Διδακτορικό στα Οικονομικά, στα Δίκτυα και στις Επιχειρηματικές Αναλύσεις

IMT School for Advanced Studies Lucca

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στα Οικονομικά, στα Δίκτυα και στις Επιχειρηματικές Αναλύσεις

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη IMT School for Advanced Studies Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 3 Αυγούστου 2018, 12 μμ CEST

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών 2018/19 στη IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 36 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, της φυσικής, των εφαρμοσμένων μαθηματικών, των στατιστικών, της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οικονομικά, Δικτύων και Επιχειρηματικών Αναλύσεων είναι ένα από τα τέσσερα Πεδία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο τομέα και υπάγεται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Systems Science". Αυτό το κομμάτι παρέχει στους συμμετέχοντες μια σταθερή γνώση των σύγχρονων αναλυτικών μεθόδων στην οικονομία και τη διαχείριση. Με την πολυεπιστημονική προσέγγισή της, το Track είναι μοναδικό στην ανάπτυξη μιας έντονης ενοποίησης ιδεών, αναλυτικών βάσεων και πρακτικής εμπειρογνωμοσύνης, για να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά οικονομολόγων, επιστημόνων και επαγγελματιών με διακριτικές ικανότητες στην ανάλυση, ερμηνεία και διαχείριση πολύπλοκων κοινωνικο- οικονομικά συστήματα. Οι απόφοιτοι θα εκπαιδευτούν ώστε να γίνουν ερευνητές και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στον ακαδημαϊκό χώρο, στην πολιτική και στη βιομηχανία, ενσωματώνοντας τη γνώση στα σύνορα της Οικονομίας, της Στατιστικής Φυσικής, των Υπολογιστών και των Κοινωνικών Επιστημών με την ενοποιητική γλώσσα των Μαθηματικών και της Στατιστικής. Οι στενές ενώσεις με ένα επιλεγμένο σύνολο εταιρειών και ιδρυμάτων παρέχουν την ευκαιρία να αναλύσουν σχετικά προβλήματα, παρακινώντας νέες αναλυτικές τεχνικές από την πρακτική επίλυση προβλημάτων. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στην ανάλυση των δεδομένων υψηλού επιπέδου σε πραγματικό κόσμο, σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να διεξάγουν την έρευνά τους με τις μονάδες έρευνας της Σχολής.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο της ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, φυσικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα PhD. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Οι μεταπτυχιακοί διδάκτορες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή μέσο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης της Lucca. Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, κυλικείο, σαλόνια μελέτης και καθιστικού, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και υπαίθριους χώρους αναψυχής, που δημιουργούν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του σκάφους, θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας η οποία ανέρχεται σε περίπου € 15.300 / έτος. Επιπρόσθετη χρηματοδότηση για περαιτέρω ερευνητικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών για την κάλυψη ενδεχόμενου τέταρτου έτους για την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, μπορεί να ανατεθεί σε ανταγωνιστική βάση.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι του διδακτορικού διδακτορικού ΙΜΤ έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Locations
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών