Read the Official Description

Το LSBU είναι το κορυφαίο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για παγκόσμια πρωτοπόρα και διεθνώς εξαιρετική έρευνα στον τομέα της γενικής μηχανικής, η οποία περιλαμβάνει την έρευνα για το δομημένο περιβάλλον και την αρχιτεκτονική - πλαίσιο αριστείας έρευνας (REF) 2014.


Ερευνητικά Κέντρα

Η έρευνα στον τομέα της αρχιτεκτονικής διεξάγεται από εξειδικευμένα κέντρα. Η πλειοψηφία του ακαδημαϊκού προσωπικού ανήκει σε ένα ή περισσότερα από αυτά και οι ερευνητές μπορούν να περιμένουν να συμμετάσχουν σε μια μικρή ομάδα που εργάζεται για συγκεκριμένα προβλήματα.

 • Αρχιτεκτονική


Οι τομείς έρευνας και τα θέματα στα οποία μπορούμε να προσφέρουμε εποπτεία περιλαμβάνουν:

 • Εικόνα, σχεδιασμός και περιγραφή της πόλης
 • Αρχιτεκτονική παιδαγωγική και καλλιτεχνική κουλτούρα σχεδιασμού
 • Ψηφιακή αρχιτεκτονική, κατασκευή και έρευνα σχεδιασμού
 • Επανεξέταση της βιώσιμης πρακτικής: προσαρμογή, διατήρηση και αρχιτεκτονική
 • Οραματισμός; επαυξημένης πραγματικότητας; Τρισδιάστατη μοντελοποίηση. ολοκληρωμένη παράδοση έργου · virtualization
 • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ως πολιτιστικό προϊόν
 • Η πόλη ως καταναλωτής
 • Η δομή του χώρου: αρχιτεκτονική, γεωμετρία, τεχνολογία


Ένα μέλος του προσωπικού, το οποίο θα είναι ειδικός στον επιλεγμένο τομέα, είναι άμεσα υπεύθυνο για την καθοδήγηση και την υποστήριξη του ερευνητικού σας προγράμματος. Ως φοιτητής της έρευνας, θα γίνετε μέλος της ακμάζουσας ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

Ένα διδακτορικό δίπλωμα εξ ορισμού αποτελεί πρωταρχική συμβολή στη γνώση. το ήθος της πρωτοτυπίας και της καινοτομίας είναι θεμελιώδες για την εργασία μας στην αρχιτεκτονική. Ένα πτυχίο της έρευνας είναι, φυσικά, διαφορετικό από το διδακτικό μάθημα και οι φοιτητές της έρευνας αναμένεται να αυτο-κατευθύνουν τη μάθησή τους με την υποστήριξη της ομάδας εποπτείας τους.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Απασχολησιμότητα


Ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας πρέπει να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, πέραν εκείνων που απασχολούνται στην πραγματοποίηση της έρευνας. Εκπαίδευση στο φάσμα των μεθοδολογιών έρευνας είναι διαθέσιμη μέσω των συχνών ερευνητικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη.

Όταν είναι απαραίτητο, ο φοιτητής της έρευνας μπορεί να ελέγξει τις ενότητες στα σχετικά μαθήματα Masters που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Σχολής και, ειδικότερα, τις ενότητες σχετικά με τη μεθοδολογία της έρευνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές της έρευνας ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν άλλα μαθήματα διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο (ή εξωτερικά) με στόχο τη βελτίωση της γενικής εμπειρογνωμοσύνης τους στις επιλεγμένες περιοχές τους.

Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρυνθούν να παρακολουθήσουν γλωσσικά μαθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση των προφορικών και γραπτών τους δεξιοτήτων - τόσο απαραίτητα για τις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες ως ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, κριτικοί και επαγγελματίες επαγγελματίες.


Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Ένας τίτλος έρευνας θα σας εξοπλίσει με πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Η αυτοπειθαρχία, η απαίτηση για σαφή αναλυτική σκέψη και πνευματική σύνθεση και η δυνατότητα να κάνετε κριτική για τη δουλειά των άλλων σε κάτι εποικοδομητικό από μόνη της αποτελούν μια μοναδική εκπαίδευση για σχεδόν κάθε καριέρα. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την εύρεση νέων γεγονότων, η ανάπτυξη μιας ισχυρής νέας διατριβής ή μια νέα μεθοδολογία για την εξέταση των αρχιτεκτονικών παραδειγμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταμείβοντας.


Συμμετοχή σε συνέδρια

Οι φοιτητές της έρευνας συχνά χρηματοδοτούνται για να παρακολουθήσουν εθνικές και διεθνείς διασκέψεις, όπου και οι δύο μπορούν να συναντήσουν κορυφαίους ερευνητές στους τομείς τους και να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους ως συνεχιζόμενες εργασίες. Το έργο όλων των φοιτητών της έρευνας σε σχέση με τα συμφωνηθέντα αποτελέσματα παρακολουθείται επίσημα από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου.

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Ψηφιακή Αρχιτεκτονική Ρομποτικό Εργαστήριο

Αυτό το εξελιγμένο ρομποτικό εργαστήριο ψηφιακής κατασκευής έχει σχεδιαστεί για υψηλής ποιότητας έρευνα, καθώς και για την ανάπτυξη εμπορικών εφαρμογών για αρχιτεκτονική και διαθέτει ένα ρομποτικό βραχίονα Kuka που μπορεί να παράγει αρχιτεκτονικά στοιχεία.


Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι για πρόγραμμα έρευνας στο LSBU αναμένεται συνήθως να έχουν ένα καλό πτυχίο (2: 2 και άνω) και ένα σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα, κατά προτίμηση ένα αξίωμα στο επίπεδο Master. Παρακαλείσθε επίσης να δώσετε δύο ακαδημαϊκές αναφορές ως μέρος της αίτησής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδείξετε όλα τα προσόντα σας. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την ικανότητά σας στα Αγγλικά, δείχνοντας βαθμολογία IELTS τουλάχιστον 7,0 σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Θα κληθείτε σε μια συνέντευξη με τον δυνητικό σας επόπτη, προσωπικά ή τηλεφωνικά, πριν γίνει μια προσφορά.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Μαρτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,260 GBP
Έτος 1 πλήρους απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 4260? Έτος 1 πλήρους απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 μερικής απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 2556? Έτος 1 μερικής απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 7875
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2019

Μαρτ. 2019

Απρ. 2019

Μάιος 2019

Σεπτ. 2019

Οκτ. 2019

Νοεμ. 2019

Ιαν. 2020

Άλλο