Read the Official Description

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών δίνει έμφαση τόσο στη διδασκαλία όσο και στην έρευνα και τις βλέπει ως αλληλοενισχυόμενες. Τα μέλη του Τμήματος ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε σημαντική έρευνα που οδηγεί σε δημοσίευση σε κορυφαία διεθνή περιοδικά. Τα μέλη του Τμήματος ενθαρρύνονται επίσης να εφαρμόζουν αυστηρές μεθοδολογίες σε τοπικά οικονομικά θέματα που έχουν υψηλή ακαδημαϊκή αξία.

Τα μέλη του Τμήματος στο Τμήμα θεωρούνται ιδιαίτερα και τα επιτεύγματά τους αναγνωρίζονται επισήμως σε αρκετές μελέτες παραγωγικότητας σε άλλες οικονομικές έρευνες. Το 2012, η ​​Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων, που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Shanghai Jiaotong, κατέταξε το Τμήμα ως Νο.1 Την Ασία και τον αριθμό 48 στον κόσμο. Επίσης, το 2012, η ​​EDUNIVERSAL Best Masters Ranking βαθμολόγησε το Τμήμα ως Νο 1 στην Άπω Ανατολή της Ασίας.

Το Κέντρο Οικονομικής Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 1995 με την υποστήριξη του Τμήματος. Στόχος του είναι να στηρίξει την έρευνα σχετικά με τη διαδικασία οικονομικής ανάπτυξης, με έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη της Μεγάλης Κίνας και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Μερικά από τα μέλη του τμήματος δραστηριοποιούνται στο πολυεπιστημονικό κέντρο πειραματικών επιχειρηματικών ερευνών του σχολείου.

Το πρόγραμμα διδακτορικού είναι ένα πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο στην έρευνα. Έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στους μαθητές να επικεντρωθούν σε ένα εξειδικευμένο πεδίο και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν πρωτότυπη, βασική έρευνα στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα διδασκαλίας ή / και έρευνας σε πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και στην κυβέρνηση.

Το πρόγραμμα PhD επικεντρώνεται στην πρωτότυπη έρευνα από τον σπουδαστή, αλλά απαιτεί επίσης την πορεία εργασίας. Οι διδακτορικοί φοιτητές προχωρούν από την εισαγωγή στο πρόγραμμα στην υποψηφιότητα για το πτυχίο και στη συνέχεια στην υπεράσπιση της διατριβής. Ο καθένας έχει επικεφαλής της διδακτορικής διατριβής που επιβλέπει την έρευνα του σπουδαστή. Οι σπουδαστές λαμβάνουν υποψηφιότητα επιτυχώς με την ολοκλήρωση μιας εξετάσεως επιλεξιμότητας. Ένας φοιτητής πλήρους φοίτησης που σημειώνει καλή πρόοδο αναμένεται να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πτυχίο διδακτορικού σε τέσσερα χρόνια. Τα πρώτα δύο έτη του προγράμματος θα είναι συνήθως αφιερωμένα στα μαθήματα, οδηγώντας στη σημαντική εξέταση στον τομέα και σε ερευνητικό έγγραφο. Μετά από αυτό, ο μαθητής θα αρχίσει να γράφει τη διατριβή.

Ερευνητικό Φόρουμ

Εκτός από τις μικροοικονομικές σπουδές (economics, macroalt = economics, macroalt = economics) και την οικονομετρία, οι ερευνητικοί τομείς του Τμήματος επικεντρώνονται στην οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη, στη βιομηχανική οργάνωση, στην οικονομία της Κίνας, "Οικονομικά.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα)
    • Για το 2019/20 Εισαγωγή: Συνολικό σκορ: 6.5 και Όλα τα υπο-αποτελέσματα: 5.5
    • Για το 2018/19 Εισαγωγή: Συνολική βαθμολογία: 6,0 και Όλες οι υπο-βαθμολογίες: 5,5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.

iii. Προγραμματίστε με- Ειδικές απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανοποιητική βαθμολογία στο GMAT ή GRE, πάνω από τα παραπάνω (i) και (ii)


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated October 7, 2018
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Part-time
Full-time
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Ημερομηνία λήξης
Άλλο