διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική

Yasar University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική

Yasar University

Το Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής δεν παρέχει μόνο βασικές γνώσεις μηχανικής, αλλά και εξοπλίζει τους μαθητές με τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της αγγλικής γλώσσας. Μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης, μικρά έργα σε διάφορα μαθήματα, και την πτυχιακή εργασία, Τμήμα μας παρουσιάζει ευελιξία για τους μαθητές να επικεντρωθεί σε ειδικές ζώνες που είναι πρόθυμοι να σπουδάσουν. Πρόγραμμα σπουδών μας εστιάζεται στην Πληροφοριακών Συστημάτων, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Επιχειρησιακής Έρευνας.

Η παγκοσμιοποίηση της διεθνούς οικονομίας έχει αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών, δημιουργώντας ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες με την καλύτερη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Ως εκ τούτου, την κατασκευή και τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών έχουν αρχίσει να αναζητούν το ανθρώπινο δυναμικό με την εφαρμοσμένη μηχανική και διευθυντικές του ικανότητες. Industrial Engineering, ως μια πειθαρχία που προκύπτουν από αυτή την άποψη, συμβάλλει στην ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής και υπηρεσιών με τη χρήση αναλυτικών πρόβλημα τεχνικές, τεχνολογίες της πληροφορίας, καθώς και ορισμένες κοινωνικές επιστήμες επίλυση. Στο πλαίσιο των αναφορών αυτών, το πεδίο εφαρμογής Industrial Engineering της έρευνας και της εκπαίδευσης είναι να ψάξει τους τρόπους για την αύξηση της ποιότητας και της παραγωγικότητας με την αποτελεσματική χρήση των περιορισμένων πόρων. Έτσι, παρέχει ευκαιρίες για καλές θέσεις στις μεταποιητικές βιομηχανίες, τις υπηρεσίες υγείας, επικοινωνίας, στον τομέα των τροφίμων, την εκπαίδευση, την εφοδιαστική, τράπεζες, εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, δημόσιες επιχειρήσεις, ακόμη ακόμη και τον προγραμματισμό μέρη των κοινωνικών προγραμμάτων.

Υπάρχουν τρία εργαστήρια που είναι εγκατεστημένα στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής του Πανεπιστημίου Γιασάρ. Πρόκειται για Computer Aided Design and Manufacturing (CAD / CAM) εργαστήριο, Εργονομία εργαστήριο και Προσομοίωση. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες τους μέσα από την ατομική χρήση του εργαστηριακού εξοπλισμού. Μέχρι το τέλος του προπτυχιακού προγράμματος, οι μαθητές είναι εξοπλισμένα με τις γνώσεις και την ικανότητα για να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στη βιομηχανία ή να συνεχίσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Yasar University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,000 USD
για το πλήρες πρόγραμμα
Locations
Τουρκία - Izmir, İzmir
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Izmir, İzmir
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών