Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το διδακτορικό στην Ιστορία της Σκωτίας σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε το παρελθόν της Σκωτίας σε προηγμένο επίπεδο μέσω ανεξάρτητης έρευνας.

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου έχει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις μελετητών που ενδιαφέρονται για το παρελθόν της Σκωτίας. Η ερευνητική μας εμπειρία στην ιστορία της Σκωτίας μέσα στην Σχολή κυμαίνεται από την τέλεση του μεσαιωνικού βασιλείου και τις λατρείες των Αγίων μέχρι την Μεταρρύθμιση, το κυνήγι των μαγισσών, την κυβέρνηση και το χρηματοπιστωτικό τομέα, τα Highlands σε όλες τις περιόδους, τη διασπορά της Σκωτίας και τις εξωτερικές σχέσεις και τη θέση της στην Ένωση. Οι συνάδελφοι της αρχαιολογίας και των κλασικών έχουν και τα ενδιαφέροντα της Σκωτίας και οι επιστήμονες αυτοί συμπληρώνονται από ακαδημαϊκούς σε άλλες περιοχές του Πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων:

 • Κελτικές και σκωτικές σπουδές
 • Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες
 • Γεωγραφία
 • Εκπαίδευση
 • Θειότητα
 • Σκωτική λογοτεχνία

Το εύρος της εμπειρίας στο σχολείο και στο ευρύτερο Πανεπιστήμιο μας δίνει τη δυνατότητα να εποπτεύουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Κάθε φοιτητής διαθέτει τουλάχιστον δύο εποπτικές αρχές, επιτρέποντάς μας να συνδυάσουμε τη θεματική, χρονολογική και, ενδεχομένως, πειθαρχική εμπειρία στην εποπτική ομάδα. Έχουμε επίσης στενούς δεσμούς με εξωτερικούς οργανισμούς, όπως τα Εθνικά Μουσεία της Σκωτίας, και ενδέχεται να έχουμε τη δυνατότητα να συμπεριλάβουμε εξωτερικούς συνεργάτες σε εποπτικές ομάδες.


Δομή του προγράμματος

Το διδακτορικό είναι μια σημαντική ανεξάρτητη έρευνα που συμβάλλει στην κατάσταση των υφιστάμενων γνώσεων στον τομέα. Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να λάβει τρία έτη πλήρους απασχόλησης ή έξι χρόνια μερικής απασχόλησης. Το διδακτορικό εξετάζεται με την υποβολή διατριβής μέχρι 100.000 λέξεων και με προφορική εξέταση.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές συνεργάζονται στενά με τους επιβλέποντες, οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της μελέτης. Όλοι οι διδάσκοντες διδακτορικού επιδιώκουν ένα πρόγραμμα εξατομικευμένης κατάρτισης που συμφωνεί με τους προϊσταμένους τους. Τα προγράμματα διδακτορικών διατριβών στην Ιστορία παρέχουν βασική κατάρτιση στις ερευνητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την άνθηση σε διδακτορικό επίπεδο και πέραν αυτής, μέσα από ένα κύριο μάθημα στο πρώτο εξάμηνο, επαγγελματικές δεξιότητες για ιστορικούς και ένα ημερήσιο ετήσιο συνέδριο για διδακτορικούς φοιτητές στο δεύτερο εξάμηνο. Όλοι οι διδάσκοντες στο σχολείο επωφελούνται επίσης από την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση σε σχολεία και Πανεπιστήμια.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές ενθαρρύνονται να μοιραστούν την έρευνά τους με άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων και να συμμετάσχουν ενεργά στην ερευνητική ζωή της ιστορικής θεματικής περιοχής, της Σχολής και του Πανεπιστημίου μέσω των ερευνητικών μας ομάδων και κέντρων και μέσω εργαστηρίων με επικεφαλής φοιτητών και σεμινάρια. Τα ερευνητικά κέντρα που στεγάζονται στο σχολείο περιλαμβάνουν το Scottish Center for Studies Diaspora, το οποίο ιδρύθηκε το 2008 για να προωθήσει την ιστορική έρευνα σε αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα.


Προυποθέσεις εισόδου

Θα χρειαστείτε πτυχίο Βρετανίας 2: 1 σε σχετικό κλάδο και σχετικό μεταπτυχιακό τίτλο με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 65% ή το διεθνές ισοδύναμο.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε την αίτησή σας αν έχετε σχετική επαγγελματική εμπειρία. παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον πιθανό προϊστάμενό σας πριν υποβάλλετε αίτηση.

Διεθνή προσόντα

Ελέγξτε εάν τα διεθνή προσόντα σας πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εισόδου:

αγγλική γλώσσα

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

 • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
 • IELTS: σύνολο 7.0 (τουλάχιστον 6.0 σε κάθε ενότητα)
 • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 20 σε κάθε ενότητα)
 • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 56 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
 • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 169 σε κάθε ενότητα)
 • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εάν οι γλωσσικές δεξιότητές σας πληρούν μόνο το κατώτερο όριο των απαιτήσεων, το Κέντρο Διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο διοργανώνει αρκετά μαθήματα στα αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Τελευταία ενημέρωση October 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,000 GBP
Μελέτες πλήρους απασχόλησης: Υπερπόντια £ 19.000 ετησίως. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη