Διδακτορικό στη Βιοχημεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο σκοπός του Ph.D. στην Βιοχημεία είναι να παρέχει στους υποψήφιους σπουδαστές μια εις βάθος κατανόηση και ολοκληρωμένη γνώση της προηγμένης εφαρμοστέας θεωρίας στο πεδίο της Βιοχημείας. Διδακτορικό δίπλωμα στη Βιοχημεία είναι μια καθαρά επιστημονική μελέτη που απαιτεί από υποψήφιους να επιδείξουν υψηλού επιπέδου ερευνητικές ικανότητες και να κάνουν μια σημαντική και πρωτότυπη ακαδημαϊκή συμβολή στα σύνορα του κλάδου της εξειδίκευσης.

Το Διδακτορικό Δίπλωμα στη Βιοχημεία απαιτεί πολύ υψηλό επίπεδο πνευματικής, θεωρητικής και πρακτικής εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης και διορατικότητα σε προβλήματα που σχετίζονται με τον τομέα σπουδών και την εφαρμογή προηγμένων πειραματικών μεθόδων και τεχνικών της σύγχρονης έρευνας καθώς και θεμελιωδών επιστημονικών και τις ακαδημαϊκές αξίες στη δημιουργία, επεξεργασία, ερμηνεία και παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων προφορικά και γραπτώς.

Οι διδακτορικές σπουδές αποτελούνται από ένα αρχικό ερευνητικό πρόγραμμα που θα υποβληθεί με τη μορφή μιας διατριβής στο τέλος της περιόδου μελέτης.

Σημείωση: Η εισαγωγή στο Διδακτορικό πρόγραμμα υπόκειται στην έγκριση του Τμήματος

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Όλα τα ερευνητικά προγράμματα για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους μπορούν να εγγραφούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ημερομηνία λήξης: Το ακαδημαϊκό ξεκινάει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Δεκέμβριο. Η προθεσμία του προγράμματος καθορίζεται από τη διάρκεια του προγράμματος.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

FAQ

Άλλη