Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ph.D. στην Οικονομία

Ο κύριος στόχος του Διδακτορικού στα Οικονομικά είναι να παρέχει εκπαίδευση για την προετοιμασία μιας θέσης σε ένα επάγγελμα που απαιτεί υψηλό επίπεδο τεχνικών και επιστημονικών προσόντων, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους πτυχιούχους να ακολουθήσουν μια διεθνή σταδιοδρομία στα Οικονομικά.

Στόχος


Όσοι αναζητούν προηγμένη εκπαίδευση και επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα στα Οικονομικά, προετοιμάζοντας έναν υψηλά ειδικευμένο ρόλο στον δημόσιο τομέα ή στον ιδιωτικό τομέα. Μια τέτοια θέση περιλαμβάνει την πανεπιστημιακή διδασκαλία και έρευνα, την ηγεσία και τη διοίκηση εθνικών και διεθνών οργανισμών, συμβουλευτικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και μελετών. .

Γιατί να επιλέξετε ISEG;


Η επιστημονική έρευνα που διεξάγεται στα ερευνητικά κέντρα του ISEG αποτελεί σημαντικό στοιχείο της επιστημονικής υποστήριξης αυτού του προγράμματος, με έμφαση στους τομείς της Οικονομίας (UECE) και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών (CEMAPRE). Είναι αυτά τα ερευνητικά κέντρα που φιλοξενούν τους διδακτορικούς.

Όροι εισόδου και κριτήρια επιλογής ισχυρό>


Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από αποφοίτους των ISEG Masters in Economics, ή από αντίστοιχους Masters. Οι υποψήφιοι που έχουν μεταπτυχιακό ή ισοδύναμο πτυχίο σε άλλο τομέα μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά μόνο αφού έχουν μελετήσει επιτυχώς για το πρόγραμμα σπουδών του 1ου εξαμήνου των ISEG Masters in Economics. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Προγράμματος Διδακτορικών Διατριβών με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Διδακτορικοί και αντίστοιχοι τελικοί βαθμοί. Πτυχίο και αντίστοιχο τελικό βαθμό. Επιστημονικό πρόγραμμα σπουδών και σχετική επαγγελματική πείρα.

Θέματα σπουδών


Για το Διδακτορικό Πρόγραμμα στα Οικονομικά, μαθήματα οικονομικής φύσης μελετώνται σε ένα προηγμένο επίπεδο (Μακροοικονομική και Μικροοικονομία), καθώς και η εφαρμογή τους, χρησιμοποιώντας μαθηματικές, στατιστικές και οικονομετρικές μεθόδους. .


Ταυτόχρονα με την αίτηση ή μετά την εγγραφή, ο υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για υποτροφία από το Ίδρυμα Επιστήμης και Τεχνολογίας, των οποίων οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι συμβατές με εκείνες για εγγραφή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη