Διδακτορικό στην ηγεσία και τη διακυβέρνηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στην έρευνα σχετικά με τη φιλοσοφία ηγεσίας και διακυβέρνησης, τη θεωρία και την πρακτική, για να αναλύσει από ένα ηγετικό (σε αντίθεση με τη διαχείριση) πλαίσιο. Το πρόγραμμα προβλέπει την εξέταση των πρακτικών ηγεσίας και διακυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής πλαισίου των ηγετών και των οπαδών, της προσαρμοστικής ηγεσίας και της διαχείρισης των οικονομικών, υλικών και ανθρώπινων πόρων. Έχει τις ακόλουθες συγκεντρώσεις.

 1. Εταιρική ηγεσία και διακυβέρνηση,
 2. Ηγεσία Ψυχολογία,
 3. Δημόσιας Διακυβέρνησης,
 4. Πολιτική ηγεσία,
 5. Θρησκευτικός Τομέας Ηγεσία και
 6. Διακυβέρνηση, κρατική εξουσία και πολιτική ηγεσία.

Ph.D. Προγράμματα Τρόπος επιλογής μελέτης για την περίοδο σπουδών:

 • Μαθήματα βράδυ - Δευτέρα-Πέμπτη
 • Σαββατοκύριακα - Παρασκευή και Σάββατο
 • Δομοστοιχειωτές τάξεις - 2 εβδομάδες κάθε εξάμηνο

130892_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Για να γίνει δεκτός στο διδακτορικό πρόγραμμα AIU , ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το AIU ή από ένα ίδρυμα αναγνωρισμένο από τη Γερουσία του AIU . Πέρα από την κατοχή ενός πτυχίου, ο υποψήφιος πρέπει να έχει σωρευτικό μέσο τουλάχιστον του Β στις σπουδές του / των Δασκάλων του και πρέπει να επιδεικνύει ικανότητα στην ακαδημαϊκή έρευνα. Θα ισχύουν συγκεκριμένες ελάχιστες απαιτήσεις προγράμματος.
 • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η Γερουσία μπορεί, μετά από σύσταση οποιουδήποτε από τα σχολεία, να παραδεχθεί στο διδακτορικό πρόγραμμα αιτούντες που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, με την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι αυτοί, βάσει της ερευνητικής, επαγγελματικής και ακαδημαϊκής εργασίας που έχουν κάνει, μπορούν να αποδείξουν ότι διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα για τη διδακτορική τους εργασία.

Πότε να Εφαρμογή

Οι αιτήσεις για τα κανονικά προγράμματα συνήθως κλείνουν στις 15 Δεκεμβρίου για την πρόσληψη τον Ιανουάριο, στις 15 Απριλίου για την πρόσληψη τον Μάιο και στις 15 Αυγούστου για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου.

Για να γίνουν αποδεκτοί οι διεθνείς φοιτητές κατά τη διάρκεια της πρόσληψης του Σεπτεμβρίου, η αίτηση υποψηφιότητάς σας θα έπρεπε να έχει αποσταλεί μέχρι τον Απρίλιο. Για την είσοδο του Ιανουαρίου πρέπει να έχετε στείλει την αίτησή σας μέχρι τον Σεπτέμβριο και για τον Απρίλιο θα πρέπει να σας αποστείλατε μια αίτηση μέχρι τον Ιανουάριο.

Για τα προγράμματα που βασίζονται στα σχολεία, η αίτησή σας πρέπει να φτάσει μέχρι τις 10 Μαρτίου για τις αργίες, 10 Ιουλίου για τις αργίες και 10 Νοεμβρίου για τις αργίες του Δεκεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... περαιτέρω

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη