Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο γιατρός του βαθμού φιλοσοφίας στην απεικόνιση της επιστήμης σημαίνει υψηλές επιδόσεις στα υποτροφία και ανεξάρτητη έρευνα τις ποικίλες πτυχές της επιστήμης απεικόνισης. Οι υποψήφιοι για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος πρέπει να αποδεικνύει την επαρκή γνώση από:

  • Επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών πορεία, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρήνα του προγράμματος σπουδών, όπως ορίζεται από το σχέδιο του μαθητή της μελέτης?
  • Περνώντας μια σειρά εξετάσεων? και
  • Η ολοκλήρωση ενός αποδεκτού διατριβή υπό την εποπτεία της επιτροπής συμβούλου της έρευνας και της διατριβής του φοιτητή.Απαιτήσεις εισδοχής

Για να θεωρηθεί για την πρόσβαση στο Ph.D. πρόγραμμα στην απεικόνιση της επιστήμης, οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Κρατήστε ένα πτυχίο Bachelor of Science στη μηχανική, επιστήμη των υπολογιστών, εφαρμοσμένα μαθηματικά, ή σε μία από τις φυσικές επιστήμες. (Επειδή η επιστήμη απεικόνισης περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία των επιστημονικών κλάδων, οι μαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο γίνονται δεκτές στο πρόγραμμα. Εξαιρετικές φοιτητές από άλλα πεδία μπορούν να γίνουν αποδεκτές.)
  • Έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα σε λογισμό, Φυσικής Πανεπιστήμιο (ένα έτος), η σύγχρονη φυσική, και μια γλώσσα υπολογιστή.
  • Υποβάλουν αποτελέσματα από τον Graduate Record εξετάσεις (GRE).
  • Υποβολή επίσημα αντίγραφα από όλα τα προηγούμενα μαθήματα.
  • Να υποβάλει δύο συστατικές επιστολές από άτομα με υψηλά προσόντα για να κρίνουν τις ικανότητές τους για μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές.Οι μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να αποδείξει τη γλωσσική τους επάρκεια παίρνοντας τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας. Μια ελάχιστη βαθμολογία του TOEFL 600 (που βασίζεται στο χαρτί), 250 (computer-based) ή 100 (Internet-based) είναι απαραίτητη. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν βαθμολογία στην εξέταση IELTS. Η ελάχιστη βαθμολογία IELTS είναι 7,0.

Οι αποφάσεις τις ομολογίες που γίνονται από μια επιτροπή που αποτελείται από απόφοιτος σχολής του Κέντρου για Imaging Science.

Πτυχιούχος βοηθών και υποτροφίες διδάκτρων ύφεση είναι διαθέσιμα για τους ειδικευμένους φοιτητές. Οι αιτούντες που ζητούν οικονομική ενίσχυση από το κέντρο πρέπει να διαθέτει όλα τα έγγραφα αίτηση που υποβάλλεται στο Γραφείο Μεταπτυχιακών υπηρεσίες εγγραφής μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Οι μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική συνιστάται να εξασφαλίσει την υψηλότερη TOEFL ή IELTS βαθμολογία δυνατόν, εφόσον το επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τη διδασκαλία ή την έρευνα άσκησης. Οι εν λόγω υποψήφιοι επίσης, ενθαρρύνονται να κάνετε το τεστ του Spoken Αγγλικά, προκειμένου να ληφθούν υπόψη για οικονομική βοήθεια.

Φοιτητές με ένα μεταπτυχιακό σε σχετικό τομέα μπορεί να χορηγηθεί μέχρι 36 τριμήνου πιστώσεων προς την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της περιεκτικής εξέτασης και έγκρισης του σχεδίου μελέτης τους. Οι απαιτούμενες πιστώσεις για την έρευνα δεν μπορεί να παραιτηθεί από την εμπειρία ή εξέταση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Rochester Institute of Technology (RIT)

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποRochester Institute of Technology (RIT) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη