Μερικής Παρακολούθησης {phdstudies-doctor-of-education:singular} στην Αυστραλία

Κορυφαία Μερικής Παρακολούθησης {phdstudies-doctor-of-education:plural} στην Αυστραλία

Doctor of Education

Ο γιατρός του πτυχίου εκπαίδευσης επιτρέπει στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένους τομείς σπουδών. Οι απόφοιτοι μπορούν να προετοιμαστούν για ρόλους στον ακαδημαϊκό χώρο, τη διοίκηση ή τη χάραξη πολιτικής σε εκπαιδευτικά ή πολιτικά ιδρύματα.

Ο γιατρός της εκπαίδευσης είναι πτυχίο διδακτορικού επιπέδου που δίνει έμφαση στον τομέα της εκπαίδευσης. Είναι ένας τίτλος τερματικού που γενικά δίνει στον παραλήπτη τη δυνατότητα να διδάξει στο πανεπιστημιακό επίπεδο στην εκπαίδευση.

Η Αυστραλία έχει το τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι μια κοινότητα των 23 εκατομμυρίων μόνο. Αυτά είναι ισχυρά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια, αλλά αυστραλιανά ιδρύματα είναι εξίσου υψηλή θέση με τις πόλεις που φιλοξενούν τους γύρω από την πατρίδα.

Μερικής Παρακολούθησης {phdstudies-doctor-of-education:singular} στην Αυστραλία

Διαβάστε Περισσότερα

Ο γιατρός της εκπαίδευσης

University of Technology Sydney
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια January 2019 Αυστραλία Sydney

Ο γιατρός της εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των επαγγελματιών που επιθυμούν να διερευνήσουν κάποια πτυχή του πεδίου της πρακτικής τους. Οι υποψήφιοι ξεκινούν την έρευνα υψηλού επιπέδου, που βασίζεται στην πρακτική, σε έναν από τους τομείς έρευνας της UTS : Εκπαίδευση. [+]

Το μάθημα απευθύνεται όχι μόνο σε φοιτητές που δεσμεύονται σε μια ακαδημαϊκή πορεία αλλά και σε ανώτερους επαγγελματίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να μελετήσουν και να αναλάβουν έρευνα στο υψηλότερο επίπεδο.

Σκοπός του μαθήματος είναι να ενισχύσει την ικανότητα του επαγγελματία να αμφισβητεί, να αναλύει, να επικρίνει και να αναπτύσσει το επάγγελμά του και τις πρακτικές του. Πρόκειται για ένα ερευνητικό πτυχίο του οποίου σκοπός είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν μια σχέση μεταξύ της έρευνας και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους, σε τομείς όπως η ανάπτυξη πολιτικής και η αξιολόγηση, η καινοτομία και η διοίκηση.... [-]