Διδακτορικό στην Οικονομία Μεταφορών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει πνευματικές και εξειδικευμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των οικονομικών, διαχείρισης και κανονιστικών αρχών των μεταφορών. Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει δεξιότητες έρευνας, γραφής και δημιουργικής σκέψης στον τομέα της οικονομίας των μεταφορών. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις στο πλαίσιο του τομέα των μεταφορών και να αναλύει και να αξιολογεί οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική απόφαση που επηρεάζει τον τομέα.

Ο φοιτητής θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προβληματιστεί σχετικά με τις διαχειριστικές αποφάσεις και τις αιτήσεις του για να αναλύσει και να αξιολογήσει την επίδρασή του στο ολιστικό πλαίσιο της οικονομίας των μεταφορών, της διαχείρισης και της ρύθμισης. Η διατριβή θα πρέπει να αποτελεί αντανάκλαση της γνώσης και της διορατικότητας στον τομέα της οικονομίας των μεταφορών.

Απαιτήσεις εισδοχής

Η πρόσβαση των σπουδαστών θα παρέχεται στον φοιτητή που κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο πανεπιστημιακού πτυχίου στα Οικονομικά Μεταφορών στο Επίπεδο 8 ή 9 του NQF. Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης μπορεί να αρνηθεί την εισαγωγή του φοιτητή στο Διδακτορικό δίπλωμα εάν θεωρήσει ότι το ακαδημαϊκό υπόβαθρο του φοιτητή είναι ανεπαρκές.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: κα R Ramsaroop
Τηλ: 27 (0) 11 559 4979 / Email: rramsaroop@uj.ac.za

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Όλα τα ερευνητικά προγράμματα για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους μπορούν να εγγραφούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ημερομηνία λήξης: Το ακαδημαϊκό ξεκινάει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Δεκέμβριο. Η προθεσμία του προγράμματος καθορίζεται από τη διάρκεια του προγράμματος.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Ask a Question

Άλλη