Διδακτορικό στα Μαθηματικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Ινστιτούτο Μαθηματικών του Αϊνστάιν στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τις αιτήσεις εξαιρετικών διεθνών φοιτητών στο διδακτορικό. πρόγραμμα. Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση της ανώτερης βαθμίδας των μελλοντικών μαθηματικών και προσφέρει ένα μοναδικά ελκυστικό περιβάλλον για μάθηση και εργασία, με εβδομαδιαία σεμινάρια, συχνές ειδικές σειρές διαλέξεων για τρέχοντα θέματα στα μαθηματικά και επιστημονική ανταλλαγή με επισκεπτόμενους ερευνητές από το Ισραήλ και από όλο τον κόσμο, όπως καθώς και υπερσύγχρονα θεματικά χρόνια και εργαστήρια που διοργανώνονται από το κοντινό Ινστιτούτο Προηγμένων Μελετών του Ισραήλ.

144960_pexels-photo-1467564.jpeg

Δομή του προγράμματος

Οι απαιτήσεις του προγράμματος είναι ίδιες με εκείνες των Ισραηλινών μαθητών, όπως:

 • Μαθήματα συνολικού ύψους 12 πόντων κατά τη διάρκεια του πτυχίου (κάθε πόντο πίστωσης είναι περίπου 1 ώρα την εβδομάδα για ένα εξάμηνο). Προχωρημένα μαθήματα θα προσφέρονται στα Αγγλικά.
 • Διπλωματική εργασία (θα υποβληθεί κοντά στο τέλος του πτυχίου).

Επιπλέον, οι μελέτες θα ακολουθήσουν ορισμένες διαδικασίες που καθορίζονται από την ερευνητική αρχή. Συγκεκριμένα, μια επιστημονική επιτροπή θα διοριστεί για να παρακολουθήσει την πρόοδο του μαθητή, αποτελούμενη από τον σύμβουλο και δύο εξωτερικούς εμπειρογνώμονες. Μέσα στους πρώτους 18 μήνες της μελέτης, ο μαθητής θα υποβάλει μια ερευνητική πρόταση και θα την υποβάλει στην επιτροπή. Αργότερα στο πτυχίο, ο φοιτητής θα παρουσιάσει μια έκθεση προόδου στην επιτροπή και, τέλος, το αποτέλεσμα της έρευνας θα παρουσιαστεί σε ένα σεμινάριο τμημάτων. Μόλις υποβληθεί η διατριβή, αξιολογείται από τον σύμβουλο και δύο εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.

Εισαγωγές

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ανά πάσα στιγμή, αλλά συνιστάται οι αιτήσεις να ξεκινήσουν το φθινόπωρο εξάμηνο έως τις 31 Ιανουαρίου του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται αργότερα θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται μέσω email. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή θέματος έχει τη φόρμα "Επιστολή αίτησης για επώνυμο, όνομα". Το email πρέπει να περιλαμβάνει:

 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
 • Επίσημα αντίγραφα από το μεταπτυχιακό σας.
 • Δήλωση Ερευνητικών Ενδιαφερόντων (έως 2 σελίδες). Αυτή δεν πρέπει να είναι μια ερευνητική πρόταση, αλλά περισσότερο μια δήλωση για τα ενδιαφέροντα του μαθητή και την κατάσταση της γνώσης τους.
 • Ονόματα τριών πιθανών συμβούλων από το τμήμα μας για να βοηθήσουν στην αξιολόγηση του υποψηφίου (αυτή η πρόταση δεν είναι δεσμευτική και εάν γίνει αποδεκτή, ο φοιτητής μπορεί να συνεργαστεί με άλλα μέλη της σχολής) Ο μαθητής πρέπει να τονίσει στη δήλωση των ερευνητικών ενδιαφερόντων του πώς η προτεινόμενη έρευνα σχετίζεται με τους προτεινόμενους πιθανούς συμβούλους.

Επιπλέον, η αίτησή σας πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Δύο ή περισσότερες επιστολές σύστασης. Οι συντάκτες των επιστολών θα πρέπει να τις στείλουν απευθείας στο παραπάνω μήνυμα (δεν πρέπει να σταλούν από τον αιτούντα!), Με τη γραμμή θέματος "Επιστολή σύστασης για επώνυμο, όνομα". Σας ενθαρρύνουμε να ζητήσετε επιστολή από κάποιον που έχει αλληλεπιδράσει με το τμήμα μας στο παρελθόν.

Οικονομική υποστήριξη

Οι μαθητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα θα λάβουν:

 • Υποτροφία (με συμπλήρωμα για οικογένειες).
 • Πλήρης υποστήριξη διδάκτρων.
 • Υποστήριξη για έξοδα στέγασης.
 • Τοπική ασφάλιση υγείας.
 • Υποστήριξη για ταξίδια προς / από το Ισραήλ.

Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, η υποστήριξη θα παρέχεται για τρία χρόνια. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της υποστήριξης για το τέταρτο έτος σύμφωνα με ακαδημαϊκά κριτήρια.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... περαιτέρω

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη