Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Τμήμα Φυσικής και Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα (NAU) θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα διδακτορικό στην αστρονομία και Πλανητικής Επιστήμης στο Φθινόπωρο του 2016. Το Τμήμα είναι τώρα στρατολόγηση νέων μελών ΔΕΠ και υποψήφιοι διδάκτορες.

Τρέχουσες και μελλοντικές Σχολή Τεχνογνωσία

Τρέχουσα μέλη ΔΕΠ χρησιμοποιούν τα επίγεια και διαστημικά τηλεσκόπια για να μελετήσει μικρά σώματα στο ηλιακό σύστημα και τον σχηματισμό και την εξέλιξη άλλων πλανητικών συστημάτων? διαστημόπλοιο εικόνων για τη μελέτη πλανητικές επιφάνειες? και ένα state-of-the-art εργαστήριο για τη μελέτη αστροφυσικά ανάλογα πάγο. μέλη ΔΕΠ NAU έχουν στενές ερευνητικές συνεργασίες με επιστήμονες σε τοπικό ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων Lowell Παρατηρητηρίου, Ηνωμένες Πολιτείες Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) Science Center Astrogeology, και τις Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικό Παρατηρητήριο. Στα επόμενα χρόνια, το Τμήμα θα προσλάβει μέλη ΔΕΠ θητεία-track με εμπειρία σε εξωπλανήτη επιστήμης, αστρο-χημεία, αστρο-πληροφορική, αστρονομικά όργανα, και παρατήρησης της αστρονομίας που ειδικεύεται στην ηλιακή αντικείμενα συστήματος, εξωπλανήτες, ή συναφή θέματα.

Εξαιρετική πρόσβαση σε μεγάλα τηλεσκόπια

μέλη ΔΕΠ και υποψήφιοι διδάκτορες τους έχουν πλήρη ανταγωνιστική πρόσβαση στις εγκαταστάσεις τρέχει από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, συμπεριλαμβανομένης της 2 x 8,4 μέτρων Μεγάλες Binocular Τηλεσκόπιο, 6,5-μετρητή Magellan Τηλεσκόπια, 6,5 μέτρων ΜΜΤ τηλεσκόπιο, 2.3 μέτρων Bok τηλεσκόπιο 1.8 μέτρων του Βατικανού Προηγμένης Τεχνολογίας τηλεσκόπιο, και το 1,5 μέτρων τηλεσκόπιο Kuiper. NAU έρευνες έχουν πρόσβαση στο 4,3 μέτρων τηλεσκόπιο Discovery Channel, 1.8 Perkins τηλεσκόπιο, και 0,8 μέτρων τηλεσκόπιο NURO μέσω συνεργασιών με Lowell Παρατηρητηρίου. ΔΕΠ και φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση στο 0,5 μέτρων τηλεσκόπιο Lutz στην πανεπιστημιούπολη NAU.

Διδακτέα ύλη

διδακτορικούς φοιτητές στο πρόγραμμα θα αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις μέσω της επίσημης εργασία της τάξης και ένα πρωτότυπο ερευνητικό έργο. Οι μαθητές θα λάβουν δέκα βασικές κατηγορίες κατά τα δύο πρώτα χρόνια τους στο πρόγραμμα. Πέντε από τα βασικά μαθήματα θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων αστρονόμοι PhD και οι πλανητικοί επιστήμονες πρέπει κατά την είσοδό τους στο εργατικό δυναμικό σε ακαδημαϊκό ή βιομηχανικό περιβάλλον (σχεδιασμός οργάνων και την κατασκευή, οπτικό σχεδιασμό, Υπολογιστική Φυσική, μεγάλα στοιχεία και τεχνικές παρατήρησης της αστρονομίας) . Πέντε μαθήματα θα επικεντρωθούν σε προηγμένες θέματα αστρονομίας και της πλανητικής επιστήμης που οι μαθητές χρειάζονται για μια σταθερή βάση πάνω στην οποία θα δημιουργήσουν το δικό τους μεταδιδακτορική έρευνα (σχηματισμός και η εξέλιξη των ηλιακών συστημάτων, ατμόσφαιρες, εσωτερικούς χώρους, και οι επιφάνειες των πλανητικών σωμάτων, αστρο-χημεία, εξωπλανήτης επιστήμη, και ειδικά θέματα). Οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν τη δική τους πρωτότυπη έρευνα, να γράψει μια διατριβή, και να κάνει μια προφορική, δημόσια παρουσίαση των αποτελεσμάτων τους. Στην αρχική συνιστώσα της έρευνας, οι μαθητές θα μάθουν πώς να συλλέγει και να αναλύει δεδομένα, να γράψει τα αποτελέσματά τους, καθώς και να ανακοινώνει τα αποτελέσματα τους σε άλλους με τρόπο που να συνάδει με τα επαγγελματικά πρότυπα στις αστρονομικές και πλανητικές κοινότητες της επιστήμης.

Οικονομική υποστήριξη

Όλοι οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα λάβουν παραιτήσεις πλήρη δίδακτρα, ένα μισθό είτε ως μεταπτυχιακός βοηθός διδασκαλίας ή έρευνας βοηθός απόφοιτος, και την ασφάλιση υγείας. Σε γενικές γραμμές, οι μαθητές θα πρέπει να υποστηριχθεί ως βοηθοί διδασκαλίας στο εισαγωγικό της φυσικής ή / και τα εργαστήρια της αστρονομίας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών τους στη συνέχεια ως βοηθοί έρευνας μετά την προώθηση σε διδακτορικό υποψηφιότητα.

Πανεπιστημιούπολη

Το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα είναι ένα ίδρυμα 26.000-μαθητή με κύρια πανεπιστημιούπολη του στο Φλάγκσταφ, τεσσάρων σεζόν κοινότητα των περίπου 67.000 σε υψόμετρο 7.000 πόδια στη βάση του μαγευτικού San Francisco Peaks. Ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, κατασκήνωση, αναρρίχηση, σκι, σνόουμπορντ και αφθονούν.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής και διαδικασία

Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή, οι φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης στο Graduate College ιστοσελίδα Εισαγωγή και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Apply Now. Ακολουθήστε τις οδηγίες και να υποβάλουν όλα τα υλικά σε απευθείας σύνδεση. Να είστε βέβαιος να επιλέξει διδακτορικού διπλώματος και Αστρονομίας και Πλανητικής Επιστήμης. online αίτηση σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

  • Μια δήλωση των τόκων που περιγράφουν γιατί κάνετε αίτηση για να Nau, καθώς και την επαγγελματική σας συμφέροντα και τους στόχους?
  • Μια επιστημονική / τεχνική δείγμα γραφής, όπως ένας ανώτερος διατριβή, MS εργασία, μεγάλο χαρτί τάξη ή επαγγελματική έκθεση που αποδεικνύει αναλυτικές και δεξιότητες γραφής σας?
  • Τρεις συστατικές επιστολές εκ των οποίων τα δύο θα πρέπει να είναι από μέλη ΔΕΠ.
  • Τα αποτελέσματα από τη γενική GRE απαιτείται? η Φυσική GRE συνιστάται.
  • Όλα τα υλικά θα πρέπει να υποβληθούν μέσω του online site εφαρμογής.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν εμφανίζεται στην τρέχουσα (2015-2016) ακαδημαϊκά κατάλογο. Αλλά αν ξεκινήσετε μια εφαρμογή στο Graduate Colleqe, θα εμφανιστεί ως επιλογή.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα έχουν συνήθως ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη Φυσική, Αστρονομία, Χημεία, ή σε σχετικό τομέα, με 3,0 ΣΔΣ ή παραπάνω. Αξιολόγηση των αιτήσεων για εισδοχή το Φθινόπωρο θα αρχίσει μετά τον Ιανουάριο 15 του εν λόγω έτους. βραβεία Οικονομικές ενισχύσεις με τη μορφή Μεταπτυχιακών βοηθητικού διδακτικού προσωπικού θα επιλεγούν τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNorthern Arizona University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη