Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μας Διδακτορικό στην Εμβιομηχανική επικεντρώνεται στους τομείς των βιοϋλικών και εμβιομηχανικής. Αυτή η διεπιστημονική πρόγραμμα παρέχει μια προοπτική έρευνα ευρείας βάσης που αντλεί από την εμπειρία της σχολής μας από μοναδικά κλάδους.

Περιοχές έμφαση περιλαμβάνουν:

 • Βιοφυσική
 • Ενεργειακά αποδοτική τηλεπισκόπηση
 • Μηχανική των τεχνητών φυτών
 • περιβαλλοντική ενδοκρινολογία
 • Πληροφορικής και Υπολογιστών
 • Μυών-όπως ενεργοποίηση και φοριέται Ρομποτική
 • μυθιστόρημα βιοϋλικών
 • Την επούλωση των πληγών

Τι θα κερδίσει από το πρόγραμμα μας

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες της βιομηχανίας και της έρευνας στην Εμβιομηχανική μέσω μιας ολοκληρωμένη και διεπιστημονική προσέγγιση. Οι μαθητές θα λάβουν προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της έρευνας μέσω επικεντρώθηκε μαθημάτων και θα αναπτύσσει την εμπειρογνωμοσύνη στη συλλογή, ανάλυση, ερμηνεία και παρουσίαση των δεδομένων σε επίπεδο κατάλληλο για τις θέσεις στη βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη ή την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Μετά την ολοκλήρωση του βαθμού, οι μαθητές είναι έτοιμοι να αναλάβουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία, κρατικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και πανεπιστήμια.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Οι μαθητές θα οικοδομήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις μέσα από την επίσημη εργασία φυσικά και ένα πρωτότυπο έργο διατριβή. Ο στόχος είναι να προωθήσει τις ικανότητες των μαθητών να εντοπίσει και να συνθέσουν τις θεμελιώδεις αρχές της βιοτεχνολογίας και να τις εφαρμόσετε σε σύνθετα προβλήματα. NAU απόφοιτοι με Ph.D. στην Εμβιομηχανική θα έχουν επιτύχει τα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα:

Κριτική σκέψη: Να επιδεικνύει την ικανότητα να εφαρμόζει μεταπτυχιακό επίπεδο δεξιότητες κριτικής σκέψης για τη διαμόρφωση και την επίλυση των προβλημάτων προηγμένη βιοτεχνολογίας στην περιοχή της έμφασης (βιοϋλικών, Εμβιομηχανική, Βιοφυσικής, Πληροφορικής & Computing).

Διεπιστημονική: Να επιδεικνύει την ικανότητα να ενσωματώσουν τις πληροφορίες, τα δεδομένα, τις τεχνικές, τα εργαλεία, τις προοπτικές, τις έννοιες, και / ή θεωρίες από δύο ή περισσότερους κλάδους για να προωθήσει θεμελιώδη κατανόηση ή για να λύσει τα προβλήματα των οποίων οι λύσεις είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής ενός ενιαίου πειθαρχία ή περιοχή της ερευνητικής πρακτικής.

Έρευνα Σχεδιασμός και Εκτέλεση: Να επιδεικνύει την ικανότητα να ανεξάρτητα και δημιουργικά το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ερευνητικών μελετών, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης της επιστημονικής βιβλιογραφίας στον τομέα της μελέτης, του σχεδιασμού της έρευνας διατριβής, και την ερμηνεία των πολύπλοκων ποσοτικές αναλύσεις.

Προφορική επικοινωνία: Να επιδεικνύει την ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά τα αποτελέσματα ενός ολοκληρωμένου ερευνητικού έργου μέσα από προφορικές παρουσιάσεις.

Γραπτή ανακοίνωση: Συνθέτουν και να συμμετάσχουν σε άκρως αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία στην Εμβιομηχανική? καταδεικνύουν σαφή επιχειρηματολογία και τη λογική σε μια ποικιλία από γραπτές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων δημοσιευμένες εργασίες και προτάσεις επιχορήγησης.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Εξαιρετική υποψήφιοι για αυτό το διδακτορικό έχουν κερδίσει διατριβή με βάση το πτυχίο Master of Science σε εμβιομηχανική, βιολογία, μηχανολογία, ή κατάλληλα σχετικά με την επιστήμη. Άμεση έναρξη του προγράμματος διδακτορικό από ένα πτυχίο Bachelor of Science θα εξεταστεί κατά περίπτωση, κατά περίπτωση για την υποδειγματική τους αιτούντες.

Σημαντικό: Όλοι οι υποψήφιοι αναμένεται να έρθει σε επαφή (π.χ. επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επίσκεψη εργαστήριο) με πιθανά μέλη ΔΕΠ στο τμήμα πριν από την εφαρμογή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο εάν ένας σύμβουλος συμφωνεί να στηρίξει τον αιτούντα.

Χρηματοδότηση Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης σας

Υπάρχει ποικιλία δυνατοτήτων χρηματοδότησης για την υποστήριξη της εκπαίδευσης σας στο NAU:

 • Βοηθών απόφοιτος
 • Θέσεις βοηθών διδασκαλίας
 • έρευνα Βοηθών
 • Βοηθών υπηρεσιών (εκτός του τμήματος σας)
 • Μίλα με τη σχολή στην έρευνά σας πειθαρχία πριν από την εφαρμογή για να συζητήσουν διαθέσιμη διδασκαλία και την έρευνα βοηθών.
 • Προεδρικό Πρόγραμμα Υποτροφιών
 • Οικονομική Βοήθεια
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNorthern Arizona University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη