Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι παγκόσμιες πολιτικές προκλήσεις όπως η γήρανση, η αλλαγή του κλίματος, οι οικονομικές κρίσεις και η τρομοκρατία απαιτούν καινοτόμες λύσεις πέραν των θεσμικών και πειθαρχικών ορίων, ενώ έχουν δημιουργηθεί σχολεία δημόσιας πολιτικής, τμήματα, ινστιτούτα και προγράμματα σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. προκλήσεις. Με σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής, των επιχειρήσεων και της διαχείρισης και των ποσοτικών κοινωνικών επιστημών, ο Τομέας Δημόσιας Πολιτικής (PPOL) και το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής (IPP) καθιερώνονται για την ανάπτυξη της δημόσιας πολιτικής ως αναδυόμενου στρατηγικού χώρου ενισχύοντας τη στενή συνεργασία και να συμβάλουν περισσότερο στην ανάπτυξη πολιτικής σε βασικούς τομείς πολιτικής τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη μοναδικών διεπιστημονικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων για την παροχή αυστηρής κατάρτισης στην έρευνα πολιτικής σε ένα ευρύ φάσμα τομέων πολιτικής, όπως η περιβαλλοντική / κοινωνική / οικονομική πολιτική, η καινοτομία και η τεχνολογική πολιτική που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επαγγελματικές απαιτήσεις της κοινωνίας.

Διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική

Το πρόγραμμα Διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική παρέχει αυστηρή εκπαίδευση στην έρευνα δημόσιας πολιτικής σε ακαδημαϊκά σπουδαίους σπουδαστές που επιδιώκουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην πολιτική και στη διδασκαλία της πολιτικής. Δεδομένου του εύρους και του βάθους της εμπειρίας των ερευνητικών σχολών σε τμήματα και σχολεία της HKUST , οι σπουδαστές στο πρόγραμμα Δημόσιας Πολιτικής θα έχουν την ευκαιρία να ειδικευτούν σε έναν από τους ακόλουθους τέσσερις τομείς πολιτικής: πολιτική επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας, περιβαλλοντική πολιτική και βιωσιμότητα. τις κοινωνικές αλλαγές και τη δημόσια πολιτική και την αναπτυξιακή πολιτική της Κίνας.

Ερευνητικό Φόρουμ

Οι κύριες εστίες του τμήματος είναι οι εξής:

  • Πολιτική επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας
  • Περιβαλλοντική πολιτική και βιωσιμότητα
  • Κοινωνικές αλλαγές και δημόσια πολιτική
  • Πολιτικές ανάπτυξης της Κίνας

Για τη διευκόλυνση της διεπιστημονικής έρευνας, οι φοιτητές που εγγράφονται στο Πρόγραμμα θα εποπτεύονται από μέλη ΔΕΠ της Διεύθυνσης που έχουν διοριστεί από κοινού με άλλα σχολεία.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.

iii. Πρόσθετες πληροφορίες για τους αιτούντες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα με ισχυρή ακαδημαϊκή απόδοση, ειδικά σε αναλυτικά μαθήματα και συνιστάται ιδιαίτερα να έχουν ικανοποιητική βαθμολογία GMAT ή GRE.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη