Διδακτορικό Πρόγραμμα

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κριτήρια αποδοχής

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές τους, τα τεχνικά πτυχία ή τις μεταπτυχιακές σπουδές και να επιδείξουν υψηλό επίπεδο επάρκειας στα αγγλικά.

Διδακτορικό Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα διδακτορικού για πτυχιούχους αποτελείται από τουλάχιστον έξι εξάμηνα και είναι δομημένο ως εξής:

Έτος 1: τρία σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, και στη συνέχεια μια προφορική εξέταση τον Μάιο.

Δεύτερο έτος: τρία σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο και στη συνέχεια μια προφορική εξέταση τον Μάιο.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν θέματα στην οικονομία, τη μεθοδολογία της επιστήμης, της διοίκησης και ένα εκλεκτικό που είναι ειδικά προσανατολισμένο στη διατριβή του υποψηφίου.

Τρίτο έτος: δεν υπάρχουν σεμινάρια και δεν απαιτείται εντοπισμός περιόδων παρακολούθησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και στη συνέχεια να υπερασπιστούν την τελική τους διατριβή.

Η IfM αναλαμβάνει εξ ονόματος των υποψηφίων της όλες τις διοικητικές ρυθμίσεις, τη σύνδεση με το Πανεπιστήμιο Mendel και την εγγραφή σε σεμινάρια, αφήνοντας το Πανεπιστήμιο να ασχοληθεί με καθαρά ακαδημαϊκά θέματα.

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών πρέπει να ολοκληρωθεί εντός έξι ετών. Μπορούν να επιτραπούν εύλογες διακοπές στο πρόγραμμα όταν συμφωνηθούν μετά από διαβούλευση τόσο με το IfM όσο και με το Πανεπιστήμιο.

Διδακτορικό

Η εκπροσώπηση αυτού του αναγνωρισμένου πτυχίου ακολουθεί διμερείς συμφωνίες μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας.

(Στη Γερμανία, Δρ. John Doe MBA ή John Doe MBA, Ph.D. Στην Αυστρία, John Doe, MBA, PhD.)

Το πτυχίο είναι επιλέξιμο για εγγραφή και στις δύο χώρες. γίνεται η ευθύνη του μαθητή να ζητήσει διευκρίνιση της εκπροσώπησης του τίτλου.

Δίδακτρα μαθήματος

Η αμοιβή μαθημάτων είναι 25.000 ευρώ.

Αυτό μπορεί να καταβληθεί μέσω προκαταβολής ύψους 1, 000 ευρώ, πληρωτέας μέχρι τις 31 Μαΐου, ακολουθούμενης από τρεις ίσες δόσεις

των 8,000,00 ευρώ πληρωτέων κάθε Σεπτέμβριο.

Τα δίδακτρα είναι απαλλαγμένα από τον φόρο και εκπίπτουν από το φόρο και η IfM προσφέρει τις φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες της στη Βιέννη για ελεύθερη αρχική διαβούλευση.

Τα τέλη καλύπτουν

  • Δίδακτρα
  • Εγγραφή
  • Εγγραφή
  • Εξετάσεις
  • Έγγραφα και Πιστοποίηση
  • Εποπτεία
  • Υποστήριξη για την κράτηση καταλυμάτων
  • Πρόσκληση σε εκδηλώσεις IfM
  • Συμμετοχή στη διάσκεψη PEF-NET στο Μπρνο
  • Διαφημιστικά και εορταστικά γεγονότα
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The IfM is one of the leading private academic tuition providers in Austria and an education-partner with strong practical relevance. For our programs, we are relying on an international network of fi ... περαιτέρω

The IfM is one of the leading private academic tuition providers in Austria and an education-partner with strong practical relevance. For our programs, we are relying on an international network of first-class university lecturers and practitioners from the business world. Διαβάστε Λιγότερα
Σάλτσμπουργκ , Σάλτσμπουργκ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη