Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο κύριος στόχος της έρευνας είναι η καινοτόμος ενσωμάτωση των γνώσεων των επιχειρήσεων με ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η οικονομική ανάπτυξη, η περιβαλλοντική διαχείριση και η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελούν συστατικά μέρη όλων των έργων DBA.

Οργανισμός προγράμματος:

Εισαγωγή Αυτή η φάση είναι μια εισαγωγή στη μεθοδολογία της έρευνας και στη διαχείριση της βιωσιμότητας. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε εργαστήρια SUMAS, την προετοιμασία της ανασκόπησης της βιβλιογραφίας και τις παρουσιάσεις σπουδαστών.

Επιλογή Η δεύτερη φάση είναι η επιλογή των ερευνητικών πεδίων και των μεθοδολογικών μέσων. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε εργαστήρια SUMAS, την επιλογή μεθόδων έρευνας και παρουσιάσεων σπουδαστών.

Ατομική εργασία Η τρίτη και η τελική φάση είναι ατομική εργασία υπό την προσεκτική καθοδήγηση του επιβλέποντος. Περιλαμβάνει επίσης συλλογικά σεμινάρια για την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με την πρόοδο της έρευνας.

Περιγραφή Μαθήματος:

Η θεωρητική φιλοσοφία αυτού του προγράμματος DBA εξαρτάται από μια ολιστική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, ομαδικής εργασίας και διαπολιτισμικής ικανότητας σε παγκόσμια περιβάλλον εργασίας ως κρίσιμες ιδιότητες της διοικητικής πρακτικής σε περιόδους αλλαγής οργανωτικών ρυθμίσεων.

Η ερευνητική εργασία θα οργανωθεί σε διαφορετικές φάσεις ανάλογα με τα διάφορα στάδια της έρευνας. Οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν εργαστήρια με εξέχοντες ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και της βιωσιμότητας και θα μοιραστούν τη γνώση με άλλους ερευνητές για να δημιουργήσουν νέες γνώσεις. Αυτό θα επιτρέψει στους σπουδαστές να ενισχύσουν την ικανότητά τους να σχεδιάζουν, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν ένα σημαντικό ερευνητικό πρόγραμμα.

Προαιρετική Βιωματική κατασκήνωση σε θέρετρα διακοπών στα βουνά ή στην παραλία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη ζωή και να μάθετε πρακτικές λύσεις στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Για παράδειγμα, οι σπουδαστές μπορούν να αναπτύξουν πρακτικά έργα στο στρατόπεδο πράσινης οικονομίας στο Paro (Μπουτάν) ή να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα βιοενέργειας στη Βραζιλία, με την προσεκτική καθοδήγηση επαγγελματιών και καθηγητών.

Απαιτήσεις για το Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών:

 • Υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας
 • Φωτοτυπία έγκυρου διαβατηρίου ή ταυτότητας
 • Επίσημες μεταγραφές και διπλώματα πιστοποιημένου πανεπιστημίου, με πιστοποιημένη μετάφραση, αν όχι αρχικά στα αγγλικά
 • Επίσημα πιστοποιημένο πανεπιστημιακό αντίγραφο (εάν υποβάλει αίτηση για μεταφορά πιστώσεων)
 • Βιογραφικό σημείωμα που αναφέρει τόσο την πλήρη εκπαίδευση όσο και κάθε εργασιακή εμπειρία με αντίστροφη χρονολογική σειρά
 • Δοκίμιο 3000 λέξεων που δηλώνει τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα, το επιλεγμένο ερευνητικό θέμα και τα κίνητρα, το θεωρητικό πλαίσιο καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων της έρευνας
 • Αν δεν είστε εγγενής αγγλόφωνος ή εάν δεν έχετε περάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα σχολείο αγγλικής γλώσσας: TOEFL (ελάχιστο σκορ 550 PBT ή 80 IBT) ή IELTS (ελάχιστο σκορ 6,0) ή άλλο τυποποιημένο Αγγλικές εξετάσεις τοποθέτησης. Για να υποβάλετε αυτόματα το σκορ TOEFL στη Sustainability Management School , παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό θεσμικού κώδικα SUMAS TOEFL® - 4629 όταν κάνετε τη δοκιμή.
 • Τέλος αίτησης 200 CHF

Συνολική αμοιβή

 • Έτος 1: 16.000 CHF
 • Έτος 2: 13.000 CHF
 • Έτος 3: 11.000 CHF

Η SUMAS δεν προσφέρει επί του παρόντος προγράμματα υποτροφιών ή επιχορηγήσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Sustainability Management School
Τελευταία ενημέρωση January 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
40,000 CHF
Συνολικά τέλη για πρόγραμμα 3 ετών
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη