Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων, Business Statal = "Management of Operations and Management" (ISOM), συνάπτει τις δύο διδακτορικές διατριβές: Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων και Επιχειρήσεων. Το Τμήμα είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την αξιόπιστη έρευνα και κατατάσσεται μεταξύ των Οι κορυφαίες 20 στον κόσμο και η Νο 1 στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας στην έρευνα του Dallas (2009-2013) των κορυφαίων περιοδικών ISOM: Έρευνα Πληροφορικής, MIS Quarterly, Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα.

Τα μέλη της Σχολής των Πληροφοριακών Συστημάτων (IS) διαφωνούν με τα συντακτικά συνέδρια των κορυφαίων περιοδικών IS. Οι φοιτητές μας πήγαν σε ακαδημαϊκές θέσεις στην Αυστραλία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, τις Κάτω Χώρες, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, μερικοί είναι πλέον πλήρεις καθηγητές / αναπληρωτές καθηγητές και στα συντακτικά συνέδρια των κορυφαίων περιοδικών IS.

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) πρόγραμμα σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα (IS) alt = "είναι ένας βαθμός προσανατολισμένο προς την έρευνα που έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για την έρευνα και τη διδασκαλία της σταδιοδρομίας σε πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, κυβερνητικές ή επιχειρηματικές οργανώσεις. Το πρόγραμμα έχει προοπτική διαχείρισης της τεχνολογίας με έμφαση στην οικονομική μοντελοποίηση και έρευνα συμπεριφοράς για τη διαχείριση, το σχεδιασμό, τη χρήση και τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της τεχνολογίας της πληροφορίας σε άτομα, οργανισμούς και κοινωνίες .. Το πρόγραμμα PhD (IS) alt = "πρόκειται να ληφθεί ως το επόμενο μέρος του προγράμματος MPhil (IS).

Ερευνητικό Φόρουμ

Οι δύο βασικοί τομείς έρευνας που επικεντρώνονται στο IS divalt = "ision έχουν ως εξής:

Έρευνα της Συμπεριφοράς: Το πρωταρχικό μας ενδιαφέρον είναι να μελετάμε τη διαχείριση της τεχνολογίας της πληροφορικής (IT) και τη χρήση της πληροφορικής για διοικητικούς και οργανωτικούς σκοπούς. Η έρευνά μας εξετάζει κάτι περισσότερο από τεχνολογικά συστήματα ή κοινωνικά συστήματα - διερευνά τα φαινόμενα που προκύπτουν όταν Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή, αποδοχή από τον χρήστη των καινοτομιών πληροφορικής, στρατηγική πληροφορικής, ηλεκτρονικές κοινότητες, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονικό εμπόριο και πολιτική τηλεπικοινωνιών. να παρακολουθήσουν μαθήματα ψυχολογίας, οργανωτική συμπεριφορά, σχεδιασμό έρευνας, πειραματικό σχεδιασμό, πολυπαραγοντική κατάσταση = "ιστική, κλπ. Προτιμούνται οι υποψήφιοι σπουδαστές με άριστη αναλυτική ικανότητα και καλή επάρκεια στο Englalt =" ish.

Αναλυτική και Εμπειρική Μοντελοποίηση: Τα Οικονομικά έχουν συμβάλει στον θεωρητικό πλούτο και στη μεθοδολογική αυστηρότητα της έρευνας του ΙΣ. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την οικονομία των πληροφοριών, τα οικονομικά του ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οικονομικά μοντέλα για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας της πληροφορίας σε οργανισμούς και αγορές και την προσφορά και ζήτηση της πληροφορικής. Η διδασκαλία των φοιτητών που ενδιαφέρονται για το thalt = "είναι ανάγκη να λάβουν μαθήματα στη θεωρία των παιχνιδιών, στη βιομηχανική οργάνωση, στη θεωρία των τιμών, στην οικονομετρία, κλπ. Το Thalt =" είναι interdalt = "η πειθαρχημένη συνεργασία έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην επίλυση πολλών προβλημάτων. Προτιμούνται οι υποψήφιοι φοιτητές με ισχυρό ποσοτικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Admalt = "απαιτήσεις Απαιτήσεις

Εγώ. Γενικά Admalt = "Requirements requirements

Οι υποψήφιοι που αναζητούν admalt = "διαμονή σε μεταπτυχιακό δίπλωμα πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Englalt = "ish Language Admalt =" Απαιτήσεις Απαιτήσεων

Πρέπει να εκπληρώσετε Englalt = "ish Γλωσσικές απαιτήσεις με ένα από τα παρακάτω προσόντα επάρκειας *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revalt = Δοκιμασία απονομής χαρτιού 60 (συνολικές βαθμολογίες για τις ενότητες ανάγνωσης, εγγραφής και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι η Αγγλική γλώσσα και το πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Englalt = "ish, θα παραιτηθείτε από την εκπλήρωση της παραπάνω Englalt =" ish Language απαιτήσεις.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη