Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στόχοι, καθήκοντα και ρόλος του KMDI στη διεθνή επιστήμη

Οι κύριοι στόχοι του διδακτορικού μας σχολείου μπορούν να συνοψιστούν στα ακόλουθα σημεία:

 • Να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους διδακτορικούς μας σπουδαστές, εκπαιδεύοντάς τους μέσω της έρευνας, ώστε να γίνουν η επόμενη γενιά της εκπαιδευτικής και ερευνητικής ελίτ, κυρίως για πανεπιστημιακές σχολές στρατιωτικών επιστημών μηχανικής.
 • Να εκπαιδεύσει μια ερευνητική ελίτ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρηστών και της αγοράς (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα), ιδίως για την εκτέλεση υψηλής ποιότητας κατασκευαστή στρατιωτικών τεχνολογιών, διοργανωτών και ανώτερων στελεχών στον τομέα της στρατιωτικής τεχνικής έρευνας σε εθνικό και ΝΑΤΟ επίπεδο οργανώσεις που συνδέονται με τους τομείς έρευνας των στρατιωτικών επιστημών μηχανικής ·
 • Να αυξήσει αποτελεσματικά τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές επιδόσεις του σχολείου και του ακαδημαϊκού προσωπικού του, την τακτική δημοσίευση των δικών του νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων στα πιο έγκυρα εγχώρια και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια.
 • Να παράγει ερευνητικά ευρήματα μετρήσιμα μέσω της διεθνούς σύγκρισης τόσο από τους καθηγητές (επιβλέποντες) όσο και από τους διδακτορικούς φοιτητές.
 • Να δημιουργηθούν ερευνητικά εργαστήρια για την κατάρτιση ελίτ και για την επιτυχή ανάπτυξη της αριστείας.
 • Να εξασφαλιστεί η άριστη και ποιοτική οργάνωση και διαχείριση της εκπαίδευσης και της έρευνας, με ιδιαίτερη μέριμνα για την αύξηση της αποτελεσματικότητας (παροχή πρόσβασης σε πληροφορίες και υποδομές για όλους, αξιοποίηση των αποτελεσμάτων), στη δημιουργία διαφημίσεων (επισκέψεις μελών, εκπαιδευτές, αντιπάλους , κριτικοί) και στην αυστηρή συμμόρφωση με την επιστημονική δεοντολογία.

Ο ρόλος των επιστημών της στρατιωτικής μηχανικής

Κατά την πρώτη προσέγγιση, ο ρόλος του νέου κλάδου της διδακτορικής σχολής μπορεί να καθοριστεί με βάση τις σχετικές στρατιωτικές και μηχανικές επιστήμες. Κατά συνέπεια, οι στρατιωτικές επιστήμες μπορούν να καθοριστούν ως πειθαρχία που δημιουργεί νέα ευρήματα επιστημονικής έρευνας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των στρατιωτικών χρηστών, με τις διαδικασίες και τα εργαλεία των τεχνικών επιστημών. Τα ερευνητικά ευρήματά τους εκδηλώνονται σε νέες, σύγχρονες διαδικασίες και εργαλεία της στρατιωτικής τεχνολογίας και της αμυντικής σφαίρας με την ευρύτερη έννοια και στους συναφείς τομείς της επιστήμης και της χρήσης. Σχετικά με τη διεθνή συμμαχία της διδακτορικής σχολής: διατηρούμε στενές σχέσεις με ξένα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, με ορισμένες οργανώσεις του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο εκτεταμένης συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Οι στρατιωτικές επιστήμες μηχανικής περιλαμβάνουν όλους τους κλάδους τεχνικών, πειθαρχικών, τεχνολογικών, τεχνολογικών μεταφορών και τεχνικών καινοτομιών που σχετίζονται με τη στρατιωτική εφαρμογή όλων των άλλων κλάδων της μηχανικής που ανήκουν στις μηχανικές επιστήμες.

Ο κάτοχος διδακτορικού διπλώματος έχει μεγάλες πιθανότητες να ανταγωνιστεί για ανώτερες διοικητικές, διδακτικές και ερευνητικές θέσεις τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα σε ευρύ φάσμα τομέων.

Οι τομείς έρευνας μας

 1. Υποδομή Στρατιωτικού Μηχανικού
 2. Στρατιωτική Τεχνολογία και Ρομποτική
 3. Ηλεκτρονικής Άμυνας, ΤΠΕ
 4. Περιβαλλοντική ασφάλεια και διαχείριση καταστροφών
 5. Στρατιωτική εφοδιαστική και αμυντική οικονομία
 6. Τεχνολογία Ασφαλείας
 7. Διαχείριση καταστροφών

Τα παραπάνω πεδία έρευνας του KMDI βασίζονται άμεσα στα προγράμματα MSc / ειδικότητες που έχουν διαπιστευθεί από τη Σχολή στο MAB, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενότητα ολόκληρης της αλυσίδας BSc

Στοιχεία επικοινωνίας της Διδακτορικής Σχολής Στρατιωτικής Μηχανικής

Διεύθυνση: Βουδαπέστη, Hungária krt. 9-11. Κτίριο "Α", Όροφος 7, Δωμάτιο 723.

Διεύθυνση ταχυδρομείου: 1581. Βουδαπέστη, Pf .: 15.

Αριθμός επικοινωνίας: 36-1 / 432-9062, HM: 29-343

Γραμματεία: 36-1-432-9000 / 29-321, ΗΜ: 29-321

Fax: 36-1 / 432-9040, ΗΜ: 29-940

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

 • Καθηγητής Dr. Kende, György (επικεφαλής του KMDI): kende.gyorgy@uni-nke.hu
 • Hornyacsek, Júlia, PhD (συντονιστής διοίκησης του KMDI): hornyacsek.julia@uni-nke.hu
 • Tamás, Noémi (υπάλληλος φοιτητικών υποθέσεων του KMDI): tamas.noemi@uni-nke.hu
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποNational University of Public Service »

Τελευταία ενημέρωση July 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
260,000 HUF
Ανά εξάμηνο.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη