Τα καινοτόμα προγράμματα που προσφέρονται από το Τμήμα ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που απαιτούνται στη βιομηχανία, την κυβέρνηση, και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών establihed ήταν το 1993 στην Πολυτεχνική Σχολή. Ένα τετραετές πρόγραμμα Μηχανικών Υπολογιστών βασίζεται σε πρακτικό προσανατολισμό curriulum προσφέρεται. Το Τμήμα προσφέρει, επίσης, Master of Science προγράμματα και Διδακτορικό Μηχανικού Υπολογιστών. Σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές και το περιβάλλον διδασκαλίας υποστηρίζουν την αποστολή μας να παρέχουμε studens υψηλού επιπέδου μηχανικών υπολογιστών εκπαίδευσης.

Τα αναλυτικά προγράμματα προπτυχιακών έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψει graduades για τον εντοπισμό, τη διαμόρφωση, και την επίλυση προβλημάτων, χρησιμοποιώντας τις αρχές της μηχανικής. Τα προγράμματα πρακτικό προσανατολισμό ενθαρρύνει τους μαθητές να εργαστούν σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου και να αποκτήσουν κάποια επαγγελματική εμπειρία. Επιπλέον, αναμένεται ότι αυτά τα προγράμματα που υποστηρίζονται με σύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών και προηγμένες εγκαταστάσεις διδασκαλίας ξένων γλωσσών παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα για τους αποφοίτους μας να εργαστούμε στο πλαίσιο μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Εκτός από τα θεμελιώδη μαθήματα, όπως λογισμός και η φυσική των μαθημάτων enginering περιλαμβάνονται στο curricilum είναι λογική σχεδιασμού, microproccessors, αρχιτεκτονικής υπολογιστών, γλώσσες προγραμματισμού, διακριτές δομές, βάσεις δεδομένων, λειτουργικά συστήματα, δίκτυα υπολογιστών και γραφικών comoputer. Μερικά μαθήματα συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας εικόνας, νευρωνικά δίκτυα, το ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών που προσφέρονται, επίσης, να ενισχύσει το πρόγραμμα σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,000 USD
για το πλήρες πρόγραμμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη