Διδακτορικό στα Οικονομικά

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το VGSF

# 1 ΠΡΟΤΥΠΟ Ph.D. ΜΟΡΦΗ: Δομημένο Ph.D. πρόγραμμα

Το πρόγραμμά μας ταιριάζει με την αμερικανική και διεθνή τυποποιημένη μορφή: τα πρώτα δύο χρόνια περιλαμβάνουν μαθήματα για να σας εξοπλίσουν με τα απαραίτητα εργαλεία για τη διεξαγωγή καινοτόμων ερευνών στη χρηματοδότηση και την εκτέλεση ανεξάρτητων εργασιών σε ερευνητικά έργα.

Αυτή η μορφή σας παρέχει σταθερά θεμέλια στη θεωρία και εμπειρικές μεθόδους που εφαρμόζονται στη χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή της έρευνάς σας.

# 2 MENTORSHIP: Ισχυρή επίβλεψη και καθοδήγηση

Θα λάβετε συνεχή και εκτεταμένη υποστήριξη από τη σχολή. Το VGSF έχει μια ανοιχτή προσέγγιση που σκοπεύει να ενθαρρύνει τον διάλογο και να σας βοηθήσει στην επιλογή των / των εποπτών σας.

Οι περισσότεροι μαθητές επιλέγουν τους επόπτες τους στο δεύτερο έτος τους αφού εξερεύνησαν διαφορετικούς ερευνητικούς τομείς και εξοικειώθηκαν πλήρως με τη σχολή.

# 3 ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Αριστεία έρευνας

Τα μέλη της σχολής VGSF είναι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους και συνεργάζονται τακτικά με γνωστούς εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκούς που συχνά προσκαλούνται στο VGSF ως προσκεκλημένοι λέκτορες ή σεμινάρια.

Η σχολή συνεργάζεται με φοιτητές για να επιτύχει έρευνα αιχμής. Το VGSF θέλει να εστιάσετε στην έρευνά σας, για αυτόν τον λόγο απαιτείται λίγη διδασκαλία.

# 4 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΡΙΕΡΑ: Κορυφαίες διεθνείς τοποθετήσεις

Έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο με τους αποφοίτους μας που κατέχουν θέσεις σε κορυφαία ακαδημαϊκά και βιομηχανικά ιδρύματα όπως το Chicago Booth, το Πανεπιστήμιο Bocconi και πολλά άλλα. Οι μαθητές μας εξασφάλισαν θέσεις εργασίας ανώτερου επιπέδου σε άριστα ιδρύματα μετά την αποφοίτησή τους και ο VGSF τους καλεί τακτικά για σεμινάρια, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν την πολύτιμη εμπειρία και γνώση τους στους σημερινούς μαθητές.

# 5 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Πλήρης χρηματοδότηση

Δεν χρειάζεται να βρείτε επιπλέον χρηματοδότηση για να σας επιχορηγήσετε διδακτορικό, καθώς θα απασχοληθείτε σε ένα από τα πανεπιστήμια. Σας προσφέρουμε ανταγωνιστική χρηματοδότηση, η οποία περιλαμβάνει μηνιαίο μισθό και επιδοτήσεις για συμμετοχή σε συνέδρια. Ο μισθός σας περιλαμβάνει ασφάλιση υγείας και λαμβάνετε καθαρό μισθό, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να υποβάλετε τους φόρους σας.

136072_Wien_02_Campus_WU_D4_a.jpg

Μπόνους: # 6 λόγος: Βιέννη - Ζωντανή κατάσταση

Μην ξεχνάτε ότι θα ζούσατε στη Βιέννη - την πιο ζωντανή πόλη στον κόσμο για ένατο συνεχές έτος, σύμφωνα με την έρευνα για την ποιότητα ζωής της Mercer!

Η πόλη έχει πολλά να προσφέρει και μπορεί να φιλοξενήσει το γούστο όλων: καφετέρια, μουσεία, θέατρο, εκδηλώσεις και αμπελώνες ακριβώς στην πόρτα της πόλης. Μεταξύ άλλων, η πόλη παρέχει ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον, εξαιρετικές υπηρεσίες κοινής ωφελείας και εγκαταστάσεις μεταφοράς και πολλές ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, a ... περαιτέρω

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, and the WU (Vienna University of Economics and Business). These three institutions joined forces, and their expertise, to create a hub in Vienna aiming to produce internationally recognized research and provide a competitive PhD education. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη