Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι Κοτς PhD είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν επιρροή επιστήμονες της έρευνας στον τομέα των σπουδών τους σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επιθυμούν μια ακαδημαϊκή θέση σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, και έχουν το κίνητρο και την ικανότητα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα μας δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους σχεδιάζουν να εργαστούν στη βιομηχανία.

Τρεις πτυχές του προγράμματος που ξεχωρίζουν για να βοηθήσει την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας ερευνητές:

Η Ποιότητα της Σχολής

Μέλη Koç GSB ΔΕΠ έχουν διδακτορικό από αξιόπιστους διδακτορικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο, είναι ενεργοί ερευνητές και δημοσιεύει στην κορυφή περιοδικά στην περιοχή της ειδικότητάς τους (κάντε κλικ εδώ για μια λίστα των πιο πρόσφατων εκδόσεων). Επιπλέον, ένας αριθμός διδασκόντων εκπροσωπούνται σε συντακτικές επιτροπές επανεξέτασης των κορυφαίων περιοδικών.

Δομή Προγράμματος

Πανεπιστήμιο Koç Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα ακολουθεί μια ευέλικτη δομή για να φιλοξενήσει φοιτητές με μοναδικό γκολ και υπόβαθρα. Για παράδειγμα, οι υποψήφιοι διδάκτορες στο μάρκετινγκ μπορούν να επικεντρωθούν στη συμπεριφορά των καταναλωτών, τη στρατηγική, ή προσομοίωση, και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών τους αναλόγως. Αυτή η προσαρμογή μπορεί να συνεπάγεται, λαμβάνοντας μαθήματα από συναφείς επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, και την ψυχολογία.

Σημειώνεται ότι οι απαιτήσεις του προγράμματός μας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη εννοιολογικών και μεθοδολογικών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για την παραγωγή ποιοτικών ακαδημαϊκή έρευνα.

Υποστήριξης σπουδαστών

Koç GSB Σχολή είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση των διδακτορικών φοιτητών, και να συνεργαστούν μαζί τους σε κοινά σχέδια. Δημοσιευμένες εργασίες που έχουν προκύψει από τέτοιου είδους συνεργασίες πιστοποιούν την επιτυχία αυτής της προσέγγισης. Διδακτορικούς φοιτητές έχουν πολύ περιορισμένη διδασκαλία των ευθυνών έτσι ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε ερευνητικό πρόγραμμα τους και να αναπτύξουν τις ερευνητικές τους δεξιότητες χωρίς πολύ απόσπαση της προσοχής στην ώρα τους.

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για πειραματικές μεθόδους, υπάρχει ένα ειδικό εργαστήριο μάρκετινγκ με είκοσι ένα σταθμούς εργαστήριο. Η συλλογή δεδομένων απλοποιείται χάρη σε εξειδικευμένο λογισμικό που χειρίζεται τις ανακοινώσεις της μελέτης, συμμετέχοντας sign-ups, και επιπλέον πιστωτικές αναθέσεις.

Τονίζουμε μια υποστηρικτική κουλτούρα ανάμεσα στους διδακτορικούς φοιτητές μας, και να επικεντρωθεί στην συνολική επιτυχία της ομάδας και όχι μεμονωμένα φοιτητές. Με αποτέλεσμα υποστηρικτικό κοινωνικό περιβάλλον επιτρέπει στους μαθητές να δημιουργήσει πολύτιμες σχέσεις με τους συναδέλφους τους στο πρόγραμμα.

τα κριτήρια εισδοχής

Για να ισχύουν για το πρόγραμμα PhD, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την online αίτηση και να ανεβάσετε τα ακόλουθα? • GMAT αποτελέσματα δοκιμής / GRE, TOEFL και ALES (GMAT και TOEFL σκορ πρέπει να αποσταλεί στον αριθμό ιδρύματος 0163 και η βαθμολογία GRE θα πρέπει να αποσταλεί στον αριθμό ιδρύματος 0668) Ελάχιστες βαθμολογίες για τις δοκιμές είναι: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (IBT) • Ένας υπάλληλος ακαδημαϊκό αντίγραφο από κάθε πανεπιστήμιο παρακολούθησε • Μια δήλωση του σκοπού που περιγράφει προτεινόμενη περιοχή των σπουδών σας και γιατί είστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα αυτό.

• Τρία (ή περισσότερα) συστατικές επιστολές. Ο υποψήφιος θα πρέπει να παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας εκείνων που θα συμπληρώσουν τα γράμματα αναφοράς στην ηλεκτρονική αίτηση. Θα πρέπει να παρέχονται με το σύνδεσμο ιστού του μορφή επιστολής αναφοράς μέσω e-mail.

• Ένα βιογραφικό σημείωμα τέλους • Αίτηση πληρωμής ολίσθησης επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη από το Graduate School of Business.

Υποτροφία

Η εισαγωγή των φοιτητών να επιλέξουν μεταξύ των δύο παρακάτω προσφορές: παραίτηση δίδακτρα (49.000 TL / έτος) συν 1.800 TL μηνιαίο μισθό. Οι μηνιαίες μισθό αυξάνεται σε 2.200 TL μετά την σπουδαστής περάσει το προκριματικό διδακτορικό.

Πρόσθετες Παροχές:

  1. Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν ένα φορητό υπολογιστή και ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

  2. Οι μαθητές με την επιτυχημένη στέκεται παραλάβει τα ταξιδιωτικά κεφάλαια για να παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια και συναντήσεις.

  3. Υποψήφιοι διδάκτορες μπορούν να προσφερθούν μηνιαία μισθό μέχρι 3000 TL μέσω εξωτερικώς χρηματοδοτούμενων ερευνητικών χορηγιών και έργων.

Οι φοιτητές που λαμβάνουν μισθό τους από άλλες πηγές (όπως υποτροφίες TÜBİTAK ή εξωτερικά χρηματοδοτούμενων ερευνητικών επιχορηγήσεων και έργα) είναι επιλέξιμες για τα ακόλουθα οφέλη που παρέχονται από το πανεπιστήμιο: Βραβείο Έρευνας: 1.800 TLC. Επίδομα στέγασης: 525 TL / μήνα για τους φοιτητές που δεν χρησιμοποιούν το ελεύθερο επίδομα στέγασης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποKoc University - Istanbul Turkey »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη