Read the Official Description

Οι υποψήφιοι που παρακολουθούν το διδακτορικό στην φιλοξενία και τον τουρισμό πρέπει να αναπτύξουν μια προσέγγιση ανεξάρτητης σκέψης και μια μοναδική εμπειρία στο δικό τους ερευνητικό ενδιαφέρον. Η ανεξάρτητη έρευνα απαιτεί διεξοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα σε ένα θέμα με στόχο τη διαμόρφωση νέων και πρωτότυπων ιδεών, ευρημάτων και θεωριών.

Όλοι οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν τη Μεθοδολογία Έρευνας

Η Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαγειρικών Τεχνών του Taylor προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στον τομέα της διαχείρισης της φιλοξενίας, της διαχείρισης του τουρισμού, της μαγειρικής τέχνης και της διαχείρισης τροφίμων. Ξεχωρίζουμε από άλλες ακαδημίες φιλοξενίας καθώς είμαστε ο πρώτος ιδιωτικός φορέας στη Μαλαισία για να προσφέρουμε προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση φιλοξενίας και τουρισμού σε συνεργασία με το διάσημο γαλλικό μας εταίρο, το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης της Γαλλίας. Τώρα γινόμαστε και οι πρώτοι που εισάγουμε αυτό το πρόγραμμα PhD.

Είμαστε περισσότερο γνωστοί για την ποιότητα της σχολής διδασκαλίας μας που αποτελείται από 90 και πλέον πλήρους απασχόλησης τοπικούς και εκπατρισμένους ακαδημαϊκούς, πολλοί από τους οποίους είναι είτε επαγγελματίες του κλάδου είτε κορυφαίοι ακαδημαϊκοί. Έχουν ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών ενδιαφερόντων και είναι σε θέση να επιβλέπουν τους διδακτορικούς φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη φιλοξενία και τον τουρισμό.

Οι βασικοί τομείς έρευνας που προσφέρονται στο διδακτορικό πρόγραμμα είναι:

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  • Διαχείριση ξενοδοχείου
  • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
  • Διαχείριση γνώσης
  • Οργανωτική συμπεριφορά
  • ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
  • Μάρκετινγκ υπηρεσιών

Τουρισμός, Εκδήλωση

  • Εφαρμογή της τεχνολογίας στον τουρισμό
  • Οικονομία Τουρισμού
  • Μείωση της φτώχειας μέσω του τουρισμού
  • Κοινωνικός
  • Ειδικός Τουρισμός
  • Αθλημα
  • Αειφόρος και υπεύθυνος τουρισμός

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  • Επιχειρηματικότητα
  • Περιβαλλοντική διαχείρηση
  • Ανάπτυξη ακινήτων

Επιστήμη Τροφίμων

  • Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων
  • Μικροβιολογική Ασφάλεια Τροφίμων Ενδιάμεσης Υγρασίας
  • Μελέτες σχετικά με τις μαλακίες ζύμης στα συστήματα τροφίμων

Κάντε κλικ

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated March 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Αυγ. 2019
Duration
Τιμή
19,386 USD
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Ιούνιος 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο