Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης στη Σχολή Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών του Kadir Has University προσφέρει τώρα το δεύτερο Ph.D. πρόγραμμα στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης που αρχίζει το φθινόπωρο του 2014. Το πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους του που προσφέρεται από ένα κολλέγιο μηχανικής και όχι από ένα επιχειρηματικό.


Γιατί MIS;

"Ας εξετάσουμε μερικές πρόσφατα εδραιωμένες εταιρίες με έδρα την ΤΠ παγκοσμίως για μια στιγμή: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba, κλπ.". Η αγοραία αξία καθεμιάς από αυτές τις εταιρείες μετράται σε δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Είναι αυτή η σύμπτωση ή είναι ο νέος τρόπος των επιχειρήσεων; Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι η πιο πρόσφατη. Καθώς προχωρούμε μέσα στη νέα τεχνολογική εποχή, πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή μας θα αλλάξουν δραματικά αν μας αρέσει ή όχι. Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές είναι ο τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας, κοινωνικής ζωής, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας, εμπορευματοποίησης, ιατρικής, σχεδιασμού φαρμάκων, εκπαίδευσης, σχέσεων με τους πελάτες, σχεδιασμού πόρων, υλικοτεχνικής υποστήριξης κλπ.

Έτσι, "αν είστε αυτός που ενδιαφέρεται για την Πληροφορική (IT) και την εφαρμογή του σε οργανισμούς και έχει συμφέρον να διεξάγει έρευνα, να εκτελεί άριστη διδασκαλία και να βοηθά στην επινόηση ενός μέλλοντος επικεντρωμένου στην εφαρμογή της πληροφορικής", τότε έχετε ένα κοινό πάθος μαζί μας. Απλά περάστε και ας μιλήσουμε. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη καριέρα για εσάς!


Τι είναι τα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης;

Η σχολή MIS διδάσκει και ερευνά την εφαρμογή, ανάπτυξη και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων σε οργανισμούς. Πρόκειται για τη μελέτη των κοινωνικών δικτύων, του cloud computing, της κατανάλωσης πληροφορικής, της εικονικής πραγματικότητας, των συστημάτων διαπραγμάτευσης, των τεχνολογιών συνεργασίας, του αυτοματισμού γραφείου, των ηλεκτρονικών πληρωμών, των στρατηγικών συστημάτων πληροφοριών, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της συλλογικής νοημοσύνης, της τηλεϊατρικής, , μέθοδοι ανάπτυξης συστημάτων, συστήματα σχεδιασμού πόρων επιχειρήσεων, υλοποίηση συστημάτων, υιοθέτηση και διάχυση, υπολογιστές κινητής τηλεφωνίας και πολλά άλλα. Οι τεχνολογίες πληροφορικής και τα συστήματα που διδάσκουμε και ερευνούμε μετατρέπουν τις ζωές, τις θέσεις εργασίας και, για τη βιομηχανία, μετά τη βιομηχανία, τα επιχειρηματικά μοντέλα, τα προϊόντα, τις αλυσίδες εφοδιασμού και τα κανάλια διανομής.

Μας ενδιαφέρουν επίσης οι συνέπειες αυτών των τεχνολογιών για τον άνθρωπο και την κοινωνία. το προσωπικό απόρρητο, η εξάρτηση από υποδομές, η ασφάλεια, η διαφύλαξη της πνευματικής ιδιοκτησίας και το άγχος που σχετίζεται με τις ΤΠ αποτυπώνουν όλο το ενδιαφέρον της σχολής MIS. Και οι πολιτικές υλοποιήσεις του Διαδικτύου, η εξέλιξη του τομέα και η τεχνολογία της πληροφορίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Και αυτό είναι μόνο σήμερα! Το δικό μας είναι ένα από τα πιο δυναμικά πεδία. η περιοχή στην οποία θα επικεντρωθεί η διατριβή σας σε αρκετά χρόνια μπορεί να μην έχει ακόμη σχεδιαστεί από σήμερα.


Μερικοί λόγοι για να εξετάσει το διδακτορικό δίπλωμα στο MIS από το Kadir Has University

 • Το πρώτο MIS Ph.D. πρόγραμμα που προσφέρεται από ένα πανεπιστήμιο μηχανικής στο έθνος,
 • Δραστηριότητες ενεργητικής έρευνας σε πληροφοριακά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, κοινωνικά μέσα, διαχείριση καινοτομίας, συστήματα επιχειρήσεων, υιοθέτηση τεχνολογιών, μεγάλα δεδομένα και υποδομή στον κυβερνοχώρο, και cloud computing
 • Ερευνητική εμπειρία σε μια ποικιλία παραδόσεων, όπως οι πειραματικές μέθοδοι, η επιστήμη του σχεδιασμού, η εξόρυξη δεδομένων και οι εφαρμογές της, η οικονομετρική ανάλυση και η ποιοτική έρευνα βάσει περιπτώσεων, τα κοινωνικά μέσα, τα κινητά συστήματα, η διαχείριση δεδομένων και ο σχεδιασμός και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων
 • Δημοσιεύσεις σε κορυφαία περιοδικά σε πολλαπλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών περιοδικών συστημάτων πληροφοριών
 • Δίκτυα σχολών με διεθνείς μελετητές του MIS, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.


Ο στόχος

Εκτός από την προώθηση των γνώσεων σας σχετικά με τα συστήματα πληροφορικής, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ερευνητικές δεξιότητες και νοοτροπία που απαιτούνται για να είστε ένας επιτυχημένος μελετητής σε κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα καθώς και κυβερνητικές ή επιχειρηματικές οργανώσεις. Στα σεμινάρια μας, καθώς και σε αυτά που θα ακολουθήσετε σε άλλους κλάδους, θα μάθετε για τις μεθόδους έρευνας, τις προσεγγίσεις ανάλυσης δεδομένων και τις θεωρίες που ισχύουν για την έρευνά σας. Θα αποκτήσετε επίσης την απαραίτητη διδακτική εμπειρία και εμπειρία.


Διάρκεια σπουδών

Οι περισσότεροι φοιτητές απαιτούν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να ολοκληρώσουν το διδακτορικό δίπλωμα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας των διατριβών και της άμυνας Κανονικά, θα χρειαστείτε δύο χρόνια επίσημων μαθημάτων. Αφού ολοκλήρωσε το μάθημα, αναμένεται να έχει περάσει τη συνολική εξέταση και να παρουσιάσει μια πρόταση διατριβής μέχρι το τέλος των τριών ετών. Το πανεπιστήμιο αναμένει από εσάς ένα εξάμηνο συνολικό όριο για το χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων του διδακτορικού διπλώματος.


Απαιτήσεις αποφοίτησης

Για να απονεμηθεί το πτυχίο KHAS Ph.D. στο MIS, πρέπει:

 • πλήρη μαθήματα στους βασικούς κλάδους (21 μονάδες)
 • ικανοποιούν τις απαιτήσεις πεδίου στον τομέα εξειδίκευσης (9 μονάδες)
 • να περάσει ολοκληρωμένες εξετάσεις στον τομέα της εξειδίκευσης
 • να προτείνει και να ολοκληρώσει μια διατριβή που είναι αποδεκτή από την επιτροπή διατριβής του φοιτητή
 • να υπερασπιστεί τη διατριβή ενώπιον επιτροπής εξεταστικής πανεπιστημίου.


Τι μπορώ να κάνω με πτυχίο Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης;

Οι απόφοιτοι με Ph.D. στο MIS βρίσκουν συχνά θέσεις εργασίας ως αναλυτές συστημάτων ή ως επικεφαλής τεχνικοί; οι θέσεις των επικεφαλής της πληροφορικής, γνωστές και ως διαχειριστές υπολογιστών και συστημάτων πληροφοριών, είναι μια άλλη δυνατότητα. Οι επαγγελματίες σε αυτές τις διευθυντικές θέσεις συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι μια επιχείρηση επιλέγει τις σωστές τεχνολογίες διαχείρισης για το συγκεκριμένο έργο και ότι χρησιμοποιεί τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους υλοποίησής τους. Μια άλλη επιλογή για Ph.D. αποφοίτων είναι η διδασκαλία του MIS σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή η διεξαγωγή έρευνας στο σχεδιασμό νέων πληροφοριακών συστημάτων. Υπάρχουν συνολικά 19 πανεπιστήμια με προπτυχιακά προγράμματα στο MIS και στην επιχειρησιακή πληροφορική στην Τουρκία. Υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στις ακαδημαϊκές θέσεις του MIS. Είναι πολύ πιθανό ότι μετά ή κοντά στην αποφοίτησή σας θα αποκτήσετε μια προσφορά ακαδημαϊκής θέσης.


Ορισμένα πεδία σπουδών για το MIS

Ανάπτυξη συστημάτων, στρατηγικές χρήσεις της τεχνολογίας των πληροφοριών, ηλεκτρονικό εμπόριο, συμπεριφορική λήψη αποφάσεων, μοντελοποίηση βάσεων δεδομένων, προσδιορισμός των απαιτήσεων πληροφοριών, σχεδιασμός τηλεπικοινωνιών και δικτύων, προσαρμοστικά συστήματα βασισμένα στη γνώση και οικονομικά ζητήματα στην τεχνολογία της πληροφορίας.

Το διδακτορικό πρόγραμμα MIS έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για Ph.D. φοιτητές να συνεχίσουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα. Το μάθημα περιλαμβάνει Ph.D. σεμινάρια, μεθόδους έρευνας και μαθήματα ανάλυσης δεδομένων, υποστήριξη πεδίων μαθήματος και, για σπουδαστές χωρίς MIS ή επιχειρηματικό υπόβαθρο, MIS foundation και μαθήματα επιχειρήσεων.

Πληροφορίες για το όργανο

Το τμήμα MIS ιδρύθηκε επίσημα το 2013 στο πλαίσιο της Σχολής Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MIS, ωστόσο, ιδρύθηκε το 2008-2009 στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας, ως ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Πληροφορικής. Οι πρώτοι αποφοίτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος MIS ήταν το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Προσόντα / Επίπεδο Προσόντων

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα απονεμηθούν Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (Πλαίσια Προσόντων στον Ευρωπαϊκό Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης: Επίπεδο 2, Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF): Επίπεδο 7)

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι του προγράμματος υποχρεούνται να κατέχουν πτυχίο B.Sc. πτυχίο Μηχανικών, Επιστολών και Τεχνών, Επιχειρήσεων κλπ. και να έχουν βαθμολογήσει τουλάχιστον 55 άτομα στο ποσοτικό τμήμα του Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Μεταπτυχιακής Εισαγωγικής Εξετάσεως Εισαγωγής (ALES) και 50 στην Γλωσσολογική εξέταση του Διεθνούς Συμβουλίου. Η απαίτηση βαθμολογίας ALES δεν ισχύει για τους διεθνείς φοιτητές. Οι βαθμολογίες των διεθνών γλωσσικών εξετάσεων (TOEFL, IELTS κλπ.) Είναι αποδεκτές για όλους τους υποψηφίους σύμφωνα με τις ισοτιμίες που επιβάλλονται από τους κανονισμούς του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις συνέντευξη περαιτέρω (Αναλυτικές πληροφορίες: http:. // www KHAS .edu.tr)

Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών που έχει αποδεχθεί η Γερουσία που αντιστοιχεί συνολικά σε 120 μονάδες ECTS. δηλαδή, μαθημάτων με ελάχιστο Αθροιστικό Στάθμη Μέσου Βαθμού 2,50 / 4,00 και μια διατριβή MS.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών που έχει αποδεχθεί η Γερουσία που αντιστοιχεί σε συνολικά 240 μονάδες ECTS, με ελάχιστο Αθροιστικό Στάθμη Μέσου Βαθμού 3,00 / 4,00 και Διδακτορικό Δίπλωμα. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ορισμός του Προγράμματος

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MIS εκτός από τα θέματα των επιχειρήσεων, όπως η λογιστική διαχείρισης, τη χρηματοδότηση, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, οι φοιτητές υποχρεούνται να διεξάγουν έρευνα στην ανάλυση και το σχεδιασμό του συστήματος πληροφοριών. Θέματα ασφάλειας υπολογιστών και συστημάτων πληροφοριών, συστήματα υποστήριξης αποφάσεων, προστασία δεδομένων, εξόρυξη δεδομένων, ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα βάσεων δεδομένων, τεχνολογίες ιστού, cloud computing, κινητές τεχνολογίες, κοινωνικά μέσα και πώς επηρεάζονται αυτά τα θέματα.

Αποτελέσματα του προγράμματος

 1. Ικανότητα κατανόησης και εφαρμογής των επιστημών, των μαθηματικών, των στατιστικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της διαχείρισης σε προχωρημένο επίπεδο.
 2. Πλήρη, βαθιά και ευρεία γνώση των πρόσφατων εξελίξεων στα πληροφοριακά συστήματα, στην επιστήμη της διαχείρισης των υπολογιστών.
 3. Δυνατότητα διεξαγωγής έρευνας με την προσέγγιση και κατανόηση των πιο πρόσφατων πληροφοριών στον τομέα εξειδίκευσής της.
 4. Η ικανότητα διεξαγωγής έρευνας που οδηγεί σε αρχική συμβολή στην επιστήμη ή την τεχνολογία αναπτύσσει μια νέα επιστημονική μέθοδο ή τεχνολογικό προϊόν / διαδικασία ή εφαρμόζει μια γνωστή μέθοδο σε μια νέα περιοχή.
 5. Δυνατότητα να αντιλαμβάνονται, να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να ολοκληρώνουν τις αρχικές διαδικασίες της έρευνας ανεξάρτητα. ικανότητα διαχείρισης αυτών των διαδικασιών.
 6. Δυνατότητα συνεισφοράς στην επιστημονική βιβλιογραφία σε διεθνές επίπεδο με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των ακαδημαϊκών σπουδών σε αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά μέσα.
 7. Ικανότητα να αξιολογούν επιστημονικές, τεχνολογικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εξελίξεις και να τις διαδίδουν με σεβασμό στην επιστημονική ουδετερότητα και τις δεοντολογικές ευθύνες.
 8. Ικανότητα να αναλύει, να συνθέτει και να ερμηνεύει κριτικά τις ιδέες και την ανάπτυξη σε συστήματα πληροφορικής, πληροφορικής και διαχείρισης.
 9. Δυνατότητα επικοινωνίας σε προχωρημένο επίπεδο σε γραπτή, προφορική ή οπτική μορφή με ειδικούς της μηχανικής πληροφορικής και άλλων κλάδων ή ευρύτερων κύκλων. ικανότητα χρήσης αγγλικών στο επίπεδο C1 του Ευρωπαϊκού Χαρτοφυλακίου Γλωσσών.

Επαγγελματικά Προφίλ Απόφοιτων

Οι απόφοιτοι του MIS απασχολούνται σε όλους τους κλάδους, σε όλες τις βιομηχανίες (όπως τραπεζικές, τηλεπικοινωνίες, εφοδιαστική, υγεία, διαχείριση, τουρισμός κ.λπ.), σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων, όπως η διαχείριση, η διαχείριση, η χρηματοδότηση και η τεχνολογία.

Πρόσβαση σε περαιτέρω μελέτες

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διδακτορικά προγράμματα.

Ερωτηματολόγια αξιολόγησης

Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθητών και Διδασκόντων Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Ερωτηματολογίου Αποφοίτησης

Διεθνής συνεργασία

Τα προγράμματα ανταλλαγών με διάφορες Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας πανεπιστήμια και ERASMUS (13 πανεπιστήμια σε εννέα χώρες) προγράμματα (βλέπε http:. // www KHAS .edu.tr / en / international2 / Διεθνείς-Προγράμματα / main-page.html)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποKadir Has University »

Τελευταία ενημέρωση February 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,000 USD
ανά έτος.
Deadline
Αυγ. 2, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 2, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 2, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 31, 2023
Άλλη