Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Lucca

2019/20 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη Σχολή Προχωρημένων Μελετών IMT alt = "Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου2019, 24:00 CEST

Οι αιτήσεις είναι τώρα αποδεκτές για τα προγράμματα PhD 2019/20 στο IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 32 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, τη φυσική, τα εφαρμοσμένα μαθηματικά, τις στατιστικές, την ιστορία και τις επιστήμες της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα από τα τέσσερα ειδικά πεδία είναι η Ανάλυση και Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς , η οποία υπάγεται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών «Γνωστικά και Πολιτιστικά Συστήματα». Η διαδρομή προτείνει μαθήματα Αρχαιολογίας, Ιστορίας Τέχνης, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Νομοθεσίας για την Πολιτιστική Κληρονομιά και το Τοπίο, Μουσειολογία, Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Πολιτιστικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογίες που εφαρμόζονται στην αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Και τα μαθήματα προσανατολισμένα στην έρευνα και την πρακτική αποτελούν το πρόγραμμα που στοχεύει στην εκπαίδευση ειδικευμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης και των ακαδημαϊκών. Προωθεί την έρευνα εκθέτοντας τους μαθητές σε διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις και μεθοδολογίες, μέσω περιπτωσιολογικών μελετών που ανήκουν σε ερευνητικούς τομείς πολιτιστικής κληρονομιάς. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου .

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο της ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκού επιτεύγματος. Οι μεταπτυχιακοί διδάσκοντες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή εργαλείο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα πλήρως ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της πανέμορφης πόλης της Τοσκάνης, της αλλοδαπής = "Lucca." Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, ένα καντίνα στο χώρο εργασίας, σύγχρονες βιβλιοθήκες και υπαίθριους χώρους αναψυχής, οι οποίοι ενισχύουν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα.

Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του διοικητικού συμβουλίου , θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας ύψους περίπου € 15.300 / έτος . Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται πλήρως μέχρι τέσσερα χρόνια , με δυνατότητα αποφοίτησης μετά το τρίτο έτος.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι διδακτορικών διδακτορικών σπουδών του IMT έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχολείο, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τον τρόπο συμμετοχής, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου2019, 24:00 CEST

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποIMT School for Advanced Studies Lucca »

Τελευταία ενημέρωση March 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Deadline
Απρ. 23, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη