Read the Official Description

Lucca

2018/19 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη IMT School for Advanced Studies Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 3 Αυγούστου 2018, 12 μμ CEST

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών 2018/19 στη IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 36 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, της φυσικής, των εφαρμοσμένων μαθηματικών, των στατιστικών, της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα από τα τέσσερα συγκεκριμένα πεδία είναι η Ανάλυση και Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η οποία υπάγεται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Γνωστικά και Πολιτιστικά Συστήματα". Η διαδρομή προτείνει μαθήματα Αρχαιολογίας, Ιστορίας της Τέχνης, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Νομοθεσίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τοπίου, Φιλοσοφίας και Αισθητικής, Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Πολιτιστικών Ιδρυμάτων, Μουσειολογίας, Τεχνολογιών που εφαρμόζονται στην Πολιτιστική Κληρονομιά. Τόσο τα μαθήματα προσανατολισμένα προς την έρευνα όσο και η πρακτική άσκηση αποτελούν το πρόγραμμα που στοχεύει στην κατάρτιση τόσο εξειδικευμένων ερευνητών που θα δραστηριοποιηθούν στον ακαδημαϊκό τομέα όσο και επαγγελματιών που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης. Το πρόγραμμα προωθεί την έρευνα που προσφέρει στους μαθητές μια ζωντανή επαφή με διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις και μεθοδολογίες. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα PhD. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Οι μεταπτυχιακοί διδάκτορες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή μέσο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης της Lucca. Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, κυλικείο, σαλόνια μελέτης και καθιστικού, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και υπαίθριους χώρους αναψυχής, που δημιουργούν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του σκάφους, θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας η οποία ανέρχεται σε περίπου € 15.300 / έτος. Επιπρόσθετη χρηματοδότηση για περαιτέρω ερευνητικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών για την κάλυψη ενδεχόμενου τέταρτου έτους για την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, μπορεί να ανατεθεί σε ανταγωνιστική βάση.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι του διδακτορικού διδακτορικού ΙΜΤ έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated June 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Full-time
Τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Οκτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο