Διδακτορικό πρόγραμμα SSM / ESAMI

Γενικά

10 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η ESAMI και η Swiss School of Management (SSM) φέρνουν από κοινού ένα τριετές διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Doctor of Business Administration (DBA) στην Ανατολική και Νότια Αφρική. Το πρόγραμμα βασίζεται σε μικτή μάθηση και οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Τα μαθήματα θα γίνουν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του SSM με τις πανεπιστημιουπόλεις ESAMI και SSM διαθέσιμες ως κέντρα μελέτης. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα προσφέρονται τετραήμερα διαδικτυακά εργαστήρια και συχνά διαδικτυακά σεμινάρια για επιλεγμένα θέματα. Οι υποψήφιοι που εγγράφονται το 2020 θα λάβουν μερική υποτροφία.

Σχετικά με το πρόγραμμα DBA

Το DBA θα απονεμηθεί από την SSM, η οποία ευθυγραμμίζεται με τα διεθνή πρότυπα για διδακτορικές σπουδές για την υποστήριξη της παγκόσμιας αναγνώρισης. Το πρόγραμμα DBA έχει σχεδιαστεί ως ένα τριετές πρόγραμμα με 120 μονάδες ECTS με βάση μελέτες μερικής απασχόλησης. Οι μονάδες ηλεκτρονικής μάθησης διασφαλίζουν μια υγιή ισορροπία εργασίας / ζωής / μελέτης καθώς ο χρόνος και τα έξοδα ταξιδιού διατηρούνται στο ελάχιστο. Τα 4ήμερα εργαστήρια θα διεξαχθούν δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου. Τα δίδακτρα μετά τη μερική υποτροφία ορίζονται στα 17.000 $ και μπορούν να πληρωθούν σε πέντε δόσεις: 34% πληρωτέο κατά την εγγραφή και υπόλοιπο 66% πληρωτέο από το έτος 2 σε 4 ίσες δόσεις ανά εξάμηνο.

Σχετικά με την ESAMI

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανατολικής και Νότιας Αφρικής (ESAMI) είναι ένα διακυβερνητικό κέντρο ανάπτυξης περιφερειακής διαχείρισης. Η έδρα της ESAMI βρίσκεται στην Αρούσα της Τανζανίας.

Το ινστιτούτο ιδρύθηκε με πρωταρχικό στόχο την παροχή στην περιοχή εκπαιδευμένου προσωπικού σε διάφορους κρίσιμους τομείς, όπως διαχείριση πολιτικής, ηγεσία, διαχείριση μεταφορών, οικονομική διαχείριση, διαχείριση τεχνολογίας πληροφοριών, διαχείριση υγείας, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, διαχείριση έργων, ενέργεια και η διαχείριση του περιβάλλοντος και η διαχείριση των φύλων, μεταξύ άλλων. Το επίκεντρο ήταν να εκπαιδεύσει τους μεσαίους έως τους ανώτερους διευθυντές από την περιοχή για να βελτιώσουν τις διαχειριστικές τους επιδόσεις λαμβάνοντας υπόψη τα παγκόσμια ζητήματα, αλλά με μια περιφερειακή εστίαση σχετική με το αφρικανικό περιβάλλον.

Σχετικά με την Ελβετική Σχολή Διοίκησης

Το SSM είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που υπερβαίνει τα πρότυπα του σημερινού επαγγελματικού κόσμου. Το SSM είναι διαπιστευμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση των Επιχειρήσεων (IACBE), το EduQua Switzerland και το Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Περιφέρειας του Λάτσιο (Ιταλία). Επιπλέον, το SSM αναγνωρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς όπως η UNESCO, η IAU και η CHEA.

Εκατοντάδες μαθητές σπουδάζουν με SSM σε πανεπιστημιουπόλεις και κέντρα κατάρτισης σε όλο τον κόσμο. Το SSM Research Center προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ανάμειξης με μεγάλη έμφαση στην έρευνα. Με ένα πλήρως διαπιστευμένο πρόγραμμα Doctor of Business Administration (DBA) και μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης υψηλής τεχνολογίας, στοχεύουμε να κάνουμε έρευνα που να εξυπηρετεί επιχειρήσεις και κοινωνίες.

Πώς να εφαρμόσει

Μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπα της αίτησης στο www.esami-africa.org

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες μέσω του Chengetai Magunje (Διευθυντής Marketing & Business Development στο ESAMI. Email chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255 683 822 946

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Διαβάστε Λιγότερα
Arusha , Ναϊρόμπι , Νταρ ες Σαλάμ , Λουσάκα , Καμπάλα , Windhoek , Mbabane , Harare , Μαπούτο , Lilongwe + 9 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη