Διδακτορικό στα Οικονομικά, στα Δίκτυα και στις Επιχειρηματικές Αναλύσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Lucca

2019/20 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη Σχολή Προχωρημένων Μελετών IMT alt = "Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 10 Ιουλίου 2020 , 12 μ.μ. CEST

Οι αιτήσεις γίνονται πλέον αποδεκτές για τα διδακτορικά προγράμματα 2020/21 στο IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), ένα από τα έξι σχολεία αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank.

Οι υποψήφιοι με υψηλή κινητικότητα από όλους τους κλάδους καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 33 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν επιστημονικές ικανότητες οικονομίας, μηχανικής, επιστήμης υπολογιστών, νευροεπιστήμης και συμπεριφορικής ψυχολογίας, φυσικής, εφαρμοσμένων μαθηματικών, στατιστικών, ιστορίας και επιστημών της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οικονομικών, Δικτύων και Επιχειρηματικών Αναλύσεων είναι ένα από τα τέσσερα πεδία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο τομέα και υπάγεται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Systems Science". Αυτό το κομμάτι παρέχει στους συμμετέχοντες μια σταθερή γνώση των σύγχρονων αναλυτικών μεθόδων στην οικονομία και τη διαχείριση. Με την πολυεπιστημονική προσέγγισή της, η διαδρομή είναι μοναδική στην ανάπτυξη της έντονης ενσωμάτωσης των εννοιών, των αναλυτικών βάσεων και της πρακτικής εξειδίκευσης, για να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά οικονομολόγων, επιστημόνων και επαγγελματιών με διακριτές ικανότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και διαχείριση πολύπλοκων κοινωνικοοικονομικών συστήματα.

Οι απόφοιτοι θα εκπαιδευτούν ώστε να γίνουν ερευνητές και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στον ακαδημαϊκό χώρο, στην πολιτική και στη βιομηχανία, ενσωματώνοντας τις γνώσεις στα σύνορα της Οικονομίας, της Στατιστικής Φυσικής, των Υπολογιστών και των Κοινωνικών Επιστημών με την ενοποιητική γλώσσα των Μαθηματικών και της Στατιστικής. Οι στενοί συνεταιρισμοί με ένα επιλεγμένο σύνολο εταιρειών και ιδρυμάτων παρέχουν την ευκαιρία να αναλύσουν σχετικά προβλήματα, παρακινώντας νέες αναλυτικές τεχνικές από την πρακτική επίλυση προβλημάτων. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στην ανάλυση των δεδομένων υψηλού επιπέδου σε πραγματικό κόσμο, σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου .

Οι σπουδαστές της ENBA έχουν επίσης τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους υπό την κοινή εποπτεία (Double degree) με την KU Leuven ή το Πανεπιστήμιο του Alicante.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, φυσικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκού επιτεύγματος.

Οι μεταπτυχιακοί διδάσκοντες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή εργαλείο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα πλήρως ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της πανέμορφης πόλης της Τοσκάνης, της αλλοδαπής = "Lucca." Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, ένα καντίνα στο χώρο εργασίας, σύγχρονες βιβλιοθήκες και υπαίθριους χώρους αναψυχής, οι οποίοι ενθαρρύνουν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, εκτός από το δωρεάν δωμάτιο και το διοικητικό συμβούλιο, θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας ύψους περίπου € 15.300 / έτος Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται πλήρως μέχρι τέσσερα χρόνια , με δυνατότητα αποφοίτησης μετά το τρίτο έτος.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι διδακτορικών διδακτορικών σπουδών του IMT έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Σχολείο, τις προϋποθέσεις εισαγωγής και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.imtlucca.it/en

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 10 Ιουλίου 2020 , 12 μ.μ. CEST

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη