Read the Official Description

Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Επισκόπηση έρευνας

Με την κάλυψη ενός ευρέος φάσματος κλάδων επιχειρήσεων και διαχείρισης, η έρευνά μας παρακολουθεί και αντιμετωπίζει τις απειλές και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα μέλη του προσωπικού συμμετέχουν σε ερευνητικές συνεργασίες με φορείς όπως το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), η Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEA) και οι Δεξιότητες για Φροντίδα.

Εργαζόμαστε ενεργά στην έρευνα για ένα ευρύ φάσμα σχετικών θεμάτων που σχετίζονται με την ηγεσία, τη δεοντολογία, τις οργανωτικές μελέτες, τη διαχείριση και ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων, τις εργασιακές σχέσεις, τη διαχείριση πωλήσεων, τη διαφήμιση, την έρευνα επιχειρήσεων, την οργανωτική αριστεία και την εταιρική επωνυμία. Τα μέλη του προσωπικού συνεργάζονται με επιχειρήσεις και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής που συμμετέχουν και αποδέχονται την έρευνά μας για να διασφαλίσουν ότι η δουλειά μας έχει σημασία και αντίκτυπο.

Τομείς έρευνας

Το Portsmouth Business School καλωσορίζει τις αιτήσεις από υποψηφίους που επιθυμούν να ακολουθήσουν υψηλότερο βαθμό από την έρευνα. Μπορούμε να προσφέρουμε εποπτεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων απασχόλησης και της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, του Global HR, της ηθικής ηγεσίας και της λήψης αποφάσεων, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, του ψηφιακού μάρκετινγκ, των λειτουργιών και των συστημάτων

Διαχείριση, ποιότητα και διαχείριση έργων, διαχείριση κινδύνων, ευφυή συστήματα επιχειρηματικών πληροφοριών, στρατηγική, επιχειρήσεις και καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Ερευνητικές ομάδες

 • Επιχειρησιακή ομάδα έρευνας για την εκπαίδευση
 • Σχέσεις Απασχόλησης και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Οικονομική Ομάδα Ερευνών
 • Κέντρο Επιχειρησιακής Έρευνας και Logistics
 • Αθλητικό σύμπλεγμα
 • Ομάδα έρευνας για την καινοτομία προϊόντων
 • Ομάδα έρευνας Gate-to-Plate
 • Ομάδα έρευνας για την εταιρική διακυβέρνηση
 • Οικονομική Ομάδα Ερευνών
 • Νομική Ομάδα Ερευνών

Χρηματοδοτημένες Διδακτορικές Δυνατότητες

 • Τεχνολογική καινοτομία στον κλάδο του λιανικού εμπορίου: μελέτη των αναδυόμενων τεχνολογιών και συστημάτων καινοτομίας (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Φεβρουαρίου 2018)
 • Η Συνεργατική Δυναμική στην Δημιουργία Αποφάσεων Κοινωνικών Επιχειρηματιών (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Φεβρουαρίου 2018)
 • Πολυεθνικές επιχειρήσεις και στόχους βιώσιμης ανάπτυξης στην υποσαχάρια Αφρική. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Φεβρουαρίου 2018)
 • Προς μια οικονομικά αποδοτική προσέγγιση για τον screening του καρκίνου του πνεύμονα στο Ηνωμένο Βασίλειο με προσομοίωση (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Φεβρουαρίου 2018)
 • Οικονομική λήψη αποφάσεων για άλλους (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11η Φεβρουαρίου 2018)
 • Η Οικονομική σκοπιμότητα της μεγάλης υιοθέτησης των δεδομένων: Η Επίδραση στην Αναφορά Κινδύνου και η Ποιότητα Διαχείρισης Κινδύνου (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Φεβρουαρίου 2018)

Πτυχίο Σχολής

Το εξειδικευμένο Μεταπτυχιακό μας Σχολείο είναι ο πρώτος λιμένας για πληροφορίες για όλους τους φοιτητές και τους επόπτες μεταπτυχιακών σπουδών. Υποστηρίζουμε, διαχειριζόμαστε και συντονίζουμε την κατάρτιση για τα προγράμματα MPhil, PhD και Professional Doctorate.

Ως φοιτητής στο University of Portsmouth θα έχετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μεταπτυχιακών Σπουδών, το οποίο προσφέρει ευρεία εκπαίδευση γενικών δεξιοτήτων με πάνω από 150 εργαστήρια σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως σχεδιασμό έρευνας, διδακτορική διατριβή και εξέλιξη σταδιοδρομίας. Αυτά τα δημοφιλή και υψηλού επιπέδου εργαστήρια παραδίδονται από τους ειδικούς διδάσκοντες μας από όλο το Πανεπιστήμιο και υποστηρίζουν τους μαθητές μας σε όλα τα στάδια του ερευνητικού τους πτυχίου.

Βρείτε έναν επόπτη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε λεπτομερέστερα τις ερευνητικές σας ιδέες και να διασφαλίσετε ότι διαθέτουμε την εποπτική εμπειρία που διαθέτουμε για να υποστηρίξετε τον τομέα έρευνας που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πιθανό επόπτη.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα καλό πρώτο πτυχίο από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο (ανάλογα με το επιλεγμένο μάθημα, ελάχιστη δευτεροβάθμια ή ισοδύναμη) ή μεταπτυχιακό σε κατάλληλο θέμα. Κατ 'εξαίρεση, θα εξεταστεί η ισοδύναμη επαγγελματική πείρα ή / και τα προσόντα.

Για τους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά, απαιτείται αγγλική γλώσσα επάρκειας σε τουλάχιστον IELTS μπάντα 6.5 χωρίς βαθμολογία συστατικών κάτω από 6.0.

Ημερομηνίες έναρξης: Οκτώβριος και Φεβρουάριος.

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated January 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Τιμή
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Φεβρ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο