Διδακτορικό στη Βιοϊατρική

The Hong Kong University of Science and Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Βιοϊατρική

The Hong Kong University of Science and Technology

Το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν τα εργαλεία της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών και των φυσικών επιστημών στη μελέτη των βιολογικών διεργασιών. Απευθύνεται σε αρκετές μεγάλες ερευνητικές εστίες και υποστηρίζεται με υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις.

Ερευνητικό Φόρουμ

Βιολογικές πληροφορίες

Μηχανική Διερευνά θέματα που σχετίζονται με νέες έννοιες υπολογισμών και εργαλεία που εμπλέκονται στην ιατρική απεικόνιση. Η έρευνα μπορεί επίσης να επεκταθεί και σε άλλους τομείς με γνώμονα τα δεδομένα, όπως η ανάλυση της υγείας, η βιοπληροφορική, η πρόβλεψη της δομής των πρωτεϊνών, ο σχεδιασμός φαρμάκων και η βιολογία των συστημάτων.

Bioprocessing και Σχεδιασμός BioProduct

Η τεχνολογία της βιολογικής επεξεργασίας, κανονιστικών, ασφάλειας και δεοντολογικών ζητημάτων που εμπλέκονται στη βιοτεχνολογία και η συστηματική εξέλιξη των παραγωγικών διαδικασιών που χρησιμοποιούν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος για να βοηθήσουν στον σχεδιασμό διαδικασιών «προσανατολισμένων στο προϊόν».

Βιοϋλικά και BioMEMS

Η μελέτη των φυσικών και βιολογικών ιδιοτήτων των συνθετικών πολυμερών, των μετάλλων, των κεραμικών και άλλων υλικών και η αλληλεπίδρασή τους με το αίμα, τους μαλακούς και τους σκληρούς ιστούς. και την εφαρμογή βιολογικών και βιοαναλυτικών μεθόδων στα μικροηλεκτρικά και μηχανικά συστήματα, όπως τα γονιδιακά τσιπ.

Ποσοτική Νευροεπιστήμη και Νευρωνική Μηχανική

Μηχανιστική κατανόηση της νευροεπιστήμης από το μοριακό επίπεδο (μέσα σε ένα απλό κύτταρο νευρώνων) σε ερμηνεία κυψελοειδούς επιπέδου, όπου οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ σηματοδοτικών και μεταφορικών μορίων θα χαρτογραφηθούν. μια κατανόηση σε επίπεδο συστήματος σχετικά με το πώς ανταποκρίνονται τα νευρικά συστήματα σε ένα περιβαλλοντικό ερέθισμα. και πώς οι υπολογισμοί γίνονται από νευρικά συστήματα.

Εγκαταστάσεις

Το εργαστήριο βιοϊατρικής μηχανικής της Σχολής Μηχανικών παρέχει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης για έρευνα. Προηγμένος εξοπλισμός διατίθεται για βακτηριακή και κυτταρική καλλιέργεια, διαχωρισμό φυγοκέντρησης, χειρισμό πρωτεϊνών και DNA, ενίσχυση γονιδίου, μικροσκοπική ανάλυση, ψηφιακή απεικόνιση και κατασκευή και ανάλυση μικροσυστοιχιών. Το Εργαστήριο υποστηρίζει έργα για ανάλυση μικροτσίπ, διαγνωστική συσκευή, μηχανική ιστών, νανοβιοτεχνολογία, επεξεργασία βιοπροϊόντων και εκχύλιση βιοπροϊόντων. Οι σχετικές κεντρικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τη Μονάδα Χαρακτηρισμού και Προετοιμασίας Υλικών και τη Διευκόλυνση Παραγωγής Νανοηλεκτρονικής.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

 • Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα πρέπει να έχουν: πτυχίο από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.
 • Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών θα πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου με αποδεδειγμένο ιστορικό εξαιρετικής απόδοσης από αναγνωρισμένο ίδρυμα. ή παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για ικανοποιητική εργασία στο μεταπτυχιακό επίπεδο με πλήρες ωράριο τουλάχιστον για ένα έτος ή με μερική απασχόληση για τουλάχιστον δύο έτη.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-PBT 550
 • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
 • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα)
  • Για το 2019/20 Εισαγωγή: Συνολικό σκορ: 6.5 και Όλα τα υπο-αποτελέσματα: 5.5
  • Για το 2018/19 Εισαγωγή: Συνολική βαθμολογία: 6,0 και Όλες οι υπο-βαθμολογίες: 5,5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 7, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Information
Deadline
Locations
Χονγκ Κονγκ - Hong Kong
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Χονγκ Κονγκ - Hong Kong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών