Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Προχωρήστε στην καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο διατηρώντας παράλληλα μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής!

Προκλητική, ευέλικτη και παγκόσμια

Διδακτορικό πτυχίο από την Ευρώπη με έμφαση στην επιχειρηματική έρευνα και την εφαρμογή του στον κλάδο.

Η απόκτηση του πολυπόθητου διδακτορικού τίτλου από ένα φημισμένο πανεπιστήμιο είναι ένα όνειρο για πολλούς επαγγελματίες! Αυτό απαιτεί αφοσίωση και δέσμευση για λήψη μιας από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή. Το πρόγραμμα DBA είναι ένα πλήρες διδακτορικό δίπλωμα, αλλά έρχεται με λίγες αντιφάσεις σε ένα διδακτορικό με ακαδημαϊκό προσανατολισμό. βαθμός. Η DBA ειδικεύεται στην αποτελεσματική αξιοποίηση της βασικής επαγγελματικής εμπειρίας στη συνέχιση της βιομηχανικής έρευνας.

Αυτό το πτυχίο αναπτύσσεται και παραδίδεται σε συνεργασία με το Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Ισπανία, που κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων πανεπιστημίων στην Ευρώπη από την Times Higher Education Ranking-2019 for Quality Education. Το τελικό πτυχίο εκδίδεται από την UCAM, η οποία θα απονεμηθεί στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας.

Το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους μαθητές με τις απαραίτητες δεξιότητες για να συμβάλει στην παραγωγή και τη διάδοση της εφαρμοσμένης επιστήμης στους τομείς της διαχείρισης και της διοίκησης επιχειρήσεων. Το ερευνητικό ταξίδι διευκολύνεται μέσω καλά ανεπτυγμένων ψηφιακών πόρων, προσωπικού εκπαιδευτή και υποστήριξης ερευνητικών οδηγών. Αυτή η εμπειρία μάθησης και έρευνας σας προκαλεί να ακονίσετε την κριτική και αναλυτική σας εμπειρία. Θα αναπτύξετε ερευνητικές δεξιότητες για να γίνετε ειδικός στον τομέα σας με αποδεδειγμένη ικανότητα σκέψης έξω από το κουτί. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο πολυάσχολο πρόγραμμα των ανώτερων στελεχών διασφαλίζοντας ότι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δεν διακυβεύεται.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο

Το UCAM είναι ένα ιδιωτικό καθολικό πανεπιστήμιο με 20 χρόνια ιστορίας και περισσότερους από 16.000 φοιτητές, προσφέροντας 33 εξέχοντες Ευρωπαίους επίσημους Bachelor, 45 Master και 66 διδακτορικές γραμμές έρευνας μεταξύ άλλων διακεκριμένων τίτλων.

Ιδρύθηκε το έτος 1996, το UCAM είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με σαφή αποστολή: να παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εξυπηρετήσει την κοινωνία, να συμβάλει στην περαιτέρω επέκταση της ανθρώπινης γνώσης μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης. Το UCAM δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους πραγματικές δεξιότητες. Η κορυφαία υποδομή, τα εργαστήρια και τα στούντιο της πανεπιστημιούπολης, τα οποία συνδέονται με πρακτικά στοιχεία μάθησης, θα προετοιμάσουν τους μαθητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους.

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση σε δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα όπου θα λάβουν μια γεύση από το μελλοντικό τους πεδίο εμπειρογνωμοσύνης. Η UCAM έχει ιδρύσει περισσότερες από πενήντα ερευνητικές ομάδες σε στενή συνεργασία με επιχειρήσεις όπως η Coca-Cola, η Danone, η Vodafone και η Siemens, παρέχοντας σε ορισμένους μαθητές την ευκαιρία να συνεισφέρουν ακαδημαϊκά.

Το UCAM είναι από τα πρώτα πανεπιστήμια που προσαρμόζουν τα προγράμματά του στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ποιότητας για την Εκπαίδευση, μετά τη Διαδικασία της Μπολόνια.

Τι είναι το DBA;

Το Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) είναι ένας συνδυασμένος επαγγελματικός διδακτορικός τίτλος μερικής απασχόλησης με διεθνή εμβέλεια και φήμη, σχεδιασμένος για να ενισχύει την εκτελεστική και επαγγελματική πρακτική μέσω της εφαρμογής ορθής θεωρίας και αυστηρής έρευνας σε πραγματικά και περίπλοκα θέματα στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

Ενισχύει την ικανότητα των μαθητών να αναπτύξουν τη θεωρία της γνώσης, την εφαρμογή τους στην επιχείρηση. Η βασική πτυχή των προγραμμάτων είναι η ανάπτυξη προσωπικών, συμβουλευτικών και ερευνητικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο αυστηρής και σχετικής έρευνας.

Ποιος πρέπει να εξετάσει ένα DBA;

Το Doctor of Business Administration καθοδηγείται από την επιθυμία να προκαλέσει πραγματική αλλαγή στις εταιρείες ή τους τομείς τους μέσω της λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων. Το πρόγραμμα θα έχει ιδιαίτερο όφελος για έμπειρα στελέχη C-level, ανώτερους διευθυντές, διευθυντές τμημάτων, συμβούλους, εκπαιδευτικούς διαχείρισης και επιχειρηματίες. Η εμπειρία DBA προκαλεί στον μαθητή να ακονίσει κριτική και αναλυτική εμπειρία. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην έρευνα για να γίνετε ειδικός στον τομέα σας με αποδεδειγμένη ικανότητα σκέψης έξω από το κουτί.

DBA και PhD - Ίδιο αλλά διαφορετικό

Το DBA είναι ένα πρόγραμμα εκτελεστικού επιπέδου που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με εκτεταμένη διοικητική εμπειρία καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα, που θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω στην καριέρα τους. Το DBA έχει τόσο αυστηρότητα όσο και συνάφεια καθώς συμβάλλει στη θεωρία, την πρακτική και την έρευνα στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση. Το πρόγραμμα DBA είναι ένα πλήρες διδακτορικό δίπλωμα, αλλά σε αντίθεση με το διδακτορικό, υπάρχει έμφαση στην επαγγελματική εμπειρία.

Το διδακτορικό Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν σταδιοδρομία που εστιάζουν στην έρευνα στον ακαδημαϊκό χώρο.

Μετατρέψτε την εταιρική σας εμπειρία σε γνώση και κάντε πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας στο μέλλον.

Δομή προγράμματος

Το πρόγραμμα προσφέρει καλά δομημένα μαθήματα, σχεδιασμένα για την ανάπτυξη ερευνητικών ικανοτήτων. Ακολουθεί ένα ερευνητικό έργο που στοχεύει στην επίδειξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά την αρχική εργασία, συμβάλλοντας στη βελτίωση και την ενίσχυση των υφιστάμενων επιχειρηματικών πρακτικών.

Το DBA είναι δομημένο σε δύο στάδια.

Στάδιο 1: Αποτελείται από πέντε ενότητες που διδάσκονται το έτος 1, συμβάλλοντας σε 60 μονάδες ECTS.

Στάδιο 2: Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σταδίου 1, οι μαθητές προχωρούν για να ολοκληρώσουν την τελική "Πρακτική Βασική Εργασία" που απαιτείται να ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια από την έναρξη της έρευνας.

Η μέγιστη διάρκεια ολοκλήρωσης της έρευνας είναι 3 έτη με ελάχιστο χρονικό διάστημα 1 έτους.

Βραβείο Early Exit

Οι επιτυχημένοι μαθητές του σταδίου 1 θα απονεμηθούν Master of Philosophy (MPhil) στη Διοίκηση από το Universidad Catolica De Murcia, Ισπανία εάν ο μαθητής αποφασίσει να αποχωρήσει χωρίς να ολοκληρώσει την τελική ερευνητική εργασία.

Διάρκεια

Στάδιο μάθησης - 1 έτος

Στάδιο έρευνας - 2 χρόνια

Αν και ο όρος για την έρευνα είναι 2 χρόνια, ο μαθητής μπορεί να τον παρατείνει για 1 ακόμη έτος. Ένας φιλόδοξος μαθητής μπορεί ακόμη και να ολοκληρώσει την έρευνα σε ένα έτος, επίσης βάσει του χρονοδιαγράμματος του.

Στοιχεία μονάδας

Έτος 1

Ο σκοπός του πρώτου έτους είναι να παρέχει μια θεωρητική και πρακτική βάση στη μεθοδολογία έρευνας για προηγμένη εμπειρική έρευνα στον τομέα της διαχείρισης. Το τελευταίο μέρος του πρώτου έτους είναι να εφαρμόσει τη γνώση και την κατανόηση της μεθοδολογίας της έρευνας σε μια πραγματική πιλοτική μελέτη και συνολική πρόταση διατριβής και να προβληματιστεί για τις δικές της επιδόσεις ως ερευνητής.

 • Μ1. Μεθοδολογία και μέθοδοι έρευνας - 10 ECTS
 • Μ2. Ερευνητικά ζητήματα στη Σύγχρονη Διαχείριση - 10 ECTS
 • Μ3. Ενδιάμεσο ερευνητικό έργο (πιλοτική μελέτη) - 10 ECTS
 • Μ4. Σχεδιασμός ερευνητικού έργου (Πρόταση διατριβής) - 20 ECTS
 • Μ5. Αναπτύσσοντας ως ερευνητής (Ατομική αντανάκλαση) - 10 ECTS

Έτος 2 & 3

Ο σκοπός του 2ου και του 3ου έτους είναι η διεξαγωγή πλήρους πρωτογενούς έρευνας υπό την επίβλεψη ενός οδηγού. Τα δύο χρόνια χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μιας λεπτομερούς εργασίας που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της έρευνας που απαιτείται σε διδακτορικό επίπεδο.

 • Μ6. Διατριβή με βάση την πρακτική - 120 ECTS

Master of Philosophy στη Διοίκηση

Βραβείο Early Exit

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρώτο έτος με 60 μονάδες ECTS θα είναι επιλέξιμοι για ένα βραβείο εξόδου, Master of Philosophy in Management (M.Phil) από το Universidad Catolica De Murcia, Ισπανία. Αυτό ισχύει εάν ο μαθητής αποφασίσει να αποχωρήσει από το μάθημα χωρίς να ολοκληρώσει την τελική έρευνα. Το βραβείο εξόδου υπόκειται σε πρόσθετη χρέωση πιστοποίησης ύψους 3000,00 USD (επιπλέον της χρέωσης ενός έτους).

Ο εκπαιδευόμενος θα έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την έρευνά του σε μεταγενέστερο στάδιο εάν επιθυμεί να συνεχίσει το DBA του το αργότερο 5 χρόνια από την ημερομηνία εξόδου. Οι ακόλουθες ενότητες πρέπει να ολοκληρωθούν επιτυχώς για να λάβουν πτυχίο M.Phil:

 • Μ1. Μεθοδολογία και μέθοδοι έρευνας - 10 ECTS
 • Μ2. Ερευνητικά ζητήματα στη Σύγχρονη Διαχείριση - 10 ECTS
 • Μ3. Ενδιάμεσο ερευνητικό έργο (πιλοτική μελέτη) - 10 ECTS
 • Μ4. Σχεδιασμός ερευνητικού έργου (Πρόταση διατριβής) - 20 ECTS
 • Μ5. Αναπτύσσοντας ως ερευνητής (Ατομική αντανάκλαση) - 10 ECTS

Διαδικασία εισαγωγής

Αιρετότητα

Μόλις υποβληθεί η αίτηση, η Ομάδα Εισαγωγής θα την ελέγξει για να επαληθεύσει την καταλληλότητά σας για το πρόγραμμα. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα προγραμματιστεί μια συνέντευξη για εσάς με το πάνελ συνέντευξης του προγράμματος.

Μετά την έγκριση, η συνέντευξη θα προγραμματιστεί με το πάνελ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφώνου / skype / zoom για διεθνείς υποψηφίους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός μίας εβδομάδας από τη συνέντευξή σας.

Κριτήρια αποδοχής

 • Α- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν MBA ή μεταπτυχιακό τίτλο ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένα ιδρύματα.
 • Β- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε διοικητικό επίπεδο.
 • C- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πλήρη γνώση γραπτών και προφορικών αγγλικών. Αγγλικό επίπεδο: 6.0 IELTS ή ισοδύναμο.

Τέλη

 • Έτος 1 - 7000 USD
 • Έτος 2 - 3500 USD
 • Έτος 3 - 3500 USD

20% έκπτωση πίστης για μέλη αποφοίτων MBA των Westford Education Group Institutions.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... περαιτέρω

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Διαβάστε Λιγότερα
Sharjah , Lagos , Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε απευθείας σύνδεση , Κέιπ Τάουν , Κουβέιτ Σίτι , Ριάντ , Γιοχάνεσμπουργκ , Dammam , Μπαχρέιν Online , Άκκρα , Τορόντο , Ντουμπάι , Καναδάς Online , Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση , Τορόντο , Κέιπ Τάουν , Αμπού Ντάμπι , Μαλαισία Online , Αμάν , UK Online + 19 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη