Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η έρευνα στη Σχολή Βιοεπιστημών περιλαμβάνει τέσσερα ευρεία θέματα και υποστηρίζεται από μια κεντρική ομάδα ερευνητών σε βιοδραστικές ενώσεις (Drug Discovery


Μεταδοτικές ασθένειες/>

  • Η πλούσια βιοποικιλότητα της Μαλαισίας επιτρέπει την ανακάλυψη νέων ενώσεων για την καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών. Στο Taylor's University , οι προσδιορισμένες φυσικές ενώσεις θα εξεταστούν για τις βιοδραστικές τους ιδιότητες καθώς και για τον τρόπο δράσης τους. Εκτός από την αντιμικροβιακή έρευνα, η έρευνα αλληλεπίδρασης ξενιστή-παθογόνου επικεντρώνεται στην κατανόηση της εκδήλωσης της νόσου στα κύτταρα-ξενιστές.

Μη μεταδοτικές ασθένειες

  • Η δίαιτα, το κάπνισμα, η κατανάλωση οινοπνεύματος, ο καθιστικός τρόπος ζωής και το άγχος έχουν συμβάλει, μεταξύ άλλων, στη μεγαλύτερη εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, αναπνευστικών παθήσεων, διαβήτη και καρκίνου. Τα διαθέσιμα φάρμακα για αυτές τις ασθένειες συχνά συνοδεύονται από ανεπιθύμητες παρενέργειες, όχι αρκετά επιλεκτικές ή απλά πάρα πολύ ακριβές. Ως εκ τούτου, η ομάδα αυτή στοχεύει στην ανακάλυψη νέων ενώσεων μολύβδου και στην επιστημονική επικύρωση φυσικών θεραπειών για χρόνιες ασθένειες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής.

Περιβαλλοντική έρευνα

  • Η έρευνα που διεξάγεται σε αυτό το σύμπλεγμα επικεντρώνεται στη βιοανάδραση, ταξινομική αναγνώριση της θαλάσσιας χλωρίδας και στη διευκόλυνση της ανάπτυξης μηχανισμών ή διαδικασιών που συμμορφώνονται με τους περιβαλλοντικούς νόμους. Θα στοχεύει στη βελτίωση της εξοικονόμησης πόρων, της διάθεσης αποβλήτων και στην επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Επιπλέον, οι ερευνητές σε αυτό το σύμπλεγμα παρέχουν επίσης συμβουλές και εκπαίδευση σε συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή

  • Ο ευρύτερος στόχος της έρευνας σε αυτό το σύμπλεγμα είναι να μελετήσει τα θεμελιώδη στοιχεία και τις εφαρμοσμένες πτυχές των νέων λειτουργικών τροφίμων, των ιατρικών τροφίμων και των θρεπτικών ουσιών καθώς και νέων τεχνολογιών που διευκολύνουν την ανάπτυξη νέων καταναλωτικών προϊόντων που ενισχύουν την ανθρώπινη υγεία, την ασφάλεια των τροφίμων και τη λειτουργικότητα.

Οι τομείς αυτοί είναι σημαντικοί επειδή αντιμετωπίζουν σχετικά ζητήματα στην ανθρώπινη υγεία και τη βιωσιμότητα. Η τρέχουσα εργασία δίνει έμφαση στις θεμελιώδεις ερευνητικές δραστηριότητες που θα επιτρέψουν την καλύτερη κατανόηση του καρκίνου, των μολυσματικών ασθενειών και των ασθενειών του τρόπου ζωής μέσω της χρήσης τεχνικών μοριακής και κυτταρικής βιολογίας. Αυτό θα συμπληρωθεί με έρευνα σε βιοενεργά φυσικά προϊόντα, ιδίως για φαρμακευτικές και διατροφικές χρήσεις για τη θεραπεία και την πρόληψη ασθενειών. Τελικά, ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος διδακτορικού είναι να βελτιώσει την ανθρώπινη υγεία και να εντοπίσει προσιτές εναλλακτικές θεραπείες. Η περιβαλλοντική έρευνα θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μηχανισμών εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων και στη χρήση βιολογικών δεικτών για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό της πηγής μικροβιακών μολυσματικών ουσιών στα συστήματα ύδρευσης και διατροφής μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποTaylor’s University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Αυγ. 2019
Τιμή
19,386 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούνιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη