Το Ph.D. Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα τετραετές, πλήρους απασχόλησης, οικιστικό πρόγραμμα διδάσκονται στα αγγλικά. Το SSE δεν προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση ούτε επιτρέπει τη μερική μελέτη.

Οι 240 μονάδες ECTS του Ph.D. Το πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων χωρίζεται σε ένα μάθημα (90 ECTS) και μια πτυχή διατριβής (150 ECTS). Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών, Στοκχόλμη-Uppsala Business Studies (SUBS), διεξάγεται από κοινού με το Πανεπιστήμιο της Ουψάλα και το Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών και προσφέρει τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα (30 ECTS) κατά το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος.

Ξεκινώντας από το πρώτο έτος, θα εργαστείτε για τη διατριβή σας που ισοδυναμεί με 150 ECTS. Σε αυτή τη διαδικασία, από το ξεκίνημα θα επιβλέπεται από ένα μέλος της σχολής SSE (πρώτος επιβλέπων). Αφού υποβάλετε μια πρόταση διατριβής το δεύτερο έτος, θα εργαστείτε με μια επιτροπή εποπτείας 3-4 καθηγητών για να ολοκληρώσετε το Ph.D. διατριβή. Το πρόγραμμα τελειώνει με μια υπεράσπιση διατριβής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποStockholm School of Economics »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
διαθέσιμες υποτροφίες
Προθεσμία
Φεβρ. 1, 2020
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη