Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διδακτορικούς φοιτητές θα ανακαλύψουν τη μοναδική στο είδος της έρευνας βαθμό και να συμμετέχουν σε αυτές, δίνοντάς τους πολύτιμες εμπειρίες, μεγάλες ευκαιρίες για καλές θέσεις εργασίας και υπέροχο και κερδοφόρα στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών, το οποίο αυξάνει τη ζήτηση για αυτό μέρα με τη μέρα.

Προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Μηχανικών, Ειδικές Χαμάντ μπιν Χαλίφα Πανεπιστήμιο, ένα ισχυρό θεμελιώδη και προηγμένη εκπαίδευση για τους μαθητές, καθώς και ερευνητική εμπειρία, και την κατανόηση των περιοχών που σχετίζονται με την πληροφορική και την αρχιτεκτονική περαιτέρω. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις πρωτοποριακές προχωρήσει στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών, εκτός από τα τεχνολογικά μέσα και εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για να εξερευνήσετε αυτό το ταχύτατα εξελισσόμενο τομέα. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης εκπαίδευση σε ένα ευρύ και διεπιστημονική πεδίο εφαρμογής και επικεντρώνεται στην εντατική έρευνα για την πληροφορική και την αρχιτεκτονική, επιτρέποντας τάσεις εξειδίκευσης στους σύγχρονους τομείς μεγάλης σημασίας για τον κόσμο, και μεγάλα που σχετίζονται κράτος του Κατάρ, όπως: συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών, ανάπτυξη λογισμικού, την επιστήμη υπολογιστή και αρχιτεκτονικής υπολογιστών, ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα, ρομποτική, τεχνολογία αισθητήρων, και η αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και την ανάλυση των μαζικών δεδομένων, η μάθηση αυτοματοποιημένη, τεχνητή νοημοσύνη, υπολογιστική όραση, και σχεδιάζει τα γραφικά, και mobile computing, και Alihus Των ασύρματων δικτύων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να διεξάγουν έρευνα υπό την αιγίδα του διδακτικού προσωπικού παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι θεωρούνται ηγέτες, τόσο στον τομέα του. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες εργαστήρια και εγκαταστάσεις σε Χαμάντ μπιν Χαλίφα Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών Χαμάντ μπιν Χαλίφα Πανεπιστήμιο Ερευνητικά Ινστιτούτα. Οι μαθητές εργάζονται για τις δεξιότητές τους που τους πληρούν τις προϋποθέσεις για να αναλάβουν τις υψηλότερες θέσεις σε αυτό το ενεργό πεδίο κατ 'εξαίρεση, η οποία ανταγωνίζεται σθεναρά στην ανάπτυξη της αγοράς εργασίας.

Όσον αφορά τους φοιτητές που δεν έχουν λάβει μεταπτυχιακό τίτλο, και με την προϋπόθεση εξαιρετική απόδοση στην απόκτηση πτυχίου εγκριθεί, μπορούν να εγγραφούν διδακτορικό πρόγραμμα, με την προϋπόθεση πρόσβαση σε μια σειρά μαθημάτων (9) επιπλέον διδακτικές ώρες (συμπεριλαμβανομένων 3 μαθήματα επιλογής).

Οι μαθητές πρέπει να επιθυμούν να εγγραφούν σε διδακτορικές περάσει το τεστ για να τρέξει το πρόγραμμα μετά το τέλος του δεύτερου εξαμήνου, και την επιτυχία στη συζήτηση της επιστημονικής Otrouhthm υποβάλλονται στη συζήτηση επιτροπή, μετά το τέταρτο εξάμηνο για τους στο πανεπιστήμιο.

εστίαση του προγράμματος:

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα προχωρήσει στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών, καθώς και συναφείς τομείς της τεχνολογίας. Επιπλέον, διερευνά τις ερευνητικές μεθόδους και προηγμένων αλγορίθμων και δομών δεδομένων, και την αρχιτεκτονική του υπολογιστή, ολοκληρωμένο κύκλωμα, ηθική και τεχνικές γραφής, καθώς και μια σειρά από συναφείς επιστημονικούς κλάδους.

Οι μαθητές θα πρέπει να διεξάγουν ένα πρωτότυπο και σκηνοθέτησε την έρευνα υπό την επίβλεψη της σχολής, με έμφαση στην σύγχρονα προβλήματα στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών και της αρχιτεκτονικής, της μεγάλης σημασίας για τον κόσμο, και μεγάλα που σχετίζονται κράτος του Κατάρ.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζει τους μαθητές να καταλάβουν αυτή την περιοχή με ολοκληρωμένο τρόπο, καθώς και να παρέχει την ευελιξία να ειδικεύονται σε κανένα από τα σύγχρονα και μοντέρνα ιδιωτικά επιστήμης των υπολογιστών και της αρχιτεκτονικής πεδία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η διεπιστημονική προσέγγιση που ισχύει στη λήψη αποφάσεων, με στόχο την οικοδόμηση μιας βασικές γνώσεις εξελίσσεται ανάλογα με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών, και τον εξοπλισμό των αποφοίτων με τα εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται, ώστε να μπορούν να πάρουν μεγάλες ευκαιρίες και μια ποικιλία των θέσεων εργασίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής και εφαρμογές για την υποβολή

Ο αιτών πρέπει να έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο ή πτυχίο από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιοχές: επιστήμη των υπολογιστών ή μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών μηχανικών, ή ηλεκτρολόγου μηχανικού, ή συστήματα πληροφοριών, ή οποιοδήποτε άλλο τομέα που σχετίζονται με την επιστήμη της αρχιτεκτονικής υπολογιστών. Οι μαθητές μπορούν να ειδικοτήτων που σχετίζονται με τους τομείς της μηχανικής και των μαθηματικών ιδιοκτήτες, θα πρέπει να ισχύει και για το πρόγραμμα αυτό. Ο αιτών πρέπει επίσης να είναι κάτοχος πανεπιστημιακού ρεκόρ ξεχωριστή προτίμησης για τους υποψήφιους με προηγούμενη εμπειρία της έρευνας και θα πρέπει ο αιτών να έχει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά για να τον πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνει επιστήμονας και ερευνητής και εφευρέτης με επιτυχία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν δοκιμασία (IELTS) ή (TOEFL)? Να αποδείξει την επάρκεια στην αγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι μπορούν να εξαιρούνται από την απαίτηση αυτή, εφόσον πληρούν μία από τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Ότι ο αιτών έχει ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές του σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη μητρική γλώσσα της χώρας είναι τα Αγγλικά.
  • Ο μαθητής θα πρέπει να υποβάλει επίσημη επιστολή από το πανεπιστήμιο, το οποίο ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο οποίο? Επιβεβαιώνει τη λήψη πτυχίου από ένα θεσμικό όργανο για να είναι η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. (Εάν δεν εξαιρούν για διαφορετικά).
  • Ότι η μητρική γλώσσα είναι τα αγγλικά για προχωρημένους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τεστ GRE (GRE) δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα, αλλά για να πάρει υψηλή βαθμολογία που βοηθά στην προώθηση της αποδοχής των φοιτητών των εγγράφων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Hamad bin Khalifa University

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποHamad bin Khalifa University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Admissions deadline for international students
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Admissions deadline for international students
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Admissions deadline for international students
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar
Ημερομηνία λήξης
Άλλη