Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Ph.D.)

Το πρόγραμμα είναι ένα πλήρες ερευνητικό πρόγραμμα στο οποίο οι φοιτητές αξιολογούνται με βάση τη διατριβή που παράγεται στο τέλος της περιόδου σπουδών τους. Το πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή αποφοίτων που μπορούν να γίνουν επιστημονικοί ερευνητές και να συμβάλουν αρχικά στη γνώση στον ειδικό τομέα σπουδών τους.

Ως μέρος της δέσμευσής μας να γίνει κέντρο αριστείας για την επιχειρηματική και διοικητική εκπαίδευση, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν σε οποιονδήποτε από τους διάφορους κλάδους των επιχειρήσεων όπως η Διοίκηση, η Λογιστική, η Τραπεζική, η Χρηματοοικονομική, η Ασφάλεια, η Ισλαμική Τραπεζική και Finance, , Διαχείριση Επιχειρήσεων, Επιχειρηματικότητα και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού .

Το πρόγραμμα προσφέρεται με πλήρες ωράριο και με μερική απασχόληση. Ωστόσο, οι διεθνείς σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μόνο τη λειτουργία πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους μεταξύ 4 και 10 εξαμήνων, ενώ οι φοιτητές μερικής απασχόλησης μπορούν να ολοκληρώσουν μεταξύ 6 και 14 εξαμήνων.

Απαιτήσεις εισόδου

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα αυτό μπορεί να γίνει με βάση τα κριτήρια που καθορίζονται παρακάτω:

1.Μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών από το Universiti Utara της Μαλαισίας ή οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από τη Γερουσία του Πανεπιστημίου. Ή

2.Κάθε άλλο ισοδύναμο προσόν αναγνωρίζεται από τη Πανεπιστημιακή Γερουσία. ΚΑΙ

3.Απαιτεί την απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας όπως ορίζεται από τη Γερουσία του Πανεπιστημίου. ΚΑΙ

4. Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν επαρκείς ερευνητικές δεξιότητες και γνώσεις που θεωρούνται κατάλληλες από την Ακαδημαϊκή Επιτροπή. Οι φοιτητές χωρίς αυτά τα κριτήρια υποχρεούνται να εγγραφούν και να περάσουν τα ακόλουθα δύο (2) μαθήματα:

a.SZRZ6014 Μεθοδολογία Έρευνας
b.SCLE6014 Ακαδημαϊκό γράψιμο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
4 - 14 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη