Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών που επιθυμούν να ερευνήσει κάποια πτυχή του τομέα τους πρακτικής. Οι υποψήφιοι ξεκινήσει υψηλού επιπέδου, πρακτική της έρευνας βασίζονται σε έναν από τους τομείς της έρευνας. Πρόκειται για μια έρευνα βαθμός του οποίου σκοπός είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν μια σχέση μεταξύ της έρευνας και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Επίσκεψη καθηγητών από πανεπιστήμια-εταίρους θα συμμετέχουν ως καθηγητές και σύμβουλοι στο πρόγραμμα. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κινητικότητα του Erasmus για σπουδές και πρακτική άσκηση. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Ειδίκευση: Διδακτορικό στην Παιδαγωγική (PhD).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική, Ψυχολογία, Εκπαιδευτική διαχείρισης ή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών, Κοινωνική πρόνοια και κοινωνική αρωγή, εφόσον επαγγελματική εμπειρία στην εκπαίδευση τουλάχιστον 3 ετών. Συζήτηση του θέματος ή προβλήματος στην παιδαγωγική, για τα οποία η έρευνα έχει γίνει στο υπέβαλε χαρτί, είναι απαραίτητη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Από 3 χρόνια πλήρους φοίτησης.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 2 μέρη:

  • Επιστημονικά ερευνητική εργασία: η μεμονωμένη ερευνητική εργασία, η προετοιμασία και ο σχεδιασμός της διατριβής του γιατρού. Δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας (3 δημοσιεύσεις) · Η παρουσίαση των ερευνών οδηγεί σε επιστημονικά συνέδρια · Τα θεωρητικά σεμινάρια · Η πρακτική του βοηθού καθηγητή ή του βοηθού του επικεφαλής ερευνητή στην πραγματοποίηση και εκτέλεση έργων των ερευνητικών εργασιών - 112 πιστώσεις CP (168 ECTS).
  • Θεωρητικές μελέτες (Α μέρος (υποχρεωτικό) - η μονάδα της ανάπτυξης της έρευνας και πνευματική ικανότητες? Β μέρος (προαιρετικό) - η μονάδα των αρμοδιοτήτων academicals ανάπτυξης? C μέρος (ελεύθερης επιλογής)) - 32 πόντοι CP (48 ECTS).

Για να ολοκληρώσετε διδακτορικός φοιτητής του προγράμματος σπουδών πρέπει να κερδίσει 144 CP (216 ECTS).

Τελική δοκιμή, εάν υπάρχουν: Ιατρικές εξετάσεις στην παιδαγωγική και σε ξένη γλώσσα (αγγλικά, γερμανικά ή ρωσικά) και διατριβή γιατρού.

Αμοιβή μελέτης: 3200 ευρώ ετησίως. Αν σας ενδιαφέρουν οι σπουδές στο Ρέζεκνε Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στη διεύθυνση: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Rezekne University of Applied Sciences

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποRezekne University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,490 EUR
ανά έτος.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spring Intake
Ιούλιος 1, 2019
Autumn Intake
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάρτ. 1, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
Autumn Intake
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάρτ. 1, 2022

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
Autumn Intake
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Άλλη