηση με την οποία του ζητεί να στείλει σαφή και ευανάγνωστα σήματα, τα οποία ενδέχεται να καθυστερήσουν την εξέταση της αίτησης.
 • Παρακαλείσθε να μην στέλνετε επίσημα αρχεία διαβατηρίων μέσω ταχυδρομείου, εκτός και αν σας ζητηθεί από τον υπάλληλο εισαγωγής. Η αποδοχή βασίζεται σε ανεπίσημα αρχεία σήμανσης.
 • Για τους διεθνείς αιτούντες, ανατρέξτε στις πρόσθετες απαιτήσεις για την επισύναψη αλλοδαπών αρχείων εμπορικών σημάτων στο ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης.

Σήμα αξιολόγησης των αποφοίτων

 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το GRE, εκτός από εκείνους που υποβάλλουν αίτηση για ένα πενταετές πρόγραμμα.
 • Ο έλεγχος αξιολόγησης των αποφοίτων αποστέλλεται στον κώδικα ακαδημαϊκού ιδρύματος 5246 μέσω της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Δοκιμής (ETS).
 • Δεν υπάρχει ελάχιστο αποτέλεσμα δοκιμής για αποφοίτους να αποδεχθεί. Εντούτοις, είναι προτιμότερο για τον αιτούντα να αποκτήσει το 90 του ποσοτικού τμήματος της εξέτασης προκειμένου να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί άλλες εφαρμογές. Για να δείτε τον μέσο βαθμό βαθμολογίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αξιολόγησης Μεταπτυχιακών Σπουδών για τον τελευταίο βαθμό, επισκεφθείτε το Προφίλ Μεταπτυχιακού Φοιτητή.

Αγγλικό εξεταστικό σημείωμα (Διεθνείς αιτούντες)

 • Οι υποψήφιοι που δεν έχουν λάβει πτυχίο από εκπαιδευτικό ίδρυμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή αγγλόφωνη χώρα ως αποτέλεσμα των εξετάσεων TOEFL, IELTS ή PTE.
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για το αγγλικό μάρκο και την αποστολή των σημάτων στο Πανεπιστήμιο George Washington, ανατρέξτε στην ενότητα Διεθνή εισδοχή.

Επιστολές συστάσεων

Τουλάχιστον τρεις (3) συστατικές επιστολές επισυνάπτονται μαζί με το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης. Με τουλάχιστον μία επιστολή σύστασης από ακαδημαϊκό σύμβουλο και / ή ακαδημαϊκό μέλος από το ακαδημαϊκό ίδρυμα από το οποίο ο σπουδαστής έλαβε το πιο πρόσφατο ακαδημαϊκό δίπλωμα. Αντικειμενική δήλωση της μελέτης

 • Ο αιτών πρέπει να στείλει ένα κείμενο 400-600 λέξεων που δηλώνει σαφώς τον σκοπό των μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο George Washington. Ακαδημαϊκοί στόχοι, ερευνητικά ενδιαφέροντα, σχέδια σταδιοδρομίας · κατάλληλα προσόντα συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και κοινοτικών δραστηριοτήτων, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες σημαντικές επιτεύξεις που δεν έχουν ήδη αναφερθεί.
 • Τα άρθρα συνιστώνται σίγουρα να είναι μέσα σε 600 λέξεις. Ενώ οι σπουδαστές δεν τιμωρούνται για το άρθρο μεγαλύτερο από το όριο, τα συνοπτικά άρθρα είναι πιο αποτελεσματικά στην εμφάνιση των κινήτρων του αιτούντος.
 • Ο σκοπός της μελέτης πρέπει να συνταχθεί από τον αιτούντα. Το άρθρο δεν θα ληφθεί υπόψη αν διαπιστωθεί ότι το άρθρο συνθέτει κάποιος άλλος από τον αιτούντα ή ότι κάποιο από το περιεχόμενό του έχει κλαπεί από δημοσιευμένο υλικό.

Βιογραφία

 • Ένα πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα πρέπει να επισυνάπτεται στο ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης.
 • Αν δημοσιεύσετε ένα άρθρο σε δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, ανατρέξτε σε αυτό στο σύνδεσμο του ιστότοπου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης κοντά σε αναγνωρισμένο ίδρυμα
  • Εάν ο υποψήφιος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, ο ελάχιστος βαθμός πρέπει να είναι 3,5 (κλίμακα 4,0).
  • Εάν ο αιτών κατέχει μόνο το πτυχίο, το ελάχιστο πρέπει να είναι το μέσο όροΣημεία 3.3 (κλίμακα 4.0).
 • Ισχυρό ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό υπόβαθρο σχετικό με τον τομέα σπουδών
 • Ικανότητα διεξαγωγής αρχικής έρευνας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Τελευταία ενημέρωση August 7, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
Διάρκεια
4 - 6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Ιαν. 16, 2019
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Washington, District of Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 16, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Σεπτ. 2, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Washington, District of Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 16, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2020
Ηνωμένες Πολιτείες - Washington, District of Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Σεπτ. 2, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Graduate Student Research: Electrical and Computer Engineering at GW