Διδακτορικό στην Εκπαίδευση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ταχεία διδακτορική διατριβή στην εκπαίδευση

Έχετε ήδη αποκτήσει το Μεταπτυχιακό σας στην Εκπαίδευση; Εάν θέλετε ποτέ να προχωρήσετε σε μια καριέρα υψηλής αμοιβής στην εκπαίδευση, τότε πρέπει να έχετε αυτό το πτυχίο στο βιογραφικό σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε εκεί.

Τα σχολεία και οι εταιρείες είναι οι δύο μεγαλύτεροι εργοδότες επαγγελματιών της εκπαίδευσης. Λαμβάνουν χιλιάδες αιτήσεις εργασίας από κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου κάθε χρόνο. Παρόλο που υπάρχουν πολλές σπουδαίες θέσεις εργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι υποβάλλουν αίτηση για αυτές τις θέσεις εργασίας. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν όλα μεταπτυχιακά.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος άλλων αιτούντων εργασία, τότε θα πρέπει να γίνετε Διδακτορικός Εκπαιδευτικός. Δεν υπάρχουν τόσοι γιατροί της Εκπαίδευσης όσο και οι Δάσκαλοι της Εκπαίδευσης. Επομένως, εάν φτάσετε σε έναν εργοδότη με πτυχίο διδακτορικού εκπαίδευσης στο βιογραφικό σας, τότε η αίτησή σας θα δοθεί προτεραιότητα.

Όταν είστε γιατρός της εκπαίδευσης, αυτό σημαίνει ότι έχετε τα διαπιστευτήρια για να διευθύνετε ένα σχολείο, ένα πανεπιστήμιο ή μια ολόκληρη σχολική περιοχή. Φυσικά, θα πρέπει να κερδίσετε κάποια εργασιακή εμπειρία ως δάσκαλος ή καθηγητής. Όμως, καθώς ανεβαίνετε στη σκάλα, θα μπορούσατε να βρεθείτε κάποια στιγμή στο ρόλο του Πρύτανης του Πανεπιστημίου ή του Διευθυντή της Σχολής κάποια μέρα.

American International Theism University προσφέρει ένα προηγμένο και επιταχυνόμενο πρόγραμμα πτυχίων που εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν Ιατροί της Εκπαίδευσης σε μόλις 12 μήνες. Εάν έχετε ήδη το Μεταπτυχιακό σας στην Εκπαίδευση, τότε σχεδόν πλησιάζετε στο τέλος της προπόνησής σας. Απλά πηγαίνετε λίγο περισσότερο και θα γίνετε γιατρός προτού το μάθετε.

Όλα τα μαθήματα και τα πτυχία μας είναι διαπιστευμένα από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολλέγια και Πανεπιστήμια. Πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο είναι εξοικειωμένα με αυτόν τον οργανισμό. Ένα πτυχίο διδακτορικού με διαπίστευση ASIC θα αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμο όταν υποβάλλετε αίτηση για εργασία στην εκπαίδευση μετά την αποφοίτηση.

Τα μαθήματα που πρέπει να ακολουθήσετε περιλαμβάνουν: Η ιστορία της αμερικανικής εκπαίδευσης, θεωρίες μάθησης, παγκοσμιοποίηση και εκπαίδευση, τεχνολογία στην εκπαίδευση, θεμέλια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτική ηγεσία, ερευνητικές μέθοδοι στην εκπαίδευση, ανθρώπινο δυναμικό στην εκπαίδευση και θέματα στην ειδική εκπαίδευση.

Όταν ολοκληρώσετε αυτά τα μαθήματα, θα έχετε όλα τα πολύτιμα εργαλεία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ηγετική θέση στην εκπαίδευση. Αυτό θέλουν να δουν τα σχολεία και οι εταιρείες στις εφαρμογές των ανθρώπων. Εάν μπορείτε να αποδείξετε στους εργοδότες ότι έχετε αυτές τις δεξιότητες, τότε θα θελήσουν να σας προσλάβουν αμέσως.

American International Theism University είναι ένα από τα λίγα διαπιστευμένα πανεπιστήμια στον κόσμο που προσφέρει προσιτά προγράμματα διδακτορικού τίτλου μέσω του Διαδικτύου. Όχι μόνο αυτό, αλλά και προγράμματα επιτάχυνσης πτυχίων. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να αποκτήσετε το διδακτορικό σας δίπλωμα σε 12 μήνες αντί για 24 μήνες, τότε μπορείτε να το κάνετε. Θα απαιτούσε μόνο να γίνετε φοιτητής πλήρους απασχόλησης στο διαδίκτυο στο πανεπιστήμιο μας.

Η προσιτή τιμή είναι ένας άλλος κινητήριος παράγοντας γιατί τόσοι πολλοί φοιτητές επιλέγουν να παρακολουθήσουν το διδακτορικό τους πτυχίο στο American International Theism University . Τα δίδακτρα είναι 7.350 $ για ολόκληρο το διδακτορικό πρόγραμμα.

Όταν θεωρείτε ότι τα περισσότερα πανεπιστήμια χρεώνουν $ 30.000 έως $ 100.000 για τα διδακτορικά τους πτυχία, παίρνετε μια πραγματική συμφωνία εδώ. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα πτυχία μας είναι διαπιστευμένα, οπότε κατέχουν εξίσου αξία με άλλα διδακτορικά από ακριβότερα πανεπιστήμια.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Απαιτούμενα μαθήματα

 • EDUD 810 - Η ιστορία της αμερικανικής εκπαίδευσης
 • EDUD 870 - Παγκοσμιοποίηση & Εκπαίδευση
 • EDUD 895 - Θεωρίες μάθησης
 • EDUD 920 - Τεχνολογία στην Εκπαίδευση
 • EDUD 930 - Ιδρύματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
 • EDUD 950 - Ερευνητικές μέθοδοι στην εκπαίδευση
 • EDUD 960 - Ανθρώπινο δυναμικό στην εκπαίδευση
 • EDUD 971 - Θέματα στην Ειδική Αγωγή
 • EDUD 973 - Εκπαιδευτική ηγεσία
 • EDUD 979 - Εκπαιδευτικός νόμος και ηθική
 • EDUD 1000 - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα / Διατριβή

Πληροφορίες μαθήματος

Το AITU προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που προετοιμάζουν μαθητές για θρησκευτικά επαγγέλματα ως υπουργοί, επαγγελματίες ή λαϊκοί στο υπουργείο. Τα μη θρησκευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν συμβουλευτική, θεϊσμό, εκπαίδευση, διοίκηση επιχειρήσεων, μουσική, καλές τέχνες, επικοινωνίες μέσων ή κοινωνική εργασία.

 • Διάρκεια πτυχίου: Έως 3 χρόνια
 • Προαπαιτούμενα: Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση ή σχετικός τομέας.
 • Δίδακτρα: 7,350 $
 • Χρόνοι ολοκλήρωσης μαθήματος: 6-15 εβδομάδες για κάθε μάθημα
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... περαιτέρω

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη