Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Διοίκηση της Σιγκαπούρης (SMU) Διδακτορικό δίπλωμα στα Οικονομικά εκπαιδεύει επιστήμονες να κάνουν αυστηρή έρευνα και ανάλυση στα Οικονομικά. Είναι ένα εξαιρετικά επιλεκτικό και προσεκτικά προγραμματισμένο πρόγραμμα που παραδίδεται από μια ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών που ασχολούνται ενεργά με την έρευνα στα σύνορα της γνώσης των οικονομικών και οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη διδασκαλία και την κατάρτιση της επόμενης γενιάς ερευνητών και διανοουμένων, Κατασκευαστές.

Οι πτυχιούχοι μας συχνά πηγαίνουν να γίνουν καθηγητές στα πανεπιστήμια όπου εργάζονται για να επεκτείνουν και να μεταδώσουν γνώση των οικονομιών μας. Πολλοί απόφοιτοι επίσης να πάτε για να εργαστούν στη βιομηχανία, το δημόσιο τομέα, καθώς και σε διεθνείς οργανισμούς, εφόσον εφαρμόζουν την οικονομία της γνώσης και των ερευνητικών δυνατοτήτων για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των επιχειρήσεων, βιομηχανιών, των χωρών τους, και τον κόσμο.

School of Economics SMU είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως κορυφαία ερευνητικό κέντρο. Στο Πανεπιστήμιο του Tilburg, το Top 100 Economics School Research Ranking, βασισμένο σε δημοσιεύσεις σε κορυφαία περιοδικά μεταξύ 2011 και 2015, κατέλαβε την 2η θέση στην Ασία και ανάμεσα στους 60 κορυφαίους στον κόσμο. Στην υπο-πειθαρχία της οικονομετρίας, κατατάσσεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Τα ευρεία ερευνητικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την Οικονομετρία. Θεωρία Παιχνιδιών, Κοινωνική Επιλογή & Μηχανισμός Σχεδιασμού? Μακροοικονομική; Οικονομικά της υγείας. Βιομηχανική οργάνωση. Το διεθνές εμπόριο; Εργασία, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Εκπαίδευση; και την ακίνητη περιουσία και την αστική οικονομία.

Διδακτορικό στη Δομή Προγράμματος Οικονομικά

Το διδακτορικό στα Οικονομικά είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, με ανώτατο όριο την υποψηφιότητα πέντε ετών. Κατά τα δύο πρώτα έτη σπουδών, οι φοιτητές θα εγγραφούν σε εντατικά μαθήματα για να χτίσει το βάθος της έρευνάς τους και το εύρος. Η παρακολούθηση μαθημάτων έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για την έρευνα διατριβή. Οι μαθητές καλούνται να καθίσουν για διδακτορικό Εξέταση (QE) να αξιολογήσει μαεστρία τους θεμελιώδεις έννοιες και θεωρίες. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του QE, ο φοιτητής θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη διατριβή, η οποία βασίζεται στο πρωτότυπο, ανεξάρτητη έρευνα.

Πλαίσιο

Στο πλαίσιο του προγράμματος υπάρχει διδακτορική διατριβή. Περιλαμβάνει:

Προφορική Άμυνας του Πρόταση Διατριβής
Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της προτεινόμενης θέμα σε μια επιτροπή διατριβής. Μια γραπτή πρόταση διατριβή θα πρέπει να υποβληθεί πριν από την παρουσίαση. Ένας επόπτης, με την τεχνογνωσία στο επιλεγμένο θέμα, θα πρέπει να διοριστεί. Αυτός ή αυτή καθοδηγεί και τους συμβούλους του μαθητή σε όλη την εργασία διατριβή.

Προφορική Άμυνας και την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής
Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της γραπτής έκθεσης διατριβή στην επιτροπή. Μετά την ενδεχόμενη αναθεώρηση (ες) για την έκθεση και την εκπλήρωση όλων των απαιτούμενων προϋποθέσεων, η Επιτροπή θα συστήσει στο Πανεπιστήμιο για να απονείμει το διδακτορικό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Τουλάχιστον ένα καλό πτυχίο Bachelor. ένα μεταπτυχιακό είναι χρήσιμη, αλλά δεν απαιτείται. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο, ιδανικά περιλαμβανομένων πολυμεταβλητών λογισμός (συνήθως καλύπτεται πάνω από δύο μαθήματα του λογισμού σε προπτυχιακό επίπεδο), πραγματική ανάλυση, ενδιάμεσο επίπεδο γραμμική άλγεβρα, και ένα ισχυρό θεμέλιο στην πιθανότητα και στατιστικά στοιχεία.
 • Καλή GRE ή GMAT αποτελέσματα.
 • Καλή TOEFL ή IELTS βαθμολογίες (για τους αιτούντες των οποίων η γλώσσα διδασκαλίας στο επίπεδο του Bachelor / Master δεν ήταν στα αγγλικά).

Επαγγελματική Ανάπτυξη Υποψήφιοι Διδάκτορες »

Οι μαθητές, επίσης, υπό την προϋπόθεση της επαγγελματικής κατάρτισης. Αυτές περιλαμβάνουν τη διδασκαλία, αγγλικά επικοινωνίας και τις δεξιότητες παρουσίασης, καθώς και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας εργαστήρια όπως η προετοιμασία της συνέντευξης. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μοιραστεί την έρευνά τους εισφορές με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα μέσω αξιόπιστων κριτές ερευνητικά συνέδρια, στη Σιγκαπούρη και στο εξωτερικό. SMU παρέχει χρηματοδότηση για τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν τέτοια συνέδρια.

Υποτροφιών

Υποτροφίες διαθέσιμες

Τα προγράμματα PhD του Πανεπιστημίου Διοίκησης της Σιγκαπούρης (SMU): Αριστεία Έρευνας σε όλη τη Διοίκηση, Κοινωνική Επιστήμη & Πληροφορική

Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Ασία, το Πανεπιστήμιο Διαχείρισης Σιγκαπούρης (SMU) είναι γνωστό σε διεθνές επίπεδο για την παγκόσμια έρευνα και τη διακεκριμένη διδασκαλία του. Παράγει την έρευνα αιχμής με παγκόσμιο αντίκτυπο, και έχει ως στόχο να παράγει ευρεία βάση, δημιουργικό και επιχειρηματικό ηγέτες. Αρχική σελίδα σε πάνω από 8.300 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, SMU είναι γνωστή για την διαδραστική και τεχνολογικά δυνατότητα παιδαγωγική της διδασκαλίας σεμινάριο στιλ σε μικρά μεγέθη τάξη. Το πανεπιστήμιο αποτελείται από έξι σχολεία - Σχολή Λογιστικής, Lee Κονγκ Chian School of Business, School of Economics, Σχολή των Πληροφοριακών Συστημάτων, Σχολή Νομικών και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών - προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα των Bachelor, Master και τα προγράμματα Διδακτορικού Διπλώματος σε διάφορους κλάδους .

SMU προσφέρει τέσσερα προγράμματα PhD:

 1. Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση σε:
 • οικονομικά
<li> εμπορία</li> <li> Διοίκηση Επιχειρήσεων</li> <li> Οργανωσιακή Συμπεριφορά & Ανθρώπινοι Πόροι</li> <li> Στρατηγική Διοίκηση & Οργάνωση</li>
&Delta;&iota;&delta;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&tau;&alpha; &Omicron;&iota;&kappa;&omicron;&nu;&omicron;&mu;&iota;&kappa;&#940; &Delta;&iota;&delta;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&tau;&eta;&nu; &Psi;&upsilon;&chi;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha; &Delta;&iota;&delta;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&tau;&alpha; &Pi;&lambda;&eta;&rho;&omicron;&phi;&omicron;&rho;&iota;&alpha;&kappa;&#940; &Sigma;&upsilon;&sigma;&tau;&#942;&mu;&alpha;&tau;&alpha; (&upsilon;&pi;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&iota;&sigma;&tau;&iota;&kappa;&#942; &kappa;&alpha;&iota; &delta;&iota;&alpha;&chi;&epsilon;&#943;&rho;&iota;&sigma;&eta;)

Οφέλη από την άσκηση των διδακτορικό SMU

 • Η SMU προετοιμάζει τους διδακτορικούς μας σπουδαστές να γίνουν πρωτοπόροι στην ακαδημαϊκή ή βιομηχανική σκέψη στους εξειδικευμένους τομείς τους παρέχοντας ευκαιρίες για βαθύτερη ενσωμάτωση σε θέματα διαχείρισης, κοινωνικών επιστημών και πληροφορικής. Οι μαθητές μας είναι καλά εξοπλισμένα για να δημιουργήσετε ή να δημιουργήσει εύστοχος και του πραγματικού κόσμου λύσεις. Η SMU ενθαρρύνει τους σπουδαστές μας να διεξάγουν διεπιστημονική έρευνα κατά τη διάρκεια του διδακτορικού τους ταξιδιού.
 • Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για τους διδακτορικούς φοιτητές μας να συμμετάσχουν στην έρευνα και τη διδασκαλία ομάδων στα σχολεία, καθώς και SMU ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα που περιλαμβάνει διεθνώς γνωστά μέλη ΔΕΠ οι οποίοι είναι ειδικοί σε εξειδικευμένους τομείς τους.
 • Πέρα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, SMU διδακτορικούς φοιτητές συμμετέχουν επίσης σε δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης (όπως η παρουσίαση και η διδασκαλία των δεξιοτήτων κατάρτισης). Η εκπαίδευση αυτή είναι χρήσιμη για τους κατά τη διάρκεια της διδακτορικές σπουδές τους, καθώς και μετά την αποφοίτησή τους.
 • Όντας σε μια πανεπιστημιούπολη της πόλης, διδακτορικοί φοιτητές να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εταίρους του κλάδου που παρέχουν ερευνητικών δεδομένων και πλατφόρμες επικύρωσης, καθώς και ερευνητικές εγκαταστάσεις SMU, οι οποίες περιλαμβάνουν ιδιόκτητα και δημοσιεύεται βάσεις δεδομένων.
 • SMU παρέχει διδακτορικούς φοιτητές μας με τις υποτροφίες που καλύπτουν τα δίδακτρα και παρέχει ζουν υποτροφίες καθώς παρέχει γενναιόδωρη χρηματοδότηση συνέδριο για τους μαθητές να μοιραστούν την έρευνά τους εισφορές με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα.
 • Οι απόφοιτοι PhD μας έχουν βρει καλή τοποθετήσεις σε έγκριτα ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανώσεις του κλάδου.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSingapore Management University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Υποτροφίες διαθέσιμες
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη