Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο κύριος στόχος του προγράμματος σπουδών στην Αστροσωματιδιακή Φυσική είναι να παρέχει τα σημεία εισόδου και τα επιστημονικά και πολιτιστικά εργαλεία για να συμμετάσχει με επιτυχία στις έρευνες στη φυσική των σωματιδίων, την πυρηνική φυσική και την αστροφυσική, την υψηλή ενεργειακή αστροφυσική, τη βαρύτητα και την κοσμολογία. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις πειραματικές και φαινομενολογικές πτυχές. Επιπλέον, ο διδακτορικός φοιτητής της φυσικής αστροφυσικής στο GSSI θα έχει μια ιδιαίτερη ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στην έρευνα που διεξάγεται στα Εθνικά Εργαστήρια Gran Sasso (LNGS), με την ευρεία κοινότητα επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα σπουδών της Φυσικής της Αστροσωματικής αποτελείται από 4 χρόνια μελέτης και έρευνας. Το πρώτο έτος μια ευρεία επιλογή των μαθημάτων θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και το έτος θα ολοκληρωθεί με μια τελική εξέταση. Οι σπουδαστές θα εργαστούν σε ένα ερευνητικό έργο υπό την επίβλεψη ενός ή περισσοτέρων εκπαιδευτικών και επιστημόνων του GSSI, του Εθνικού Εργαστηρίου INFN Gran Sasso ή / και των καθηγητών του Πανεπιστημίου της L'Aquila. Οι διεπιστημονικές προσεγγίσεις στις μελέτες και την έρευνα, οι ανταλλαγές ιδεών και οι καινοτομίες ενθαρρύνονται έντονα.

Επιτροπή

Felix Aharonian (Max Planck και ΔΙΑΣ), Roberto Aloisio (GSSI), Βενιαμίν Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF και GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Universtà La Sapienza Ρομά και INFN), Stefano Ragazzi (Università Milano Bicocca και INFN), του κ. Guido Martinelli (Universtà La Sapienza Roma), του Antonio Masiero (Università di Padova και INFN), του Sergio Petrera (Università dell'Aquila και του GSSI), του Carlo Rubbia (GSSI και Max Planck), του Francesco Vissani LNGS και GSSI).

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Gran Sasso προσφέρει 34 Ph.D. υποτροφίες στη Φυσική, τα Μαθηματικά, την Πληροφορική και τις Κοινωνικές Επιστήμες.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Το Ινστιτούτο Επιστήμης Gran Sasso (GSSI), το οποίο ιδρύθηκε το 2012 στο L'Aquila (Ιταλία) ως Κέντρο Προηγμένων Μελετών του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής (INFN) και στη συνέχεια ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2016 ως Σχολή Ανώτερων Σπουδών που παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές εκπαίδευση, προσφέρει 34 Ph.D. θέσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19.


Το GSSI ( www.gssi.it ) προσκαλεί υποψηφιότητες για 10 υποτροφίες στο "Astroparticle Physics", 8 στα "Μαθηματικά στις φυσικές, κοινωνικές και βιοεπιστήμες", 8 στην "Επιστήμη των υπολογιστών" και 8 στις "Αστικές μελέτες και περιφερειακές επιστήμες". Η επίσημη γλώσσα όλων των διδακτορικών σπουδών. τα μαθήματα είναι Αγγλικά.


Οι υποτροφίες απονέμονται για 4 χρόνια και το ετήσιο ποσό τους είναι € 16.159,91 ακαθάριστο. Όλα τα Ph.D. οι μαθητές έχουν δωρεάν διαμονή στις εγκαταστάσεις του GSSI και χρήση του κυλικείου.


Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέσω του διαδικτυακού εντύπου που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση www.gssi.it/phd/ έως τις 20 Ιουνίου 2018, ώρα 18.00 (ιταλική ζώνη ώρας).


Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την πρόσκληση υποβολής προτάσεων στη διεύθυνση www.gssi.it/phd/ ή γράψτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gssi.it

Μαθήματα Φυσικής

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ
Ο Carlo Rubbia (GSSI και Max Planck)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποGSSI - Gran Sasso Science Institute »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 1, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 1, 2021
Άλλη