Διδακτορικό στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης

Kadir Has University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης

Kadir Has University

Διδακτορικό στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (MIS)

Το Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης της Σχολής Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών του Kadir Has University προσφέρει το δεύτερο διδακτορικό πρόγραμμα της Τουρκίας στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης που ξεκινά το φθινόπωρο του 2014. Το πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους που προσφέρεται από ένα κολέγιο μηχανικών από μια επιχειρηματική.

Γιατί MIS;

"Ας εξετάσουμε μερικές πρόσφατα εδραιωμένες εταιρίες με έδρα την ΤΠ παγκοσμίως για μια στιγμή: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba, κλπ.". Η αγοραία αξία καθεμιάς από αυτές τις εταιρείες μετράται σε δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Είναι αυτή η σύμπτωση ή είναι ο νέος τρόπος των επιχειρήσεων; Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι η πιο πρόσφατη. Καθώς προχωρούμε μέσα στη νέα τεχνολογική εποχή, πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή μας θα αλλάξουν δραματικά αν μας αρέσει ή όχι. Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές είναι: ο τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας, η κοινωνική ζωή, η ψυχαγωγία, η επικοινωνία, η εμπορευματοποίηση, η ιατρική, ο σχεδιασμός φαρμάκων, η εκπαίδευση, οι σχέσεις με τους πελάτες, ο σχεδιασμός πόρων,

Έτσι, "αν είστε αυτός που ενδιαφέρεται για την Πληροφορική (IT) και την εφαρμογή του σε οργανισμούς και έχει συμφέρον να διεξάγει έρευνα, να εκτελεί άριστη διδασκαλία και να βοηθά στην επινόηση ενός μέλλοντος επικεντρωμένου στην εφαρμογή της πληροφορικής", τότε έχετε ένα κοινό πάθος μαζί μας. Απλά περάστε και ας μιλήσουμε. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη καριέρα για εσάς!

Τι είναι τα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης;

Η σχολή MIS διδάσκει και ερευνά την εφαρμογή, ανάπτυξη και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων σε οργανισμούς. Πρόκειται για τη μελέτη των κοινωνικών δικτύων, του cloud computing, της κατανάλωσης πληροφορικής, της εικονικής πραγματικότητας, των συστημάτων διαπραγμάτευσης, των τεχνολογιών συνεργασίας, του αυτοματισμού γραφείου, των ηλεκτρονικών πληρωμών, των στρατηγικών συστημάτων πληροφοριών, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της συλλογικής νοημοσύνης, της τηλεϊατρικής, , μέθοδοι ανάπτυξης συστημάτων, συστήματα σχεδιασμού πόρων επιχειρήσεων, υλοποίηση συστημάτων, υιοθέτηση και διάχυση, υπολογιστές κινητής τηλεφωνίας και πολλά άλλα. Οι τεχνολογίες πληροφορικής και τα συστήματα που διδάσκουμε και ερευνούμε μετατρέπουν τις ζωές, τις θέσεις εργασίας και, για τη βιομηχανία, μετά τη βιομηχανία, τα επιχειρηματικά μοντέλα, τα προϊόντα, τις αλυσίδες εφοδιασμού και τα κανάλια διανομής.

Μας ενδιαφέρουν επίσης οι συνέπειες αυτών των τεχνολογιών για τον άνθρωπο και την κοινωνία. το προσωπικό απόρρητο, η εξάρτηση από υποδομές, η ασφάλεια, η διαφύλαξη της πνευματικής ιδιοκτησίας και το άγχος που σχετίζεται με τις ΤΠ αποτυπώνουν όλο το ενδιαφέρον της σχολής MIS. Και οι πολιτικές υλοποιήσεις του Διαδικτύου, η εξέλιξη του τομέα και η τεχνολογία της πληροφορίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Και αυτό είναι μόνο σήμερα! Το δικό μας είναι ένα από τα πιο δυναμικά πεδία. η περιοχή στην οποία θα επικεντρωθεί η διατριβή σας σε αρκετά χρόνια μπορεί να μην έχει ακόμη σχεδιαστεί από σήμερα.

Μερικοί λόγοι για να εξετάσει το διδακτορικό του σε MIS από το Kadir Has University

 • Το πρώτο πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος MIS που προσφέρεται από ένα πανεπιστήμιο μηχανικής στο έθνος,
 • Δραστηριότητες ενεργητικής έρευνας σε πληροφοριακά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, κοινωνικά μέσα, διαχείριση καινοτομίας, συστήματα επιχειρήσεων, υιοθέτηση τεχνολογιών, μεγάλα δεδομένα και υποδομή στον κυβερνοχώρο, και cloud computing
 • Ερευνητική εμπειρία σε ποικίλες παραδόσεις, όπως οι πειραματικές μέθοδοι, η επιστήμη του σχεδιασμού, η εξόρυξη δεδομένων και οι εφαρμογές της, η οικονομετρική ανάλυση και η ποιοτική έρευνα βάσει περιπτώσεων, τα κοινωνικά μέσα, τα κινητά συστήματα, η διαχείριση δεδομένων και ο σχεδιασμός και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων
 • Δημοσιεύσεις σε κορυφαία περιοδικά σε πολλαπλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών περιοδικών συστημάτων πληροφοριών
 • Δίκτυα σχολών με διεθνείς μελετητές του MIS, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Ο στόχος

Εκτός από την προώθηση των γνώσεων σας σχετικά με τα συστήματα πληροφορικής, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ερευνητικές δεξιότητες και νοοτροπία που απαιτούνται για να είστε ένας επιτυχημένος μελετητής σε κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα καθώς και κυβερνητικές ή επιχειρηματικές οργανώσεις. Στα σεμινάρια μας, καθώς και σε αυτά που θα ακολουθήσετε σε άλλους κλάδους, θα μάθετε για τις μεθόδους έρευνας, τις προσεγγίσεις ανάλυσης δεδομένων και τις θεωρίες που ισχύουν για την έρευνά σας. Θα αποκτήσετε επίσης την απαραίτητη διδακτική εμπειρία και εμπειρία.

Διάρκεια σπουδών

Οι περισσότεροι φοιτητές απαιτούν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να ολοκληρώσουν το διδακτορικό δίπλωμα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας των διατριβών και της άμυνας Κανονικά, θα χρειαστείτε δύο χρόνια επίσημων μαθημάτων. Αφού ολοκλήρωσε το μάθημα, αναμένεται να έχει περάσει τη συνολική εξέταση και να παρουσιάσει μια πρόταση διατριβής μέχρι το τέλος των τριών ετών. Το πανεπιστήμιο αναμένει από εσάς ένα εξάμηνο συνολικό όριο για το χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων του διδακτορικού διπλώματος.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Για να αποκτήσετε διδακτορικό δίπλωμα KHAS στο MIS, πρέπει:

 • πλήρη μαθήματα στους βασικούς κλάδους (21 μονάδες)
 • ικανοποιούν τις απαιτήσεις πεδίου στον τομέα εξειδίκευσης (9 μονάδες)
 • να περάσει ολοκληρωμένες εξετάσεις στον τομέα της εξειδίκευσης
 • να προτείνει και να ολοκληρώσει μια διατριβή που είναι αποδεκτή από την επιτροπή διατριβής του φοιτητή
 • να υπερασπιστεί τη διατριβή ενώπιον επιτροπής εξεταστικής πανεπιστημίου.

Τι μπορώ να κάνω με πτυχίο Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης;

Οι απόφοιτοι με Διδακτορικό Δίπλωμα στο MIS συχνά βρίσκουν θέσεις εργασίας ως αναλυτές συστημάτων ή ως επικεφαλής τεχνικοί. οι θέσεις των επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφορικής, γνωστές και ως διαχειριστές υπολογιστών και συστημάτων πληροφοριών, είναι μια άλλη δυνατότητα. Οι επαγγελματίες σε αυτές τις διευθυντικές θέσεις συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι μια επιχείρηση επιλέγει τις σωστές τεχνολογίες διαχείρισης για το συγκεκριμένο έργο και ότι χρησιμοποιεί τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους υλοποίησής τους. Μια άλλη επιλογή για τους απόφοιτους διδακτορικού επιπέδου είναι η διδασκαλία του MIS σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή η διεξαγωγή έρευνας στο σχεδιασμό νέων πληροφοριακών συστημάτων. Υπάρχουν συνολικά 19 πανεπιστήμια με προπτυχιακά προγράμματα στο MIS και την επιχειρησιακή πληροφορική στην Τουρκία. Υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στις ακαδημαϊκές θέσεις του MIS. Είναι πολύ πιθανό ότι μετά ή κοντά στην αποφοίτησή σας θα αποκτήσετε μια προσφορά ακαδημαϊκής θέσης.

Ορισμένα πεδία σπουδών για το MIS

Ανάπτυξη συστημάτων, στρατηγικές χρήσεις της τεχνολογίας των πληροφοριών, ηλεκτρονικό εμπόριο, συμπεριφορική λήψη αποφάσεων, μοντελοποίηση βάσεων δεδομένων, προσδιορισμός των απαιτήσεων πληροφοριών, σχεδιασμός τηλεπικοινωνιών και δικτύων, προσαρμοστικά συστήματα βασισμένα στη γνώση και οικονομικά ζητήματα στην τεχνολογία της πληροφορίας.

Το διδακτορικό πρόγραμμα MIS έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για τους διδακτορικούς φοιτητές να συνεχίσουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα. Το μάθημα περιλαμβάνει σεμινάρια διδακτορικών διατριβών, μεθόδους έρευνας και μαθήματα ανάλυσης δεδομένων, υποστήριξη μαθημάτων πεδίου και, για σπουδαστές χωρίς MIS ή επιχειρηματικό υπόβαθρο, MIS ίδρυμα και μαθήματα επιχειρήσεων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 17, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
20,000 USD
Προγράμματα Διδακτορικών Διατριβών - Πληρωμή σε 3 δόσεις: 20.000 $
Locations
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022