Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το διδακτορικό στο Classics σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε κλασικά σε προχωρημένο επίπεδο μέσω ανεξάρτητης έρευνας.

Τα κλασσικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, με το ευρύ φάσμα εποπτών και το διεγερτικό και υποστηρικτικό πνευματικό περιβάλλον, μπορούν να σας προσφέρουν μια πρώτη εμπειρία στην εστιασμένη και συνεχή έρευνα.

Χαιρετίζουμε τις εφαρμογές από οποιονδήποτε επιθυμεί να εργαστεί σε θέματα που αλληλεπικαλύπτονται με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του ακαδημαϊκού προσωπικού μας, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής κοινωνικής ιστορίας, του ελληνικού δικαίου, της κλασικής λογοτεχνίας


Δομή του προγράμματος

Το διδακτορικό είναι μια σημαντική ανεξάρτητη έρευνα που συμβάλλει στην κατάσταση των υφιστάμενων γνώσεων στον τομέα. Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να λάβει τρία έτη πλήρους απασχόλησης ή έξι χρόνια μερικής απασχόλησης. Το διδακτορικό εξετάζεται με την υποβολή διατριβής μέχρι 100.000 λέξεων και με προφορική εξέταση.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές συνεργάζονται στενά με τους επιβλέποντες, οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της μελέτης. Όλοι οι διδακτορικοί φοιτητές επιδιώκουν ένα πρόγραμμα εξατομικευμένης κατάρτισης για την έρευνα που συμφωνείται με τους προϊστάμενους τους, το οποίο στην κλασική περιλαμβάνει ένα μάθημα πρακτικών δεξιοτήτων που διευθύνεται από τον επικεφαλής του θέματος και τον μεταπτυχιακό φοιτητή στα κλασικά καθώς και επαγγελματική και ερευνητική κατάρτιση δεξιοτήτων που παρέχεται από την Ιστορική Σχολή , Κλασικών και Αρχαιολογικών Επιστημών και του Ινστιτούτου Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης. Λεπτομέρειες σχετικά με την εκπαίδευση που παρέχουμε είναι διαθέσιμες στις σελίδες διδασκαλίας διδακτορικού μας. Οι διδακτορικοί σπουδαστές ενθαρρύνονται επίσης να μοιραστούν την έρευνά τους με άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων και να συμμετάσχουν ενεργά στην ερευνητική ζωή της θεματικής περιοχής της Αρχαιολογίας, της Σχολής και του Πανεπιστημίου.


Προυποθέσεις εισόδου

Θα χρειαστείτε πτυχίο Βρετανίας 2: 1 σε σχετικό κλάδο και σχετικό μεταπτυχιακό τίτλο με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 65% ή το διεθνές ισοδύναμο.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε την αίτησή σας αν έχετε σχετική επαγγελματική εμπειρία. παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον πιθανό προϊστάμενό σας πριν υποβάλλετε αίτηση.

Διεθνή προσόντα

Ελέγξτε εάν τα διεθνή προσόντα σας πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εισόδου:

αγγλική γλώσσα

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

  • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
  • IELTS: σύνολο 7.0 (τουλάχιστον 6.0 σε κάθε ενότητα)
  • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 20 σε κάθε ενότητα)
  • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 56 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
  • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 169 σε κάθε ενότητα)
  • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εάν οι γλωσσικές δεξιότητές σας πληρούν μόνο το κατώτερο όριο των απαιτήσεων, το Κέντρο Διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο διοργανώνει αρκετά μαθήματα στα αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Τελευταία ενημέρωση October 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,000 GBP
Μελέτες πλήρους απασχόλησης: Υπερπόντια £ 19.000 ετησίως. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη