Διδακτορικό στη Διεθνή Σπουδών

Γενικά

6 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, το καθένα με διαφορετικές απαιτήσεις προγράμματος, βασίζονται και είναι πλήρως συμβατά με τα καθιερωμένα ευρωπαϊκά και αμερικανικά εκπαιδευτικά συστήματα. Οι ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για την τριτοβάθμια εκπαίδευση περιγράφονται στις συμφωνίες της Μπολόνια. Μόλις αποκτηθεί ένας ελάχιστος αριθμός πιστώσεων, μπορεί να υποβληθεί αίτηση για βαθμολόγηση. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι προηγμένα ακαδημαϊκά προγράμματα για αποφοίτους κολλεγίων και πανεπιστημίων, καθώς και για επαγγελματίες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια προοδευτική σταδιοδρομία στον τομέα της επικοινωνίας και των φιλελεύθερων τεχνών. Η πραγματική παγκόσμια κοινότητα του κολλεγίου παρέχει άφθονες ευκαιρίες στους φοιτητές να παρακολουθούν ακαδημαϊκά θέματα ενδιαφέροντος και έρευνας με έμφαση στην παγκοσμιοποίηση, την επικοινωνία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δεν προσφέρονται όλα τα προγράμματα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μεταπτυχιακά μαθήματα χωρίζονται σε προγράμματα ειδικά για το πρόγραμμα. Τα μαθήματα επιλογής μπορούν να επιλεγούν από οποιοδήποτε από τα προγραμματισμένα μαθήματα που προσφέρονται στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Προγράμματα ειδικά για το πρόγραμμα είναι προγραμματισμένα με βάση τις εγγραφές και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις. Συνιστάται στους σπουδαστές να ολοκληρώσουν μαθήματα και να κερδίσουν πιστώσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Απαιτήσεις προγράμματος

 • Σύνολο 60 μονάδων
 • Μεταπτυχιακά Μαθήματα 60 μονάδες
 • Μαθήματα (Διδακτορικό) 15 μονάδες / 3 μαθήματα
 • Μαθήματα (Επικοινωνία) 15 μονάδες / 3 μαθήματα
 • Μαθήματα (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) 15 μονάδες / 3 μαθήματα
 • Διατριβή 15 μονάδες

Η μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα μετά την έναρξη των μελετών είναι εφικτή εφόσον εκπληρωθούν οι απαιτήσεις του προγράμματος μέχρι το πέρας των μελετών. Επομένως, η απόφαση αλλαγής πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί η μη τήρηση των απαιτήσεων του προγράμματος εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του προγράμματος.

Διατριβή

Η συνολική εργασία διατριβής αποτελείται από μια πρόταση διατριβής και την πραγματική διατριβή. Προτάσεις για τον τίτλο και το περιεχόμενό του υποβάλλονται από τον φοιτητή και εγκρίνονται από το ακαδημαϊκό μας συμβούλιο. Οι εργασίες διατριβής μπορούν να σχετίζονται άμεσα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του σπουδαστή.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα.
 • Master βαθμό (ή ισοδύναμο).
  • Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ πανεπιστημιακών ή επαγγελματικών πτυχίων Master.
  • Οι βαθμοί με 60 ευρωπαϊκές πιστώσεις ή 40 πιστωτικές μονάδες αμερικανικού εξαμήνου θεωρούνται ισοδύναμοι.

Προοπτικές σταδιοδρομίας

Τα προγράμματα και τα μαθήματα σπουδών μας είναι προσανατολισμένα στη σταδιοδρομία στη φύση και παρέχουν στους φοιτητές υψηλό επίπεδο ευελιξίας σε όλες τις μεταπτυχιακές σπουδές τους. Εστιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων θεμάτων, οι σπουδαστές διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να είναι επιτυχείς στη σημερινή παγκόσμια οικονομία και είναι έτοιμοι για μια ευρεία ποικιλία επαγγελματικής ανάπτυξης και ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για αποφοίτους κολλεγίων και πανεπιστημίων με αρκετά χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας που θα ήθελαν να δουν την απασχολησιμότητά τους στη σημερινή αύξηση της αγοράς εργασίας, συμμετέχοντας σε αυστηρές και ακαδημαϊκά προκλητικές μεταπτυχιακές σπουδές για να αποκτήσουν σχετική ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα των φιλελεύθερων τέχνες.

Μετά την αποφοίτηση, οι σπουδαστές προωθούν κυρίως τη σταδιοδρομία τους με την είσοδο σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς σε διάφορους οικονομικούς τομείς. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους χωρίς διακοπή σχεδόν σε οποιοδήποτε από τα άλλα μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα για να ενισχύσουν περαιτέρω τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... περαιτέρω

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Διαβάστε Λιγότερα
Βαρκελώνη , Βρυξέλλες , Μαδρίτη , Ζυρίχη , Τόκιο , Αμβέρσα + 5 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη