Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών για έμπειρους επαγγελματίες σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε διεξοδική έρευνα που θα έχει πραγματικό αντίκτυπο - είτε στον δικό σας οργανισμό είτε στον τομέα σας ή ακόμα και στην κοινωνία.

Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο και προσαρμοσμένο σε εσάς και τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να οργανώσετε το ακαδημαϊκό σας έργο γύρω από το πρόγραμμά σας - και να συνθέσετε το δικό σας πρόγραμμα αυτοδιδασκαλίας, περιόδων κατοίκησης, ακαδημαϊκών διασκέψεων και εκδηλώσεων.

Απαιτήσεις εισδοχής

Αν ένα Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι το σωστό επόμενο βήμα για εσάς - θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Δεχόμαστε τις εισαγωγές σε συνεχή βάση - γι 'αυτό σας συνιστούμε να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων το συντομότερο δυνατόν, καθώς η διαδικασία εφαρμογής είναι αρκετά εκτεταμένη.
Οι φοιτητές του DBA μπορούν να ξεκινήσουν δύο φορές το χρόνο : μια φορά τον Απρίλιο και μία φορά τον Οκτώβριο.

Για να γίνετε αποδεκτοί στο πρόγραμμα DBA, χρειάζεστε :

  • Μεταπτυχιακό (Βελγικό) ή ισοδύναμο (αλλοδαπό ίδρυμα) με τιμητική διάκριση ( να αποδειχθεί με επικυρωμένα αντίγραφα διπλωμάτων ή μεταγραφών ). Η επιλεξιμότητα θα ελέγχεται από τις απαιτήσεις του Πανεπιστημίου Ghent / KU Leuven
  • Τουλάχιστον 10 χρόνια διοικητικής εμπειρίας , συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου σε εκτελεστικό επίπεδο
  • Για να αποδείξετε την απαραίτητη πνευματική ικανότητα για να συμμετάσχετε σε διδακτορικό ταξίδι. Απαιτείται μια GMAT / GRE (είναι δυνατές εξαιρέσεις)
  • Για να αποδείξετε την ευχέρεια στα αγγλικά
  • Για να δείξετε το κίνητρό σας για μια διδακτορική διαδρομή
  • Να υποβάλετε μια αρχική ερευνητική ιδέα που να ταιριάζει στην ερευνητική μας εμπειρία

Μόλις περάσετε όλες τις διδακτορικές σας αποστολές και φτάσετε στο τέλος του διδακτορικού σας ταξιδιού, κερδίζετε:

  • Πιστοποιητικό στην έρευνα στη διαχείριση από το Vlerick Business School .
  • Ένα κοινό Ph.D. πτυχίο από τη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης και της Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών στην KU Leuven. Το Ph.D. χορηγείται με την ολοκλήρωση της έρευνας και με επιτυχή υπεράσπιση της διδακτορικής διατριβής.

Γιατί το πρόγραμμα DBA;

Vlerick Business School , το Πανεπιστήμιο της Γάνδης και η KU Leuven έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό κοινό διδακτορικό πρόγραμμα για έμπειρους επαγγελματίες.

Μια τριπλή διαπιστευμένη, διεθνής σχολή επιχειρήσεων , η Vlerick συγκεντρώνει την ακαδημαϊκή αριστεία, την αυστηρή ερευνητική προσέγγιση και την ισχυρή επιχειρηματική τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, μέλος του Πανεπιστημίου της Γάνδης, ενός κορυφαίου θεσμού παγκοσμίως και ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Βελγίου, έχει αποκτήσει ισχυρή επιστημονική φήμη και αναγνωρίζεται ως διεθνής κορυφαίος φορέας έρευνας .

Η έρευνα στην αναγνωρισμένη Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων του KU Leuven - που είναι επίσης ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως - έχει μακρά ιστορία, με μεγάλο αριθμό κορυφαίων διεθνών επιστημονικών άρθρων και επικεντρωμένη στην υψηλή πολιτική συνάφεια ή / και την προβολή τον εταιρικό κόσμο και την κυβέρνηση.

Είμαστε επίσης μέλος του Executive DBA Council, συμμετέχοντας σε 45 προγράμματα DBA σε 14 χώρες, εργαζόμενοι συνεχώς για να καινοτομήσουμε στους τομείς της εκτελεστικής διδακτορικής εκπαίδευσης, της έρευνας δράσης και της αφοσιωμένης διοίκησης.

Θα συμμετάσχετε σε μια ποικιλόμορφη κοινότητα διεθνών επιστημόνων και επαγγελματιών από βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο - δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε συνδέσεις και να προωθήσετε την έρευνά σας.

Όταν πραγματοποιείτε την έρευνά σας μαζί μας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα τεράστια ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά μας δίκτυα - και να λάβετε μέρος στις κορυφαίες ερευνητικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις μας. Και φυσικά, θα έχετε στη διάθεσή σας τις γνώσεις και την υποστήριξη της ειδικής σχολής μας - οι οποίοι έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Μάθετε περισσότερα για τη σχολή μας στο Vlerick , στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης και στο KU Leuven.

Ως συμμετέχων στο πρόγραμμα DBA, γίνετε μέλος του τεράστιου δικτύου μας, Vlerick Alumni . Αυτό σας δίνει μια ανεκτίμητη ευκαιρία να συνδεθείτε με χιλιάδες αποφοίτους σε κάθε τομέα και βιομηχανία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Αποφοίτηση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σταδίου εκμάθησης του προγράμματος DBA, θα χορηγηθεί ένα πιστοποιητικό στη διαχείριση διαχείρισης από την Vlerick Business School . Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία τις διδακτορικές τους έρευνες και υπερασπίζονται τη διατριβή τους, θα απονείμουν κοινή Ph.D. πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων και από την KU Leuven, Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων. Μάθετε ποιες είναι οι απαιτήσεις βαθμολόγησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση December 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
60,000 EUR
Εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε τα προσόντα σας, κάθε επιπλέον έτος είναι € 6.500.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη