Διδακτορικό στα Βιομηχανικά Συστήματα και Διαδικασίες

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στα Βιομηχανικά Συστήματα και Διαδικασίες επικεντρώνεται στην επιστημονική έρευνα και στα ανεξάρτητα δημιουργικά έργα στον τομέα της έρευνας ή της ανάπτυξης. Σκοπός του είναι να παράγει πτυχιούχους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και δημιουργικούς, ικανούς να συμμετέχουν σε επιστημονικές, ερευνητικές και επαγγελματικές δραστηριότητες στον τομέα της ανάπτυξης συστημάτων και διαδικασιών στην παραγωγή μηχανημάτων. Για να είναι σε θέση να επιτύχει λύσεις στα καθήκοντα στους τομείς των συστημάτων παραγωγής, της αυτοματοποίησης των μηχανών ή / και των διαδικασιών κατασκευής μηχανημάτων, ο Ph.D. οι υποψήφιοι διευρύνουν και βελτιώνουν τις γνώσεις τους στα μαθηματικά, τη φυσική και τις εφαρμοσμένες επιστήμες στο θεωρητικό υπόβαθρο της πειθαρχίας της μελέτης.117782_laboratory_guy.jpg

Οι πτυχιούχοι είναι σε θέση να εφαρμόσουν ανεξάρτητα τις δεξιότητες και το υψηλό επίπεδο των θεωρητικών γνώσεων που παρέχονται σε διαλέξεις και να αποκτήσουν μέσω σύγχρονων μεθόδων μάθησης για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων στους τομείς της εφαρμοσμένης κυβερνητικής, της αυτοματοποίησης των μηχανών και των διαδικασιών παραγωγής, της αυτοματοποίησης του προγραμματισμού παραγωγής, συστήματα με βιομηχανικά ρομπότ κλπ. Επιπλέον, είναι εξοικειωμένοι με τις ερευνητικές μεθόδους στον τομέα της εφαρμοσμένης μηχανικής και είναι σε θέση να ασκήσουν κρίσιμη ανάλυση, αξιολόγηση και σύνθεση, ώστε να συζητήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους και να επεκτείνουν το άθροισμα του τρέχοντος γνώση με επαγγελματικό τρόπο αξίζει να δημοσιεύει και να μοιράζεται με άλλα μέλη της επαγγελματικής κοινότητας τόσο στη χώρα τους όσο και στο εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, οι απόφοιτοι θα επιτύχουν σε ομάδες σχεδιαστών και ελεγκτών των σύγχρονων συστημάτων παραγωγής καθώς και στις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης τόσο σε τομείς θεωρητικής όσο και εφαρμοσμένης έρευνας σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα που εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Λόγω των βαθιών γνώσεων και των επαγγελματικών τους προσεγγίσεων, θα επιτύχουν επίσης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ως λέκτορες των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

59269_welding-2178127__340.jpg

Škoda Auto Ph.D. Πρόγραμμα

Ph.D. οι υποψήφιοι στο TUL είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πτυχίο Škoda Auto Ph.D. πρόγραμμα ή μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους σε ένα θέμα που προσφέρεται από την εταιρεία.

Βασικά στοιχεία

 • ΣΧΟΛΗ: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
 • ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΑΣ: Αγγλικά
 • ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ:
  • Αναγνωρισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Master), όπως προβλέπεται από τον νόμο αριθ. 49/2009, Σλ. (δεν είναι απαραίτητο για τους αιτούντες από τη Σλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία).
  • Εισαγωγικές εξετάσεις
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 χρόνια
 • ΤΕΛΗ / ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ: USD 2000
 • ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 2000 CZK / USD 100
 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 31 Ιανουαρίου, 31 Αυγούστου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποTechnical University of Liberec »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 USD
Χρέωση / ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη